DACIA 1.310 cu portbagaj deasupra, la Salonic. Cu TICO în Kefalonia după 14 ore. Vacanța la 80 km/h

DE Alex Darvari | Actualizat: 31.08.2022 - 15:29
Vacanță în Grecia - FOTO: FB

O maşină Dacia 1310 cu numere de România a fost surprinsă în timp ce se îndreapta din Grecia către Ruse. Un alt român a mărturisit că a fost cu TICO în vacanță în Grecia. De mai multe ori.

SHARE

Maşina cu numere de Neamț, este încărcată până la refuz cu bagaje. "Plec în Grecia", a scris românca ce a postat imaginea pe internet.

Mai mulţi români confirmă, la comentarii, că au văzut şi ei maşina.

"Bravo lor! Îi întâlniserăm pe Egnatia Odos, cam la 60 de km înainte de Thessaloniki. Foarte fain rulau la 80 km/ h. Sper că au avut roadtrip plăcut pe unde au rulat fin", spune unul dintre utilizatori.

O familie de români a plecat pentru al cincilea an consecutiv cu un Daewoo Tico în vacanță în Grecia. De data aceasta, a optat pentru insula Kefalonia, aflată la peste 1.100 km de București, iar șoferul susține că a ajuns în 14 ore, cu tot cu vămi.

„Cinci ani in Grecia cu același Tico!

Anul acesta am ales Kefalonia. Din ianuarie am găsit super gazda, 5 stele din 5 posibile si un pret bun pentru luna ianuarie, excelent la ce preturi sunt acum.


Drumul a fost dintr-o bucată (București-Nidry) și pentru că mă tot frământau tot felul de griji privitoare la drum, in noaptea dinaintea plecării am dormit numa' 5ore... Plecat pe la ora 19 din Pantelimon, masina plina ochi dar ceva mai ușoară ca in celelalte drumuri. Normal, berea mea, perna, mea, prosopul si cearceaful meu 


Citește și: O familie din Suceava a plecat cu mașina electrică în Thassos: 3 încărcări și o noapte de cazare
 
Am ajuns in port după fix dupa 14 ore cu tot cu opriri. 1140 km drum foarte lejer, putine masini, puține depășiri, puțin timp stat în vămi. Masina a mers PERFECT, PERFECT, PERFECT! Consum de Tico pe gpl, nu iti mai bati capul cu pretul combustibilului. Am bugetat 1000 de lei pentru vreo 3000km (jumătate din valoarea ei de piață  )”, a scris proprietarul.

Citește și: VIDEO Familie de bucureșteni: 14 ore cu un TICO, de 23 ani, pe GPL până în Kefalonia. Media: 80km/h

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.