ARGEȘ: După ce s-au îmbătat, s-au luat la bătaie la masa de Paște. 15 persoane au fost implicate

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 25.04.2022 - 19:38
Jandarmii au intervenit pentru a aplana conflictul/ FOTO: Piteștiri

Poliţiştii şi jandarmii argeşeni au intervenit, duminică după amiază, 24 aprilie, pentru aplanarea unui conflict izbucnit între două familii, în timp ce se aflau la masa de Paşti.

SHARE

Scandalul a pornit de la un bărbat care s-a îmbătat şi a luat la bătaie mai multe persoane.

Potrivit Poliţiei Argeş, 15 bărbaţi, rude între ei, au fost implicaţi în scandalul izbucnit la masa de Paşti. Trei dintre cei implicaţi sunt minori şi au vârste de 15 şi 16 ani, ceilalţi 12 având vârste cuprinse între 19 şi 57 de ani. Şapte dintre aceştia au fost răniţi. Niciunul dintre ei nu a depus însă plângere la Poliţie în urma scandalului, ei având, potrivit legii, posibilitatea de a face acest demers în decurs de trei luni.

Pentru aplanarea scandalului, la faţa locului au intervenit din mai multe structuri, respectiv poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Domneşti, poliţişti din structurile rutieră şi ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, dar şi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, care au aplanat starea conflictuală şi au identificat persoanele care au luat parte la incident.

Duminică seară, poliţiştii sunt în continuare la locul unde s-a petrecut scandalul, pentru desfăşurarea de cercetări dar şi pentru a se asigura că acesta nu reizbucneşte.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare, conform art. 371 şi 198 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş”, transmite IPJ Argeş.

Incidentul a avut loc duminică după amiază, în localitatea Pietroşani din judeţul Argeş. Potrivit unor surse din Poliţie, două, familii vecine au organizat împreună masa de Paşti, în aer liber, la limita dintre proprietăţi. Unul dintre bărbaţi, beat, a pornit scandalul, care a degenerat în momentul în care acesta a lovit mai multe persoane.

La faţa locului au intervenit poliţişti şi jandarmi care au aplanat conflictul.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.