Femeia care a împins intenționat o altă femeie în fața mașinilor, identificată și dusă la Psihiatrie

DE Daniel Toșa | Actualizat: 19.08.2022 - 12:35
Femeia care a împins intenționat o altă femeie în fața mașinilor, identificată și dusă la Psihiatrie - FOTO: Facebook/Politia Romana

O femeie din Arad care ar fi împins în faţa maşinii, la semafor, o persoană care aştepta la trecerea de pietoni a fost identificată de poliţişti şi va fi dusă la Psihiatrie.

SHARE

O femeie a scăpat în ultima clipă din fața unui accident teribil după ce o altă femeie, cel mai probabil cu afecțiuni psihice a împins-o în fața mașinilor. Agresoare a fost reținută și dusă la Psihiatrie.

Incidentul a avut loc miercuri, în centrul municipiului Arad. Victima aştepta la semafor culoarea verde pentru a traversa bulevardul Revoluţiei, iar la un moment dat a simţit că cineva o prinde de braţ şi o împinge în drum, în faţa maşinilor care circulau. Femeia a povestit că a reuşit să facă un pas în lateral şi să evite să fie lovită de o maşină.

"Stai liniştit la semafor şi se trezeşte o nebună, care nu ar trebui să fie pe stradă, dar la noi până nu se întâmplă o tragedie nu ia nimeni atitudine, să te împingă în drum, când maşinile trec cu viteză (...) Bine că nu a fost şi copilul cu mine", a scris arădeanca.

Victima a reuşit să o fotografieze pe cea care ar fi împins-o, iar cei care au comentat la postare au recunoscut-o ca fiind o persoană care cerşeşte în diferite intersecţii din Arad.

Citește și: VIDEO Ucraina se pregătește de un dezastru nuclear la Zaporojie. Erdogan: „Nu vrem un nou Cernobîl”

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad s-a autosesizat în acest caz şi a audiat-o pe victimă, iar ulterior a identificat-o pe presupusa agresoare.

Citește și: Românii, cu „papornița” plină de mâncare pe plajă în Grecia, deși e interzis. Ce a pățit un turist

"Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au identificat persoana implicată, ca fiind o femeie de 39 de ani, fără adăpost, cunoscută cu afecţiuni psihice, urmând a se lua faţă de aceasta măsurile legale pentru îndepărtarea oricărui pericol de natură să perturbe ordinea şi siguranţa publică", a transmis, vineri, IPJ Arad, potrivit Agerpres.

Presupusa agresoare va fi dusă la Secţia Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean Arad.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.