Interlopul Nicu Țăranu a ajuns la pușcărie pentru șantaj la păcănele. Voia neapărat niște aparate

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 02.03.2021 - 18:23
Interlopul Nicu Țăranu a ajuns la pușcărie pentru șantaj la păcănele Foto: obiectivbr.ro

Nicolae Iancu, zis și Nicu Țăranu a fost condamnat, împreună cu un alt interlop pentru că l-au șantajat și amenințat pe administratorul unei săli de jocuri ca să obțină dreptul de folosință al unor păcănele.

SHARE

Pentru că nu a reușit să obțină câștigurile provenite de la păcănele, Nicu Țăranu și prietenul său au distrus aparatele de jocuri de tip slot machine, conform sentinței.

Citește și

Elena Udrea, blesteme pentru judecătoarea care a condamnat-o cu executare, în direct la Antena 3

“Din materialul probator administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale s-a reținut faptul că, în perioada 15 iunie - 17 octombrie 2020, unul dintre inculpați a exercitat acte de constrângere asupra unei persoane vătămate, administrator al unei săli de jocuri de pe raza municipiului Brăila, cu intenția calificată de a i se ceda dreptul de folosință a unor aparate de tip slot - machine. Pentru obținerea în mod injust a folosului patrimonial, acesta a fost ajutat de cel de-al doilea inculpat, care, în perioada 18 iulie - 13 octombrie 2020, a distrus în mod repetat aparatele de jocuri, în scopul determinării persoanei vătămate să cedeze constrângerii”, au transmis procurorii PJ Brăila. În acest caz, cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei și stabilirii răspunderii penale.

Citește și

Influencerul Selly, desființat de fani: „Dezamăgirea este că știai versurile manelistului ăla pocit“

Interlop din vechea gardă, arestat pentru șantaj. “Nicu Țăranu” a ajuns în spatele gratiilor pe 23 februarie, ca urmare a deciziei  Judecătoria Brăila.  

Infracțiuni la păcănele

„Bonnie & Clyde” de la Iași au pus la cale recentul jaf spectaculos de la o sală de păcănele, reuşind să fugă cu 60.000 de lei. Şi-au cumpărat între timp un Mercedes E Class.

Cei doi iubiţi care au jefuit sala de păcănele din Nicolina au fost arestaţi. Cezar Fânaru a fost arestat pentru furt calificat, iar prietena lui, Alina David, a fost trimisă în arest la domiciliu pentru 60 de zile, fiind învinuită de complicitate la tâlhărie.

Citește și

Interlopul Rechinu: Autoritățile corupte din Mexic mi-au furat afacerile. Toată stima, El Presidente

În noaptea de 18 spre 19 februarie, Fânaru a reuşit să intre în interiorul sălii de jocuri din Nicolina după ce a escaldat zidul din spatele imobilului şi a intrat în interiorul casieriei printr-un geam de la baie lăsat deschis. El a pulverizat cu un spray cu vopsea camera video din interior, a deschis seiful, apoi s-a făcut nevăzut, reuşind să fugă cu suma de 60.000 de lei.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te