VIDEO Interlopul „Bodyguardul lui Dumnezeu” a bătut un șofer și a mâncat cu soția fără să plătească

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 20.10.2022 - 19:21

Mircea Ursu, zis „Bodyguardul lui Dumnezeu” a adunat în foarte scurt timp mai multe infracțiuni: a bătut un șofer în trafic, a luat flori și a mâncat la restaurantede lux fără să plătească. Acum va plăti în fața legii.

SHARE

Mircea Ursu a fost împreună cu soția la două restaurante de lux, unde cei doi au mâncat și au băut de aproximativ 1300 de lei, apoi au plecat fără să plătească.

„Bodyguardul lui Dumnezeu” a dat țeapă și unei florării din Piața Amzei de unde a luat 300 de trandafiri, în valoare de 5.000 de lei și a plecat, de asemenea, fără să plătească.

Citește și: VIDEO O româncă premiată în Italia pentru curajul de a înfrunta clanul mafiot Casamonica din Roma

Mai mult, interlopul a fost surprins de camerele de supraveghere din Capitală în timp ce îl agresa pe un șofer, după o șicanare în trafic. În imagini se vede cum Marius Ursu ține în mână un cuțit și îl lovește cu pumnul pe celălalt șofer.

Mircea Ursu a povestit că totul a plecat de la o șicanare în trafic, în centrul Capitalei. „Erau doi cetățeni iordanieni care opriseră în mijlocul drumului, ca să stea de vorbă cu un taximetrist. Am claxonat scurt, ca să îi atenționez că au blocat drumul. S-au dat jos din mașină și au venit peste mine, amenințându-mă cu bătaia. Nu știu ce s-a întâmplat, însă cert este că, din agresori, s-au transformat în victime. (...) Am plecat, cu treburile mele, iar la un moment dat am văzut că mă urmăreau în trafic.

Citește și: Cum a transformat Ursu, zis „Bodyguardul lui Dumnezeu”, doi iranieni din agresori în victime

Toate acestea s-au întâmplat în decurs de 30 de zile.

Bodyguardul lui Dumnezeu”, făcut KO, în fața soției, de „Faraonul de la  Madrid” cu un filmuleț | Newsweek Romania

„Bodyguardul lui Dumnezeu” a fost arestat, soția era la o operație estetică

Bărbatul a fost audiat și reținut pentru 24 de ore. Soția sa nu a putut ajunge în schimb, în fața anchetatorilor pentru că momentan este internată în spital pentru o procedură estetică.

Iatăfaptel lui Mircea Ursu din ultima lună:

- la data 20 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, în timp ce bărbatul se afla la intersecția unor străzi din Sectorul 1, în urma unor neînțelegeri în trafic cu o persoană, ar fi agresat-o fizic, în timp ce avea asupra lui un obiect tăietor-înțepător.

- la data de 10 octombrie a.c., Secția 1 Poliție a fost sesizată de către managerul unui restaurant, din Sectorul 1, cu privire la faptul că, în aceeași zi, două persoane au comandat și consumat mai multe băuturi alcoolice și au plecat fără să achite nota de plată, în valoare de 1.300 de lei.

- la data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 22.30, bărbatul s-ar fi prezentat la punctul de lucru al unei societăți comerciale, din Sectorul 1, unde a comandat un buchet de flori, în valoare de 5.000 de lei, iar la plecare nu ar fi achitat contravaloarea acestuia.

- la data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 17.00, cei doi bănuiți s-ar fi prezentat la un alt restaurant, din Sectorul 1, iar după ce ar fi consumat mai multe produse alimentare și băuturi alcoolice, în valoare de 1.255 lei, ar fi plecat fără să achite nota de plată.

Cel în cauză a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestării preventive.

Cercetările sunt continuate de către Secția 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și abuz de încredere prin fraudarea creditorilor.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te