Frații interlopi Feraru, plătiți de Polonezu să bată clienții și concurența "Las Vegas" , liberi

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 17.03.2023 - 15:55
Frații feraru au scos afară un clinet dintr-un cazino Foto: captură camere de supraveghere

Interlopii Vasile și Marian Feraru, angajați de mafia cazinourilor să bată clineții și să sperie concurența au fost lăsați în libertate de magistrați deși procurorii au cerut arestarea. Comiteau cruzimi de nedescris. Un bărbat a avut nevoie de 45 de zile de îngrijiri medicale.

SHARE

Interlopii Vasile și Marian Feraru, angajați de mafia cazinourilor să bată clineții și să sperie concurența au fost lăsați în libertate de magistrați deși procurorii au cerut arestarea. Ei acționau cu o cruzime fără margini încercând să transmită astfel mesaje care să sperie concurența.

Cei doi erau implicați în rețeaua de tip mafiot înființată de frații Mihăiţă Doroftei, zis „Polonezu” şi Sorin Doroftei, care deţineau cazinourile „Las Vegas”, spun surse pentru Newsweek.ro.

Interlopii angajați de mafia cazinourilor să bată clienții, lăsați în libertate. Ce cruzimi comiteau

Fraţii Doroftei sunt acuzați că au angajat interlopi din clanurile Sportivilor, Cordunenilor şi Cămătarilor, care aveau rolul să recupereze câştigurile mari obţinute de clienţi sau să sperie concurenţa.

Citește și: Banda lui Sany Neguș a terorizat mafia albaneză din Italia. Arme semi-automate la crima din Brescia

Recuperatorii îi ameninţau şi îi alungau pe patronii care deschideau săli de jocuri de noroc în regiunea controlată de cei doi fraţi, astfel încât aceştia din urmă au reuşit să impună un adevărat monopol.

Citește și: Interlopii Marian Box, Șpac și Cordunenii, plătiți de o rețea de cazinouri ca să sperie concurența

De asemenea, dacă clienţii câştigau sume mari de bani, membrii clanurilor îi „convingeau” prin violenţă să renunţe la bani.

Printre recuperatori se aflau Vladimir-Florin Şpac (fost luptător al clubului Dinamo), Marian Sârbu zis „Box” (fost locotenent al Cămătarilor), Cătălin-Mihai Biţă, Dorin-Anton Rădoi, zis „Tori” şi Constantin Corduneanu.

Reţeaua a fost destructurată în 2022 de poliție și DIICOT, când au fost făcute percheziţii în toată ţara.

Citește și: VIDEO Interlopii Oarză ar fi bătut un om al Cordunenilor, iar aceștia i-ar fi dat pe mâna Poliției

Procurorii i-au reţinut  pentru 24 de ore, pe Vasile şi Marian Feraru, pentru infracțiunile de constituire a unui grup infracţional organizat şi tentativă la omor. Ei sunt acuzaţi că au participat la una dintre bătăile organizate de recuperatori în faţa unui cazinou din Bacău.

Citește și: Cum a înființat interlopul Țâță „Academia Infractorilor” și cum au jefuit studenții firme celebre

Potrivit unui comunicat transmis de Poliția Capitalei și DIICOT, în noaptea de 25 mai 2022, în timp ce se aflau în municipiul Bacău, în faţa unei săli de jocuri de noroc, la solicitarea angajaţilor acesteia, Vasile şi Marian Feraru i-au aplicat unui bărbat lovituri în zona capului cu pumnii şi picioarele, dar şi cu un baston metalic.

Citește și: FOTO La 23 de ani, fiul lui Borcea nu are bacul, conduce o mașină de 100 mii € și joacă la pariuri

”Probatoriul administrat a relevat faptul că la data de 25 mai 2022, în jurul orei 23.30,  în timp ce se aflau în municipiul Bacău, în fața unei săli de jocuri de noroc, la solicitarea angajaților acesteia, bănuiții, folosind forța fizică, ar fi constrâns o persoană să nu mai intre în sălile de jocuri de noroc, pe care aceștia le-ar fi controlat.

Citește și: Cine sunt interlopii și funcționarii care au traficat 45 de locuințe sociale pentru șmecheri

Urmare a folosirii forței fizice, persoana vătămată a necesitat 40-45 de zile de îngrijiri medicale”, au transmis autoritățile.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te