Ce s-a întâmplat cu interlopul Bloju după ce a dat cu mașina într-un cărucior cu un bebeluș

DE Adrian Costin | Actualizat: 05.10.2022 - 10:30
Interlopul Bloju, cel care a lovit intenționat cu mașina un cărucior cu un bebeluș, a fost condamnat Foto: Facebook

Interlopul Forin Bloju a lovit intenționat cu mașina căruciorul în care se afla un bebeluș. Scandalul a început după ce un părinte l-a rugat să mute mașina care bloca trotuarul. 

SHARE

Florin Bloju, interlopul care a intrat cu mașina într-un cărucior în care se afla un bebeluș de doar șase luni, a fost condamnat la un an, trei luni și zece zile închisoare, în regim de detenție, şi 4500 lei amendă penală. Sentința a fost dată de Curtea de Apel București și este definitivă.

Anterior, Bloju primise o pedeapsă mult mai aspră. Tribunalul București l-a găsit vinovat pentru tentativă de omor și l-a condamnat la cinci ani și două luni de închisoare în regim de detenție. În plus, prima instanță a decis și confiscarea mașinii, un Mercedes, considerată ca fiind arma cu care a fost săvârșită fapta.

În apel însă, situația a luat o cu totul altă turnură. Instanța Curții de Apel București a schimbat încadrarea faptelor, astfel că Bloju a fost găsit vinovat în final pentru lovire și alte violențe. Judecătorii de la această instanță au considerat că șoferul nu a avut intenția de a ucide bebelușul din căruciorul pe care l-a lovit cu mașina, scopul fiind acela de a-l speria pe tată cu care avusese un conflict.

Interlopul Forin Bloju a fost arestat în ianuarie 2021 după ce a lovit intenționat cu mașina căruciorul în care se afla un bebeluș. Scandalul a început după ce un părinte l-a rugat să mute mașina care bloca trotuarul. 

Totul s-a întâmplat după ce interlopul Florin Bloju (care se zice că l-ar fi bătut pe Cătălin Zmărăndescu și-a parcat mașina pe trotuar iar un părinte i-a reproșat că nu mai are pe unde să treacă cu căruciorul.

Citește și: Cum a fost pus la podea un tânăr care a sărit la bătaie când i s-a cerut să poarte masca în magazin

După ce bărbatul i-a atras atenția că a blocat totuarul, Florin Boju (57 de ani) a început să-l înjure, apoi a intrat cu mașina în căruciorul în care se afla bebelușul. 

Citește și: Țeparul care se dădea procuror DIICOT, ziarist și preot, arestat pe când slujea la o înmormântare

Îngrozit, tatăl copilul a sunat la 112, iar interlopul a fost arestat ulterior de polițiști. Pentru că viața micuțului a fost pusă în pericol dosarul a fost preluat de Serviciul Omoruri.

Citește și: Anamaria Prodan și legăturile cu Cămătarii, Fane Spoitoru și Cordunenii: De acolo a plecat șmecheria

Trecutul lui Florin Boju este unul cu multă violență. L-ar fi bătut celebrul luptător Cătălin Zmărăndescu, l-a lovit cu mașina pe Tolea Ciumac, s-a bătut pe stradă cu boxerul Daniel Dăncuță, fost partener de antrenament al lui Mike Tyson. 

Citește și

VIDEO Mircea Nebunu l-a luat sub aripa sa pe Leo de la Kuweit care are probleme cu clanul Duduianu

Numele său a fost pomenit și afacerea „Porbagajul”, când Sandu Geamănu s-a angajat să recupereze o geantă cu 500.000 de dolari care fusese furată din portbagajul mașinii controversatului om de afaceri Mihai Bucurenciu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te