„Doctorița minune” nu salvează bolnavii de COVID pe gratis: 70 de lei programarea online

DE Andrei Mocanu | Actualizat: 25.03.2021 - 21:01
„Doctorița minune” nu salvează bolnavii de COVID pe gratis: 70 de lei programarea online. Foto PneumoMed
Toate sloturile orare pentru programare sunt ocupate până pe 1 mai

Notorietatea națională pe care a obținut-o peste noapte doctorul Flavia Groșan, care deține un cabinet medical în Bihor, vine la pachet și cu beneficii financiare. Medicul pneumolog a devenit vedetă națională după ce a susținut că a vindecat de Covid 1.000 de persoane.

SHARE

Medicul pneumolog Flavia Groșan a devenit vedetă națională după ce a susținut că a vindecat de Covid 1.000 de persoane care au apelat la cabinetul său privat. 

Doctorul a susținut că a avut o rată de succes de 100%, iar după ce a fost popularizată de Mihai Gâdea la Antena 3, au apărut zeci de mii de persoane care vor să fie tratate de Flavia Groșan. 

Medicul din Bihor nu a făcut publică toată schema de tratament pe care o folosește, în schimb a menționat că tratează Covidul ca pe o pneumonie atipică, împotriva căreia folosește Claritromicină, Ventolin și cortizon.

Mai mult, pune diagnosticul de Covid de la distanță, prin telefon sau online, ca să nu-i pună pe drumuri pe cei grav bolnavi.

Flavia Groșan i-a criticat și pe colegii medici din spitale care se ocupă de pacienții infectați cu coronavirus despre care a afirmat că „fac greșeli uriașe și protocolul terapeutic omoară, de fapt, bolnavii”. 

Citește și: „Doctorița-minune” Flavia Groșan nu poate demonstra că a vindecat 1.000 de pacienți

Pacienții refuză oxigenul

Afirmațiile Flaviei Groșan nu au rămas fără efect. Şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea, a declarat că după mediatizarea afirmațiilor doctoriței că în spitale sunt omorâţi pacienţi inclusiv prin oxigenoterapie, care ar provoca edeme cerebrale, personalul de la Urgenţe are mari dificultăţi în a lucra cu pacienții cu COVID.

„Au fost azi dimineaţă pacienţi Covid care aveau nevoie de oxigenoterapie cu flux mare, au avut mari probleme colegii din UPU ca să-i lămurească să accepte oxigenoterapia", a declarat dr. Carmen Pantiș, președintele Colegiului Medicilor. 

Citește și: Efectele „psihozei Groșan”: pacienți COVID care nu pot respira vin la Urgențe și refuză oxigenul

Totul e ocupat până în mai

Dacă celorlalți medici declarațiile și mediatizarea Flaviei Groșan le-au creat probleme, nu același lucru se poate spune și despre doctorul pneumolog. 

Clinica privată a doctoriței oferă posibiilitatea unei programări online pentru punerea diagnosticului de COVID. 

Citește și: VIDEO Doctorița Flavia Groșan scapă nepedepsită de Colegiul Medicilor

Persoanele care s-au infectat sau au simptome ale infecției cu Sars-COV 2 își lasă numele, numărul de telefon și adresa de mail pe site-ul clinicii, urmând a fi contactați chiar de către doctoriță.

Pentru diagnostic trebuie să plătească și 70 de lei.

În acest moment, nu se mai pot face programări, deoarece, potrivit site-ului clinicii, toate sloturile orare sunt ocupate până pe 30 aprilie. 

La un calcul simplu, bazat pe tabelul pus la dispoziție chiar de Flavia Groșan, aceasta ar urma să obțină 16.800 de lei în următoarea lună doar din aceste programări online. 

Newsweek România a încercat să o contacteze pe doctorița din Bihor pentru a discuta despre modul cum funcționează diagnosticarea online sau telefonică a pacienților cu COVID, dar telefonul medicului a fost permanent închis.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te