Artista dezamăgită de nunta lui Alin Oprea: „Am așteptat ore în șir. Nu mi-a plăcut”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 19.09.2023 - 18:51
Artista dezamăgită de nunta lui Alin Oprea: „Am așteptat ore în șir. Nu mi-a plăcut” - Foto: Spectacola / imagine cu caracter ilustrativ

După un divorț cu scandal, Alin Oprea, deja căsătorit cu acte, a devenit mire și în fața lui Dumnezeu, alături de aleasa sa, Medana. Alături le-au fost mulți artiști de seamă de la noi din țară printre care și Daniela Gyorfi, cea care spune că nu a mai cântat la eveniment.

SHARE

Alin Oprea și Medana s-au căsătorit religios în acest weekend și au făcut o nuntă extravagantă la un local din Otopeni! La nunta lor, au participat aproximativ 500 de invitați, între care și artiști de seamă de la noi din țară.

Pentru că surprizele s-au ținut lanț toată noaptea, mulți dintre aceștia nu au mai apucat să urce pe scenă și să întrețină atmosfera, iar Daniela Gyorfi a vorbit public despre asta. 

Artista dezamăgită de nunta lui Alin Oprea

Alin Oprea și Medana și-au dorit o petrecere pe cinste și au organizat evenimentul fiind atenți la cele mai mici detalii. Artistul și-a dorit alături mai mulți colegi de breaslă, printre care și Daniela Gyorfi, cea care ar fi trebuit să le cânte la nuntă.

Invitată în cadrul unei emisiuni, artista a povestit că a venit de la un alt eveniment la nunta celor doi și că a stat ceva timp, cu gândul că, la un moment dat, va cânta.

Citește și: Concediată, Teo Trandafir și-a găsit un nou loc de muncă. Unde vă întâlniți cu ea

Artista crede că programul s-a decalat, asta pentru că nici o parte din nași nu au cântat la eveniment, așa cum era planificat. În cadrul petrecerii, a avut loc și o lansare de carte, volum scris de Medana și care surprinde povestea de dragoste cu Alin Oprea.

„Nu a fost neapărat că nu am apucat eu să cânt. Nu au mai apucat mai mulți să cânte. Eu nu am stat la masă. Eu am venit de la un spectacol, am avut la Odobești și fiind colegi, am zis să vin. Puteam să stau la masă, că doamna Maria Dragomiroiu și domnul Bebe, soțul dumneai, ne-au invitat la masă, cu Ionuț Dolănescu și soția.

Nici Ionuț nu a apucat să cânte, nici doamna Maria, multă lume. El are foarte mulți colegi. Nu m-am dus ca mesean. Probabil că s-a decalat. Am înțeles că au mai fost niște evenimente la nuntă, s-a lansat o carte”, a spus Daniela Gyorfi, în cadrul emisiunii. 

„Nu m-am distrat, ce să mă distrez?! Noi am ajuns undeva la ora 1 noaptea. A vorbit George cu Axinte: du-te să montezi sa cânte Daniela! Dar, era coadă la cântat! Nu era să mă bag în față! S-a întârziat, au cântat niște baritoni. Au venit foarte mulți artiști că Alin e colegul nostru. Eu am venit special pentru el ca să cânt, nu am vrut să stau la masă. Noi în week-end avem evenimente.

El ne-a dat invitația demult, el i-a zis lui George că vrea să vină Daniela să cânte. Week-end-ul acesta am avut multe evenimente. I-am zis lui George că dacă nu ajung să cânt îi dăm omului plicul și asta e!', a mai spus artista, potrivit click.ro.

Dat afară din casă de fosta soție

Alin Oprea a divorțat în urmă cu 4 ani de fosta soție care l-a dat afară din casă și l-a lăsat fără un milion de euro. Alin Oprea a fost salvat de Medana, actuala soție care l-a dus, zilele acestea, la altar.

Alin Oprea a divorțat în anul 2021, iar la partaj, fostul solist al trupei Talisman a pierdut o avere pe care a estimat-o la un milion de euro. El a ajuns pe străzi.

„Trăiam 5 oameni în acea casă, dar eram singurul care aducea un venit. Am fost de acord, din nefericire, ca soacra să stea cu noi în casă, tocmai pentru ca fosta să aibă suficient timp liber pentru «alte activități» și să fie scutită de treburile casei.

De educația copiilor m-am ocupat personal, copiii terminând facultăți de top. Am cumpărat apartament la Londra tocmai ca ei să aibă un statut onorabil și un confort cât mai mare pe timpul studiilor și în continuare...

Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele financiare ale vieții noastre, în sensul că mi-a blocat accesul în toate conturile de bani. Noi aveam înainte de mutarea la Londra 5 proprietăți în București. Am hotărât, la un moment dat, să facem donație copiilor aceste 5 proprietăți”, a spus Alin Oprea. 

Dar, în final, tot răul a fost spre bine. Alin Oprea a rămas cu vocea sa inconfundabilă și a fost salvat de un „înger”. Medana i-a devenit soție după o poveste de iubire de 4 ani. 

Citește și: Artistul care a pierdut 1 mil. € și a ajuns pe străzi, salvat de un „înger”. Abia începuse divorțul

„M-au ajutat foarte mult abilitățile ei, care m-au făcut încă de la început să o admir enorm. Mai mult decât acel viciu atât de dezbătut și exagerat, mi-a eliminat într-adevăr multe anxietăți, nesiguranțe, temeri.

Pentru mine a fost foarte dificil la capitolul încredere. După ce te-ai ars o dată, ai tendința să crezi că toate femeile sunt la fel și că toate vor trăda. Această concepție este însă eronată. Nimeni nu trebuie să plătească pentru greșelile din trecutul cuiva”, a spus artistul pentru viva.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te