Cum a fost lăsată fără bani o româncă din Spania de către „Brad Pitt”. „A zis că mă iubește”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 27.03.2024 - 18:11
Cum a fost lăsată fără bani o româncă din Spania de către „Bras Pitt”. „A zis că mă iubește” - Foto: Observator / imagine rol ilustrativ

Cum a fost lăsată fără bani o româncă din Spania de către „Brad Pitt”. „A zis că mă iubește”. Cum a pornit totul și de ce a rămas femeia fără bani?

SHARE

Cum a fost lăsată fără bani o româncă din Spania de către „Brad Pitt”. „A zis că mă iubește”. Cum a pornit totul și de ce a rămas femeia fără bani?

A fost lăsată fără bani de „Brad Pitt”

O româncă stabilită în Spania a rămas fără 1.300 euro, după ce a primit un mesaj cu un cadou de la..."Brad Pitt". În realitate, însă, femeia a fost victima unei escrocherii cibernetice.

Citește și: Misterul lacului creat de natură sub forma hărții României. De ce nimeni nu vrea să intre în apă

Elena Cornea, care locuiește în Ourense, Spania, de 12 ani, a picat în plasă după ce a răspuns la un mesaj primit de la escrocii care s-au dat drept Brad Pitt. Femeia le-a furnizat astfel hoților informații personale, după ce aceștia i-au promis cadouri sau sume mari de bani, potrivit La Region.

„Brad Pitt mi-a scris pe Tik Tok pentru a-mi oferi un card de membru VIP. M-am abonat cu datele mele personale și deja a început să-mi trimită mesaje pe Whatsapp. I-am dat 300 de euro din card și apoi încă 1.000 de euro” a transmis femeia.

Femeia a fost mințită că, prin intermendiul acelui card de membru VIP, putea participa la anumite evenimente, primea diferite cadouri, ba chiar că ar putea să întâlnească vedete și să primească ajutor financiar. 

Femeia și-a dat seama că ceva nu este bine după ce a primit un alt mesaj de la falsul Brad Pitt. Coletul pe care i l-a promis, și în care se aflau foarte mulți bani dar și bijuterii, fusese reținut la vamă și că pentru a ajunge în posesia lui trebuie să vireze o sumă de bani.

Când s-a prins că este o înșelătorie?

„Mi-au oferit un pachet cadou care a venit din Statele Unite. Mi-au trimis o fotografie cu conținutul. Erau bijuterii și mulți bani, până la cincizeci de mii de euro și nu trebuia să plătesc decât 1.000 taxe vamale pentru a le încasa.

Citește și: Drama actriței Margareta Pogonat. Ce s-a întâmplat cu marea sa iubire, un actor celebru?

Am facut transferul prin MoneyGram. Banii mei au mers în Moldova prin Filipine. Apoi, falsul Brad Pitt mi-a cerut încă trei mii de euro pentru a-mi trimite coletul direct acasă. Îmi trimitea inimi și săruturi, se juca foarte mult cu sentimentele și emoțiile. Spunea că mă iubește.” a mai povestit femeia.

Deși nu a pierdut o sumă foarte mare de bani, femeia a vrut să avertizeze pe toată lumea pentru a împiedica alte femei să cadă pradă acestor tipuri de înșelătorii. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te