AUDIO Martorul cu „bomba” al Antenei 3, care îi sare în apărare lui Firea, interlop (Rise Project)

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 25.09.2020 - 22:50
Așa își anunța Antena 3 interviu cu interlopul care lansa acuzații la adresa lui Nicușor Dan.

Bărbatul prezentat cu vocea distorsionată la Antena3, care anunța „bomba bombelor”, care a făcut mai multe acuzații la adresa lui Nicușor Dan, principalul contracandidat al primăriței PSD Gabriela Firea, este un interlop cu ani de închisoare la activ, conform Rise Project.

SHARE

Valentin Daniel Bololoi a dat un interviu la Antena3 în care a lansat mai mult acuzații la adresa lui Nicișor Dan, susținând că acesta ar fi negociat cu mai mulți dezvoltatori pentru a obține beneficii clare: bani, apartamente.

Bololoi a fost arestat în 2002, pentru tâlhărie, pentru că i-ar fi furat unei femei, împreună cu patru complici, bijuteriile, un aparat foto și alte bunuri personale. A ieșit din pușcărie un an și jumătate mai târziu.

În 2014, Bololoi a ajuns martor în dosarul de crimă organizată al Caranilor și Duduienilor, în care cele două clanuri sunt acuzate de cămătărie asociată cu jocurile de noroc. Bololoi a descris în instanță luptele de putere din subteranele Bucureștiului și momentele în care a participat activ la acestea, în calitate de apropiat al lui Aurel Răducan, unul dintre liderii Caranilor.

În 2012, Valentin Daniel Bololoi a prestat și pentru magnatul imobiliar Marius Locic. Acela este contextul la care s-a referit în interviul difuzat aseară de Antena 3, a spus Bololoi, pentru Rise Project. Tribunalul București suspendase în acel an autorizația de construire a unui imobil de cinci etaje, pe care Valeriu Stoica (fost ministru liberal al Justiției) si miliardarul Locic voiau să-l construiască în cartierul Cotroceni. Sentința dădea atunci câștig de cauză asociației "Salvați Bucureștiul", condusă de Nicușor Dan.

Partener cu Gigi Becali, inclusiv în celula de la închisoarea Jilava, Marius Locic a fost condamnat în cazul răsunător de corupție al senatorului PSD, Cătălin Voicu, pentru care colecta mită. A fost consiliat în imobiliare de trei generali SIE, mai scrie Rise Project

AUDIO Martorul cu „bomba” al Antenei 3 care i-a sărit în apărare lui Firea e un interlop

AUDIO Cine e interlopul cu „bomba” care i-a sărit în apărare lui Firea la Antena 3 (Rise Project)

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteți modifica setările de Cookie