Cuțitarii interlopi: un omor și două bătăi cu urmăriri pe stradă în trei zile

DE Adrian Costin | Actualizat: 14.06.2021 - 18:24
Activistul Robert Nițu a fost urmărit de interlopi care i-au tamponat mașina și l-au bătut chiar și de față cu polițiștii Foto: captură Youtube

România pare o țară scăpată de sub control. Săptămânal, bandele de interlopi terorizează în văzul tuturor, fură și ucid.

SHARE

Trei interlopi au fost arestați pentru că l-au urmărit cu mașinile, l-au oprit tamponându-l și l-au bătut pe  activistul civic Robert Niţu.

CITEȘTE ȘI: Interlopul Armin Bitzy i-a luat gâtul cămătarului Gabi „Șef" în fața unor copii care se jucau

Bătăuşii sunt din Săpoca şi Cernăteşti şi au vârste cuprinse între 27 şi 44 de ani. A fost deschis dosar penal pentru lovire şi distrugere.  

Citește și: Florin Salam l-a adus pe Alex Velea să-i cânte interlopului Mircea Nebunu. Legătura cu Clanul Sportivilor

Robert Nițu a mers sâmbătă în comuna Săpoca, unde aflase el că se vând ilegal păsări. Activistul a încercat să îi fotografieze pe samsari, pentru a sesiza public neregulile, însă gestul i-a iritat pe cei vizaţi. 

Aceştia au încercat să-l blocheze în trafic, cu maşinile puse de-a curmezişul drumului, moment în care au avut loc câteva tamponări. Activistul a reuşit să scape iniţial iar pe drum a cerut ajutorul poliţiei, prin 112.   

Robert Niţu, le-a spus agenţilor trimişi în misiune de la secţia Beceni că abia scăpase de o agresiune cum numai în filmele cu mafioţi mai văzuse. A fost întâmpinat de un echipaj dintr-o comună vecină, ajuns la faţa locului pentru a-i oferi protecţie. Agresiunea a continuat însă de faţă cu poliţiştii.

”Imediat după sesizare, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru verificarea aspectelor semnalate. Totodată, pentru aplanarea şi preîntâmpinarea escaladării conflictului, au fost dirijate la locaţie mai multe echipaje  de poliţie aflate pe raza secţiei şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiune Specială din cadrul IPJ Buzău. Din primele verificări a reieşit că în urma unui conflict spontan, apelantul de 41 de ani ar fi fost agresat fizic de trei persoane, totodată i-ar f fost provocate distrugeri la autoturismul personal”, a declarat Cosmin Stanciu, purtător de cuvânt IPJ Buzău.

Reglare de conturi la benzinărie

Doi bărbaţi de 34 de ani şi de 27 ani s-au deplasat cu un autoturism, vineri, la o benzinărie din Galați unde s-au întâlnit cu un alt bărbat de 29 ani. Cei trei au început să se certe și a izbucnit un conflict spontan.

Bărbatul de 29 de ani a spart geamul maşinii cu care veniseră ceilalți doi.

Cei trei interlopi au fost duşi la sediul poliţiei în vederea audierii, iar la final, au fost reţinuţi pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă şi introduşi în arest.

„S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice iar în data de 11.06.2021, cercetările au fost continuate de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Galaţi – Biroul Investigaţii Criminale şi din cadrul Secţiei 4 Poliţie”, a transmis IPJ Galaţi. În cursul zilei, cei trei bărbaţi vor fi prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, cu propunere de arestare preventivă.

Interlopul Armin Bitzy i-a tăiat gâtul cămătarului Gabi Șef ca să-și răzbune fratele

Interlopul Armin Bitzy l-a înjunghiat, joia trecută, pe cămătarul Gabi „Șef" în plină stradă, în fața blocului din Galați în care cel din urmă locuia și chiar lângă un loc de joacă pentru copii. Bitzy i-a aplicat două lovituri de cuțit în abdomen și în gât, apoi a dispărut. Gabi „Șef" a rămas într-o baltă de sânge. 

Citește și: Ucigașul din Galați, rânjind la instanță: Garda și-a adunat forțele/Să-ncerce să ne ia străzile

Cu toate eforturile medicilor, acesta a decedat.

Gabi „Șef" voia să ia apartamentul pe care îl deținea fratele lui Armin Bitzy pe care-l împrumutase cu o sumă de bani. Fratele lui Bitzy nu ar mai fi rezistat amenințărilor și a fugit în Austria, unde s-a sinucis.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te