Ce salariu primește Alexia Eram de la revista mamei sale? Câștigă mai mult decât alții în 4 luni

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 07.12.2023 - 18:33
Ce salariu primește Alexia Eram de la revista mamei sale? Câștigă mai mult decât alții în 4 luni - Foto: TV Mania

Ce salariu primește Alexia Eram de la revista mamei sale? Câștigă mai mult decât alții în 4 luni. Iată ce a mărturisit vedeta despre job-ul pe care îl are la revista mamei ei.

SHARE

Ce salariu primește Alexia Eram de la revista mamei sale? Câștigă mai mult decât alții în 4 luni. Iată ce a mărturisit vedeta despre job-ul pe care îl are la revista mamei ei.

Ce salariu primește Alexia de la mama ei

Alexia Eram s-a îmbogățit din salariul plătit de mamei ei la revista unde este angajată, dar și din onorariul de la „America Express”. S-a aflat ce salariu îi dă lunar fiicei sale Andreea Esca! 

Veniturile sale din mediul on-line nu sunt însă singurele care îi intră în conturi. Lună de lună, Alexia primește și un salariu pentru că are un loc de muncă stabil. 

Tânăra este angajată, de aproximativ 3 ani de zile, chiar la revista mamei sale, Andreea Esca, acolo unde se ocupă mai nou de partea de marketing, job pentru care este plătită regește, că doar e fata șefei. 

Alexia Eram a dezvăluit ce sumă primește lunar ca angajată la revista mamei ei. Este vorba de un salariu uriaș pentru un tânăr din România, și anume nici mai mult nici mai puțin de 2.500 de euro, potrivit Click.ro.

„Salariul meu este de 2.500 de euro pe lună. Acum măcar știm salariul fiicei Andreei Esca. Nici eu nu știu salariul mamei. 

Eu am început să lucrez cu A List acum 2-3 ani. Făceam o pagină de shopping în revistă, apoi făceam din ce în ce mai multe proiecte pe partea de content creator și mai făceam o dată la câteva luni o pagină.

Momentan, acum nu mai fac nicio pagină la A List, dar tot timpul îi ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru că eu tot timpul sunt la birou acolo. 

Eu lucrez de acolo, pentru că am toate actele acolo ș.a.m.d., poze, studio. Atunci lucrez cu ei pe partea asta de PR, marketing. Mi-a plăcut foarte mult și când am lucrat pe paginile de shopping.

Poate în viitor o să îmi fac și eu o pagină despre ceva în revistele fizice. Îmi place foarte mult, dar jobul meu principal este cel de content creator”, a declarat Alexia Eram, la „Drive in with Andrei Niculae”.

La 23 de ani se bucură de independență financiară

La 23 de ani, Alexia Eram a ajuns să se descurce singură în viață, are banii ei și este conștientă că numele mamei sale a ajutat-o să devină vedetă în timp record. 

„Eu tot timpul i-am mulțumit și sunt recunoscătoare mamei, pentru că datorită ei am ajuns unde sunt acum într-un timp atât de scurt. 

Citește și: Elena Lasconi o atacă dur pe colega de partid, Clotilde Armand: „Tu ești votat să faci treabă”

Probabil dacă nu era ea, eu poate nu ajungeam aici atât de repede. Însă, tot timpul am spus că dacă eu nu munceam și nu făceam lucruri frumoase, oamenii nu mă urmăreau.

Puteam să fiu fiica oricui, că dacă nu munceam pentru ce am acum nu eram interesantă. Foarte multă lume mă asociază în continuare… că dacă mama nu era cine este eu nu făceam nimic, că nu am banii mei. 

Eu zilnic primesc mesaje de genul acesta. Îi mulțumesc enorm mamei și nu am cum să fiu supărată pe chestia asta”, a mai spus Alexia Eram.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te