Adina Alberts afirmă că a făcut paralela dintre COVID și lagărele naziste special pentru a șoca

DE Răzvan Chiruță | Actualizat: 15.01.2021 - 23:32
Adina Alberts susține că Sars-Cov 2 nu este atât de periculos. Foto Facebook

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării investighează o postare de pe Facebok a Adinei Alberts în care aceasta a scris experimentele efectuate direct pe oameni, în lagărele de concentrare ale naziștilor, au fost „o mană cerească”.

SHARE

Institutul pentru Studierea Holocaustului în România „Elie Wiesel” și MCA România au condamnat ceea ce a scris dr. Adina Alberts pe Facebook și au semnalat cazul Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD și Colegiului Medicilor din România. 

„Indiferent de contextul în care o astfel de recunoaştere şi aprobare sunt exprimate, o astfel de afirmaţie este de neacceptat. Afirmaţia dvs este obscenă, lipsită de orice sensibilitate şi respect faţă de victimele şi faţă de supravieţuitorii experimentelor conduse de nazişti în timpul Holocaustului”, a scris directorul MCA România, Maximilian Marco Katz. (Mai multe detalii aici).

 

Newsweek România i-a cerut medicului Adina Alberts să explice de ce a scris că „experimentele efectuate direct pe oameni, în lagărele de concentrare ale naziștilor, au reprezentat din punct de vedere științific, «mană cerească»”. 

Doctorul, care susține că tehnologia folosită pentru vaccinul anti COVID-19 de la Pfizer nu este sigură și că omenirea este supusă unui experiment mondial cu ARN Mesager, a răspuns că prin postarea sa nu a făcut decât să prezinte un adevăr istoric. 

Citește și: Doctorul Adina Alberts: Vaccinul Sputnik și cele chinezești sunt mai bune decat Pfizer și Zeneca

„Experimentele pe oameni din lagărele naziste fac parte din istoria omenirii!

Este extrem de trist că așa ceva s-a putut întâmpla, nu mai demult de 80 de ani. Populațiile care au avut de suferit au fost romii, sintii, polonezii, prizonierii sovietici, germanii cu handicap și, bineînțeles, evreii din întreaga Europă.

Experimentele medicale realizate acolo sunt, cu siguranță, niște atrocități care au depășit sfera umanității, efectuate de câțiva medici cărora li s-a dat «mână liberă» și care s-au tranformat în demoni.

Poate nu ne face plăcere să ne amintim, dar trebuie să o spunem clar pentru că nu este etic să ne ferim de cuvinte, CERCETĂRI MEDICALE în lagărele naziste AU EXISTAT! Și ele trebuie amintite mereu, pentru ca așa ceva SĂ NU SE MAI REPETE!”, a explicat Adina Alberts în răspunsul pentru Newsweek România.

Aceasta susține că s-a referit la situația din lagărele naziste pentru că a simțit nevoia reamintiri atrocităților germanilor „în aceste momente ciudate, pe care omenirea le traversează”.

„Să negăm că în prezent avem de-a face cu o situație incertă care, prin escaladare și lipsă de control, ar putea avea consecințe tragice asupra noastră, a tuturor, este o absurditate.

Suntem presați prin diverse mijloace directe și indirecte, să ne vaccinăm împotrivă unui virus care nu este periculos, 99,9 % dintre cei infectați s-au vindecat, și asta în condițiile în care populația și medicii de peste tot, au fost lipsiți de cel mai eficient medicament împotriva noului coronavirusului, hidroxicloroquina, sub pretextul, total fals, că este periculos de toxic.

Suntem împinși de la spate, să ne vaccinăm, noi zeci și sute de milioane de oameni perfect sănătoși, inclusiv noi cei care am trecut prin boală cu ușurință și am dezvoltat anticorpi în mod natural. Și suntem impinși să facem asta cu un vaccin experimental, al cărui mecanism de acțiune este cel puțin ciudat dacă ai răbdare să intri în detalii -mă refer la tehnologia ARN mesager.

Citește și: VIDEO 1 din 6 bolnavi de COVID din România au pierdut 30% din capacitatea pulmonară după vindecare

Cu un vaccin pentru care NU s-au prezentat public rezultatele experimentelor pe animalele de laborator, dacă ele chiar există cu adevărat. Cu un vaccin pentru a cărui reacții adverse producătorul nu va suporta nicio consecință, și la care s-a mai încercat introducerea pe piață, în urma cu cățiva ani, încercare nereușită pentru că reacțiile adverse erau de neacceptat!”, susține Adina Alberts. 

Tehnologia ARN Mesager, folosită pentru vaccinurile de la Pfizer și Moderna, a fost aprobate pentru uz uman de către Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) din SUA, Agenția Europeană a Medicamentului și autoritatea de profil din Marea Britanie, Canada sau Israel. Urmează să fie aprobată și în Australia, ca fiind sigură pentru vaccinarea oamenilor. 

Citește și: ARN-ul din vaccinul anti COVID dispare din corp în 3 zile. O explicație simplă despre cum lucrează

Adina Alberts afirmă că paralela dintre experimentele medicale pe oameni din lagărele de concentrare cu situația din prezent a făcut-o special pentru a șoca.

„Asta am și vrut! Trebuie să vă treziți, trebuie să ne trezim la realitate. Și să nu mai permitem niciodată, nimănui să ne trateze, pe noi oamenii, ca pe un MATERIAL DE STUDIU.

Trebuie să ne amintim de crimele produse în numele științei din istoria omenirii și să avem respect față de memoria acelor oameni, fie ei evrei, romi, slavi sau persoane cu dizabilități.

Dar totodată trebuie să spunem – iar asta știe oricine care accesează sursele informatice uzuale– că o parte din rezultatele experimentelor din lagărele de concentrare au fost folosite ulterior în anumite domenii de cercetare, iar un exemplu ar fi cercetarea legată de efectele hipotermiei și tratamentul acesteia.

Citește și: Controversele despre vaccinul împotriva COVID-19, lămurite de dr. Radu Țincu

Eu pot fi făcută responsabilă doar pentru ceea ce declar și afirm public, nu și pentru ceea ce înțelege fiecare sau pentru cum îmi sunt răstălmăcite vorbele”, a precizat Adina Alberts pentru Newsweek România. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te