Cazare la mare cu doar 35 de lei pe noapte. În ce stațiuni te poți relaxa la prețuri reduse?

DE Alin Crișan | Actualizat: 21.05.2024 - 21:17
Cazare la mare cu doar 35 de lei pe noapte. În ce stațiuni te poți relaxa la prețuri reduse? - Foto: Profimedia Images/ Imagine cu caracter ilustrativ

Cazare la mare cu doar 35 de lei pe noapte. Iată cum poți profita de oferte și în ce stațiuni te poți relaxa la prețuri reduse.

SHARE

Programul ”Litoralul pentru toți” din acest an vine cu oferte de preț care încep de la 35 de lei pe noapte, cazarea pentru o persoană, în cadrul unor pachete promoționale reduse și cu 30% față de vârful sezonului.

Cazare la mare cu doar 35 de lei pe noapte. În ce stațiuni te poți relaxa la prețuri reduse?

Potrivit FPTR, prețurile sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon pentru că an de an, hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc se înscriu în acest program.

Prețurile de anul acesta încep de la 35 de lei pe noapte, cazarea pentru o persoană în cameră dublă, în programul ”Litoralul pentru toți”, care se derulează în perioada 31 mai - 20 iunie, potrivit TVR Info.

Citește și: Motivul ciudat pentru care un elev e amenințat cu exmatricularea. Afecțiunea rară de care suferă

Hotelierii au pus la dispoziția turiștilor 8.000 de locuri, iar pachetele promoționale au prețuri reduse și cu 30% față de vârful sezonului. Prețurile cresc în funcție de servicii.

Prețurile din Mamaia încep de la 100 de lei

În Mamaia, încep de la 100 de lei, iar în sud de la 60 până la 200 de lei pe noapte, cu toate serviciile incluse, pentru o persoană. În unele locații, pentru a beneficia de prețurile mici, sejurul achiziționat trebuie să fie de cel puţin trei nopți.

Hotelierii care nu au înscris unitățile de cazare în programul ”Litoralul pentru toți” și-au creat propriile oferte, și ele reduse.

Citește și: Accident rutier grav în Bistrița! 8 persoane implicate, dintre care 6 copii. Planul Roșu, activat

Până acum, peste 65 de unități de cazare din toate stațiunile de pe litoralul românesc au aderat la program, oferind aproximativ 8.000 de locuri de cazare pe noapte. FPTR se așteaptă ca până la începutul programului, peste 100 de hoteluri să se înscrie, ajungând la aproximativ 10.000 de locuri de cazare pe noapte.

Românii pot petrece un sejur la mare la prețuri începând de la 35 de lei pe noapte de persoană

Conform tarifelor de pe site-urile hotelurilor și operatorilor de turism, până pe data de 20 iunie, românii pot petrece un sejur la mare la prețuri începând de la 35 de lei pe noapte de persoană, cazare fără mic dejun, la un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord.

În stațiunea Mamaia, prețurile pornesc de la 100 de lei pe noapte de persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în celelalte stațiuni din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele.

Pentru cei care preferă pachete all-inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 200 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din stațiunea Jupiter.

Programul „Litoralul pentru toți” se află la ediția cu numărul 44 și este singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te