VIDEO Clanurile violente din Bârlad și Murgeni, trezite de zeci de mascați

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 30.04.2022 - 09:43
Clanurile din Bârlad și Murgeni, trezite de zeci de mascați. / Foto: vremeanoua.ro

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, efectuează 15 percheziţii domiciliare, la adrese din municipiul Bârlad şi oraşul Murgeni.

SHARE

Poliţiştii din Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, fac, sâmbătă dimineaţă, 15 percheziţii domiciliare la adrese din municipiul Bârlad şi din oraşul Murgeni, în dosare care vizează loviri sau alte violenţe, ameninţare, distrugere, furt calificat şi infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor.

Citește și: Un avocat din Buzău, găsit strivit între mașină și unul din stâlpii porții casei sale

La Bârlad, percheziţiile se desfăşoară în cartierul Podeni, unde este instituită zonă de specială de siguranţă publică şi unde au avut loc conflicte între mai multe persoane în ultimii ani.

"Peste 110 poliţişti şi 40 de jandarmi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pun în aplicare 15 mandate de percheziţie domiciliară, la adrese din municipiul Bârlad şi oraşul Murgeni. În cauzele penale în care au fost dispuse percheziţiile, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice, furt calificat şi infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor.

Citește și: Screening pentru cancer colorectal ROCCAS: 5 persoane pozitive din 100 care au efectuat testul FIT

Ancheta este în curs de desfăşurare, poliţiştii vasluieni urmând a efectua cercetări, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate. Percheziţiile au loc în cartierul Podeni din municipiul Bârlad, acolo unde a fost instituită şi zonă de specială de siguranţă publică", precizează un comunicat transmis de IPJ Vaslui.

Acţiunea se desfăşoară cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui şi ai Grupării Mobile de Jandarmi Bacău "Alexandru cel Bun". 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.