VIDEO Florin Salam și Adi Minune au cântat la un grătar în cimitir în memoria lui Emi Pian

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 02.03.2021 - 19:04
VIDEO Florin Salam și Adi Minune au cântat în memoria lui Emi Pian Foto: captură Facebook

30 de interlopi și maneliștii Florin Salam și Adi Minune au fost amendați la un parastas cu manele live în memoria lui Emi Pian din clanul Duduianu.

SHARE

"Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 19 Poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la un eveniment în desfășurare, într-o locuința situată în zona sa de competență.

Citește și

Interlopul Nicu Țăranu a ajuns la pușcărie pentru șantaj la păcănele. Voia neapărat niște aparate


La fața locului s-au deplasat polițiști, care au identificat peste 20 de persoane. La acest moment sunt aplicate măsurile legale, în conformitate cu prevederile Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19", a transmis Poliția Capitalei. 

Citește și

Elena Udrea, blesteme pentru judecătoarea care a condamnat-o cu executare, în direct la Antena 3

Până la urmă, 30 de interlopi, plus cei doi maneliști, s-au ales cu amenzi în valoare totală de 21.000 de lei. 

Fiul lui Emi Pian nu a pierdut ocazia și a postat pe Facebook parastasul. 

Citește și

Interlopul Rechinu: Autoritățile corupte din Mexic mi-au furat afacerile. Toată stima, El Presidente

Manele la un grătar în cimitr în memoria lui Emi Pian


Interlopii apropiați ai fostului lider interlop Emi Pian s-au adunat și la mormântul acestuia şi au încercat să-i cinstească memoria cu un grătar făcut direct în cimitir și manele live.

Paznicul cimitirului "Tudor Vladimirescu" a sunat la 112 iar oamenii legii de la Secţia 19 au dat mai multe amenzi, în condiţiile în care reuniunea de la mormântul lui Emi Pian încălca măsurile de prevenţie sanitară specifice pandemiei .

"Emi Pian", ucis din cauza cametei la barbut

La începutul lunii august 2020, într-un local din zona Giulești, a fost organizat un joc de barbut la care au participat mai mulți împătimiți ai jocurilor de noroc. Inițial, au fost prezenți mai mulți jucători și interlopi din Capitală. Florin Mototolea, zis "Emi Pian", a venit mai târziu. Mai multe surse au confirmat pentru Newsweek România că Mototolea participa sau era chemat la jocurile de barbut pentru a da bani cu dobândă, dar el nu juca.

În aceea seară, la jocul de barbut se afla și Sandu Ștocaru, un împătimit al jocurilor de barbut. El este cunoscut în lumea subterană a Bucureștiului pentru că organizează celebrul joc „alba-neagra” la bazele Turnului Eiffel, din Paris. „Câștigă câteva mii de euro pe zi la Paris. O parte din bani ajung și la polițiștii francezi din zona Turnului Eiffel”, spune unul dintre cunoscătorii fenomenului.

Ajuns la localul din Giulești, Florin Mototolea i-ar fi împrumutat lui Sandu Ștocaru o sumă mare de bani. Dar, înainte, Ștocaru ar fi luat bani cu camătă și de la Richard Emanuel Gheorghe (26 de ani), zis "Ciprian Napi", din clanul de interlopi Rinu.

La scurt timp, s-a declanșat conflictul dintre cei doi cămătari. Richard Emanuel Gheorghe ar fi scos un cuțit și l-a înjunghiat pe Florin Mototolea. În urma conflictului sângeros, Mototolea a ajuns la Spitalul Universitar de Urgență iar Gheorghe la Spitalul Elias.

La scurt timp după ce a ajuns la spital, Mototolea a murit. Avocatul Duduienilor, Cristian Caracoti, a declarat că Mototolea a murit din cauza secționării arterei femurale de la piciorul drept.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te