Ce a făcut românca de pe lista "Most Wanted" din Europa. Dată în urmărire acum 10 ani

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 09.01.2023 - 17:43
Anamaria Radu Stoica este dată în urmărire generală de 10 ani Foto: Europol

Anamaria Radu Stoica este dată în urmărire generală de 10 ani, atât în ţară, cât şi prin Interpol, dar nu a fost identificată până în prezent. Potrivit legislaţiei penale, executarea pedepsei în cazul ei se prescrie în termen de 15 ani de la rămânerea definitivă a condamnării.

SHARE

Anamaria Radu Stoica a fost condamnată în 2012 de magistraţii Tribunalului Alba, pentru aderare la un grup infracţional, trafic de persoane şi proxenetism. Avea la momentul respectiv doar 24 de ani.

2. -imagine fara descriere- (europol-a-publicat-lista-celor-mai-cautate-infractoare-din-lume--o-romanca--se-afla-in-vizorul-politistilor-data-in-urmarire-generala-de-10-ani-2.jpg)

Citește și: Frumoasa Grațiela, soția lui Costel Corduneanu, instiga la șantaj în dosarul păcănelelor Vegas

Cele mai căutate femei fugare din Europa

Tania Gomez este cunoscută online drept proprietara plină de farmec a organizației caritabile de salvare a câinilor HundGärin, dar potrivit Europol, ea s-a angajat și într-o gamă largă de activități ilegale. Tânăra de 30 de ani este căutat de autoritățile suedeze din martie 2021 pentru infracțiuni grave de trafic de droguri și spălare de bani.

Citește și: Proxenetul Nicușor își obliga iubita să se filmeze cu clienții, apoi era foarte gelos. Proces reluat

Cryptoqueen, căutată și de FBI

Ruja Ignatova, din Bulgaria, supranumită Cryptoqueen, nu este doar pe lista Europol, ci este și una dintre primele zece cele mai căutate de FBI – care oferă o recompensă de până la 100.000 de dolari pentru informațiile care pot conduce la arestarea ei. Ignatova, în vârstă de 42 de ani, este acuzată că a folosit criptomoneda OneCoin într-o escrocherie de marketing pe mai multe niveluri care a vizat investitorii din întreaga lume între 2014 și 2018.

Citește și: Drogat, fără permis, cu numere false, a fugit din benzinărie, a amputat piciorul unui om și a fugit

A angajat un asasin să-i ucidă soțul

Eva Zámečníková, în vârstă de 41 de ani, este căutată în Slovacia după ce a fost condamnată în lipsă la opt ani de închisoare pentru că a angajat un asasin pentru a-l ucide pe fostul ei soț. În ianuarie 2014, femeia a aranjat să-i plătească prietenului ei, Martin Adamkovič, suma 50.000 de euro pentru a-i ucide soțul - un militar cu se căsătorise de doar două luni.

Urmărită pentru zeci de infracțiuni economice

Maghiara Andrea Dudla - cunoscută și sub numele de Eszter Kathona - fugară din 2012 după ce a fost condamnată la peste 15 ani de închisoare pentru implicarea ei în zeci de infracțiuni economice. În anii 2000, Dudla și doi asociați au înființat companii fantomă, creând facturi false și bilanţuri contabile, pentru a împrumuta sute de milioane de forinţi de la bănci.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te