Cu cine a vorbit la telefon Loredana după ce și-a ucis prietena. ”Nu dă doi bani pe tine!”

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 08.08.2023 - 13:34
Agresoarea a vorbit la telefon cu iubitul victimei Foto: Pixabay.com (imagine cu rol ilustrativ)

Apar noi informații în cazul crimei de la Mangalia. Prietena victimei este cercetată pentru crimă, în stare de arest. Conform unor informații, tânăra ar fi purtat discuții cu persoane apropiate victimei sale, în scopul de a-și ascunde faptele.

SHARE

Loredana, tânăra bănuită că și-a ucis prietena din copilărie și i-a abandonat trupul sub o bancă, într-un parc din Mangalia, a fost arestată. 

Conform celor mai recente informații, pentru a-și ascunde crima, suspecta a purtat mai multe conversații cu iubitul celeilalte, în care a încercat să-l convingă că partenera lui a plecat de pe litoral. În realitate, chiar ea a povestit cum a cărat cadavrul într-un geamantan.

Cu cine a vorbit la telefon prietena ucigașă, după crimă: ”Nu te mai iubește, nu dă doi bani pe tine!”

Deși în fața jurnaliștilor nu a răspuns la nicio întrebare, Loredana și-a construit o poveste în fața procurorilor.

A spus că Alina își înșela iubitul, iar ea ar fi trebuit să mintă ca să o acopere și din acest motiv ar fi început să se certe în miez de noapte pentru ca, în final, să se ajungă la crimă. S-a întâmplat într-un hotel din Saturn, unde amândouă erau cameriste și unde erau cazate.

Băiat: „La 2 jumate s-au auzit țipetele”.

Bărbat: „Am bătut la ușă și mi-a zis că dorm. Nu s-a mai auzit nimic după țipete”.

Ca să ascundă crima, Loredana a băgat cadavrul prietenei ei într-un geamantan, a luat un taxi și a mers până în parcul din Mangalia unde a abandonat trupul fără viață, sub o bancă.
Taximetristul nu a bănuit nimic.

Băiat: „A aruncat cadavrul pe geam, valiza i-a luat-o taximetristului. Inițial i-au zis să îi ducă până la Vaslui”.

Dimineața, în jurul orei 7 și jumătate, când iubitul Alinei i-a scris Loredanei să se interseze de partenera lui - pentru că aceasta nu îi răspundea la telefon - agresoarea a mințit ca să își ascundă fapta.

Iubitul Alinei: „Voiam să o trezești pe Alina”.

Loredana: „Nu. Nu mă ating de ea. Se tot foiește. Ar putea să verifice telefonul, dar nu vrea”.

Discuția dintre iubitul Alinei și Loredana a continuat și după cateva ore. Atunci agresoarea a fost cea care a inițiat dialogul. Încerca să își construiască un alibi.

Loredana: „Alina pleacă în seara asta? Văd că are bagajul făcut”.

Iubitul Alinei: „Nu știu. Ți-a zis că pleacă?”

Loredana: „Nu. Știam că pleacă pe 16, din ce am auzit”.

Iubitul Alinei: „Nu că pleacă mai devreme”.

Loredana: „Mâine, că are totul strâns”.

Mai târziu, când iubitul Alinei a revenit cu un alt mesaj, Loredana a încercat să inducă ideea că victima ei nu se mai afla pe litoral. Alina era însă moartă de câteva ore.

Iubitul Alinei: „A plecat Alina acasă?”

Loredana: „Da, acum vreo oră cred. Dar nu știu de ce așa târziu. Sau nu știu unde a plecat că a luat numai o geantă mică. A venit la 2 în cameră”.

Iubitul Alinei: „Și-a închis telefonul. Nu pot să o sun. Ne-a spus că vrea să ne despărțim și după aia a zis că pleacă acasă. (...)”

Citește și: Povestea fetei ucisă la Mangalia. Bătută de tată, omorâtă de prietenă. ”A fost foarte chinuită”

Loredana: „Nu știu cu cine umblă. Eu nu mai știu nimic de viața ei. Abia ne uităm una la alta. (...) Noi două am fost străine aici. (...) Nu te mai iubește, nu dă doi bani pe tine”.

A existat și un moment în care în discuțiile cu iubitul Alinei, Loredana s-a dat drept partenera acestuia.

Sergiu Rangu, iubitul Alinei: „Loredana mi-a scris de pe contul Alinei că vrea să ne despărțim, că m-a înșelat. Am sunat-o, i-am dat mesaj, nu mi-a răspuns. Când nu a răspuns, i-am scris Loredanei care mi-a spus că nu știe nimic, că a plecat acasă. Cu Alina am vorbit până la 2 si 4 minute, și a zis că se culcă. După, la 4.30 era Loredana”.

Loredana este acum în custodia poliției. Ea și Alina se știau de la grădiniță. În Cozmești - Vaslui, locuiau pe aceeși stradă, la câteva case distanță. În toamnă urmau să înceapă clasa a XII-a, colege de bancă.

Mirela Suhan, director adjunct liceul „Ștefan Procopiu” Vaslui: „Învățau bine, active la ore, copii extraordinari. Nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat”.

Citește și: Alina, tânăra găsită moartă sub o bancă, destin nedrept între un tată abuziv şi un sfârșit tragic

Sergiu Rangu, iubitul Alinei: „De când a plecat la treabă acolo, Loredana se lua de Alina mereu. Au început să se certe din cauza mea. Ea avea invidie pe relația noastră și voia să ne despartă. Îi spunea să mă înșele, să se culce cu alți bărbați”.

Alina avut o viață chinuită, într-o familie numeroasă cu cinci copii. Părinții ei sunt despărțiti. Pentru că tatăl o bătea frecvent, fata a fost luată în plasament, de o mătușă. Pe litoral muncea ca să strângă bani să se întrețină și să devină independentă.

Ionuț Ciobanu, fratele Alinei: „A plecat la muncă chemată fiind de prietena ei cea mai bună. De când a plecat, prietena ei a început să aibă altercații cu sora mea”.

Reporter: Știi cumva dacă s-au certat de la un iubit?

Fratele Alinei: „Sergiu, iubitul Alinei, nu îi dădea importanță Loredanei. Loredana avea un anturaj suspect, ieșea în fiecare seară, bea”.

Elena Timofte, mătușa Alinei: „Loredana avea un prieten și o bătea pe Alina să spună că Loredana nu umblă cu nimeni. Și ea avea mulți prieteni acolo”.

Loredana a fost arestata preventiv pentru 30 de zile. Este acuzată de omor calificat - faptă pentru care pedeapsa merge până la 25 de ani de închisoare, potrivit stirileprotv.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te