VIDEO Miracol sau înșelătorie. Un ieșean spune că ține post fără apă de 6 zile: Trebuia să fiu mort

DE Alex Darvari | Actualizat: 19.01.2021 - 22:40
Cezar Elisei /Ieseanul

Ieșenul Cezar Elisei experimentează postul fără apă. El spune că nu a pus apă în gură de o săptămână fără o zi. Clipul de mai jos a fost filmat în ziua 6 a postului fără apă.

SHARE

Ce spune Elisei

„Am ajuns la mai multe concluzii cum ar fi faptul că nu poți intra în postul fără apă fără să fi ținut minim 4 săptămâni de post cu apă - mai ales pentru curățarea anterioară a organismului. Nu recomand unei persoane cu o dietă standard un post fără apă pentru că poate intra în comă sau chiar mai rău".

”Am pornit de la ideea că odată ce am făcut postul cu apă, ar trebui să trag nişte concluzii şi în ceea ce priveşte postul fără apă. Am ajuns la concluzia că nimeni nu ar trebui să intre în post fără apă dacă nu a făcut mai întâi post doar cu apă, pentru că sunt multe acumulări în colon şi posibilitatea de intoxicare până la deces este foarte mare. Vă recomand foarte serios să nu începeţi niciodată un post fără apă dacă nu aţi făcut mai întâi unui cu apă. Nu este o stare uşoară. Citeam că senzaţia de sete este cea mai tulburătoare şi mai aprigă senzaţie pe care o poate avea un om. Nu există o senzaţie mai intensă pe care ne-o poate da corpul”.

” Conform ştiinţei, astăzi, în ziua a şasea, ar trebui să fiu mort din cauza deshidratării.  Într-adevăr am gura uscată, dar astăzi voi ieşi afară să mă hidratez prin aer. Medicina nu prea are dreptate, nu mi s-a închis niciun organ din corp, aşa cum spun ei. Să ştiţi că mă simt bine, nu mi s-a închis nimic şi sunt convins că pot merge mai departe.  În corp nu mă doare nimic şi simt că mai am de eliminat aceste probleme din colon.

Câteodată apare senzaţia de sufocare, pe care o rezolv cu o gură de aer. Nu am ameţeli, nu am greaţă, muncesc în continuare la birou. Am reuşit să muncesc corespunzător până acum. Trebuie să evităm mirosurile şi imaginile cu apă sau alte băuturi, pentru că imediat, în mintea noastră se întâmplă ceva”, a mai spus ieşeanul.

Cezar Elisei spune că nu recomandă niciunui om cu o dietă standard să intre într-un astfel de post, pentru că s-ar putea ajunge la comă sau chiar la deces. Alte detalii AICI


Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.