VIDEO Românul cu Tico îndrăgostit de Grecia a ajuns în Creta. Drumul, mai scump decât mașina?

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 27.07.2024 - 08:28
Românul cu Tico îndrăgostit de Grecia a ajuns în Creta. Drumul, mai scump decât mașina? - Foto: Facebook/Forum Grecia/Ion Iliescu
Românul cu Tico îndrăgostit de Grecia a ajuns în Creta. Drumul, mai scump decât mașina? - Foto: Facebook/Forum Grecia/Ion Iliescu

Românul cu Tico, care a devenit viral după ce în 2022 a fost cu familia în Kefalonia, lăudându-se că a ales mașinuța în detrimentul unui BMW X3, iar în 2023, în Thassos și din nou în Kefalonia, a ajuns acum în Creta.

SHARE

În 2022, aventura unei familii de români formată din trei adulți și un copil de 12 ani care a mers pentru al cincilea an consecutiv cu un Daewoo Tico în vacanță în Grecia și a povestit pe Facebook drumul de 2.500 de kilometri până în Kefalonia a devenit virală, mai ales după ce șoferul s-a lăudat că a ales Tico-ul în detrimentul unui BMW X3, pentru că este „o mașină mică dar plină de ambiție”. 

De Paște 2023, Ion Iliescu, aventurierul român cu Tico a recidivat și și-a dus familia cu mașinuța în Thassos. Evident, povestind nou aventură pe Facebook: 10 ore, cu 120 km/h, până în Thassos. „Nu papă gram de ulei”

Citește și: FOTO Românul cu Tico a plecat iar în Kefalonia cu familia. I-a pus perne de aer, plutește ca Rollsul

Iar în vara anului trecut, Ion Iliescu a povestit cum a ajuns din nou cu familia pe insula Kefalonia cu „vestitul” Tico, după ce l-a „tunat” punându-i perne de aer ca să nu mai atingă roțile de caroserie, și cum a condus 1.200 km în 16 ore până la feribot. 

Românul cu Tico îndrăgostit de Grecia a ajuns în Creta. Drumul, mai scump decât mașina?

Acum, românul cu Tico îndrăgostit de Grecia a ajuns în Creta.

„Salutări din Creta! Drumul lung, căldură, căldură, taxe de autostradă, feribot, toate astea pălesc cand ajungi la plajă si vezi apa aia limpede de nu-ți vine sa crezi.

Asa am zis mereu pe unde am fost in Grecia dar aici parcă totul e la superlativ si nu ne-am dus pe plajele consacrate gen Elafonissi si Balos.

Mai avem o săptămână si ne apuca groaza ca trebuie să plecăm.... Vacanță frumoasă!”, a postat, ieri, Ion Iliescu, pe Forum Grecia. 

Citește și: VIDEO Aventurierul cu Tico a recidivat. 10 ore, cu 120 km/h, până în Thassos. „Nu papă gram de ulei”

Deocamdată, aventurierul român cu Tico nu a dat alte detalii despre vacanță sau drum. Dar, drumul până în Creta cu mașina are circa 1.500 km. Deci, aproximativ 3.000 km dus - întors.

Citește și: DACIA 1.310 cu portbagaj deasupra, la Salonic. Cu TICO în Kefalonia după 14 ore. Vacanța la 80 km/h

La un consum de 5 l/100 km, să spunem, înseamnă cam 150 litri de benzină, respectiv minimum vreo 250 euro. Iar feribotul dus-întors până în Creta costă circa 350 euro. 

Prin urmare, cu tot cu taxele de drum, aventura se duce spre 700 euro, fără mese sau vreo noapte de cazare. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te