Alișor Sadoveanu, înmormântat la Cimitirul Chitila, lângă casă. Poliția e mobilizată

DE Adrian Costin | Actualizat: 10.03.2021 - 10:17
Alișor Sadoveanu va fi înmormântat la Cimitirul Chitila, lângă casă Foto: Facebook

Trupul neînsuflețit al lui Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu a fost adus cu o cursă cargo pe Aeroportul Otopeni, iar de apoi a fost dus în Chitila, unde era aștepta de zeci de persoane din familie și prieteni care începuseră să se strângă de acum câteva zile.

SHARE

Cu toate că era dat în urmărire internațională pentru că avea de executat o pedeapsă de 6 ani și patru luni pentru tâlhărie în România încă din 2018, Aly Sadoveanu era în Anaheim, SUA și își continua activitatea infracțională nestingherit de atutoritățile americane. 

Citește și

Infracțiunile clanului Sadoveanu și escrocheriile cu magie. De ce a fost ucis Alișor

Aly Sadoveanu reușise să strângă sute de mii de dolari din cerșetorie. El pusese la cale și o afacere prin intermediul căreia trimiteau, în țară, o parte din banii câștigați. La un moment dat au intervenit neînțelegeri plecate de la bani între el și Florin Răducanu.

Citește și

Procurorii români cer mandat de arestare pentru interlopul Rechinu din Mexic. El e liber în Cancun

 

La 24 ianuarie, Florin Răducanu și-a descărcat pistolul pe Aly Sadoveanu apoi a dispărut.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei din Anaheim, Florin Răducanu, cel care l-a împuşcat pe Aly Sadoveanu, a fugit de la locul crimei la volanul unui Chrysler Voyager din 2020. Oamenii legii au găsit maşina, dar nu și pe criminal.

Despre acesta au existat date că a fugit în Mexic. El a fost dat în urmărire de autoritățile americane. La un moment dat s-a vorbit și despre o recompensă de 1 milion de dolari pusă pe capul său.

Citește și

VIDEO PREMIERĂ Meghan acuză familia regală britanică de rasism și că a dus-o în pragul sinuciderii

La solicitarea Newsweek România, Departamentul de Poliție din Anaheim, California, a comunicat că, de fapt, nu este vorba despre o recompensă pentru prinderea lui Florin Răducanu, suma de un milion de dolari fiind cauțiunea pe care ar trebui s-o plătească Florin Răducanu dacă ar fi prins și ar dori să fie judecat în libertate. De asemenea, Poliția din Anaheim ne-a spus că nu ucigașul nu a fost localizat și nu exsită alte informații despre el.

Citește și

VIDEO Sexy PRM-ista de la AUR, arestată în dosarul prostituatelor din Tenerife: Am aflat cu stupoare

Alișor Sadoveanu, înmormântat în Cimitirul Chitilia, lângă casă

Lăutari cunoscuți erau prezenți încă din weekend la casa lui Sadoveanu, în așteptarea trupului neînsuflețit al interlopului împușcat în Anaheim, Statele Unite de către partenerul său de infracțiuni, Florin Răducanu. Alișor va fi înmormântat în Cimitirul Chiitila, aflat în apropiere de casa sa, iar poliția se aștepată ca la acest eveniment să participe sute de persoane, astfel că se au în vedere măsuri speciale. 

Citește și

VIDEO Torționarul urșilor din Arad chinuie bietele animale de 29 de ani și nu i se întâmplă nimic

Condițiile sunt altele decât la înmormântarea lui Emi Pian, întrucât distanța dintre casa lui Sadoveanu și cimitir este una foarte scurtă, iar în zonă oricum nu poate ajunge nimeni fără voia Sadovenilor. 

Există însă riscul unor conflicte. 

Legătura cu Emi Pian

Nat Mincă, liderul clanului Sadoveanu, vărul lui Aly Sadoveanu, este unul dintre cei care a stat la masă cu Emi Pian în noaptea în care acesta a fost ucis, și avusese un conflict cu Duduienii cu puțin timp înainte.

Mincă transmisese mai multe amenințări Duduienilor. Dintr-un clip postat pe Youtube de interlopul din clanul Sadoveanu, acesta spune că totul a pornit de la pasiunea fiului său pentru jocuri de noroc și împrumuturile pe care grupările rivale i le ofereau.

Citește și

Interlopul Rechinu apără un jurnalist mexican amenințat cu moartea. Ce a dezvăluit Victor Flores

Membrii clanului Duduianu le-au răspuns celor din clanul Sadoveanu cu mai multe clipuri postate pe Youtube, în care le-au transmis celor care au o problemă cu ei să vină să îi înfrunte față în față, nu pe internet.

După ce Aly Sadoveanu a fost împușcat în cap , Nat Mincă a mobilizat clanul Sadoveanu pentru a afla cine stă în spatele execuției.

Primii bănuiți au fost cei din clanul Duduianu, dar se pare că membrii celor două clanuri au vorbit deja și conflictul a fost momentan aplanat.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te