VIDEO Câinele lui Dorian Popa a făcut 150.000 € după ce a apărut într-un clip. „Are halat Versace”

DE Alex Darvari | Actualizat: 07.04.2021 - 16:15
Câinele lui Dorian Popa a făcut 150.000 € /FB

Clipul în care a apărut câinele lui Dorian Popa a fost văzut de 22 milioane de oameni.

SHARE

Cheluțu, câinele lui Dorian, a făcut 150.000 de euro în pandemie

Dorian Popa (32 de ani) a ajuns în prezent să fie unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri de la noi, el depășind două milioane de abonați pe canalul său de YouTubee. Artistul a ajuns să câștige lunar 40.000 de euro din on-line, pe perioada pandemiei. Nu doar Dorian câștigă o căruță de bani de pe urma vlogurilor sale, mai nou el l-a lansat în “afacere” și pe patrupedul său, Chelțu, cu care a înregistrat și o melodie.

Citește și: Încăierarea maneliștilor. Salam, Vali Vijelie și Costi Ioniță susțin că au compus „Of, viața mea!”

Câinele lui Dorian e vedetă pe Internet și are 21 de milioane de vizualizări, reușind să câștige până acum 150.000 de euro. ”Mi-e frică să nu mi-l fure cineva, să nu pățesc ca Lady Gaga. Eu sunt bodyguardul lui. A câștigat 150.000 de euro până acum. Cheluțu e prințul casei, are halat Versace”, a declarat solistul, potrivit click.ro

Care este povestea câinelui

„Îl știam pe Cheluțu încă de când era mic, el este luat de la o cunoștiință de-a mea, care probabil că nu a știut cum să se ocupe de el, pentru că bulldogii francezi sunt foarte greu de întreținut, sunt foarte pretențioși. Într-adevăr, el era o fire mai dificilă, în sensul că ne-am chinuit până să-i găsim bobițele pe care să i le dăm să le mănânce.

Refuză orice mâncare, dar conform criteriului când îi va fi foame va mânca, am încercat să nu-i dau ce-și dorește el să mănânce. Dacă el își dorește dulciuri și carne și nu-i fac bine, asta nu înseamnă că noi trebuie să ne supunem și să ne lăsăm înduplecați. Și asta îi sfătuiesc pe toți proprietarii de căni să facă; să nu se lase înmuiați de acei ochi plângăcioși, care efectiv cerșesc orice mănânci tu la masă. Noi suntem oameni și mâncăm mâncare de oameni și ei sunt căței și trebuie să mănânce mâncare de căței. Mai ales rasele, așa cum le spun eu, de eprubetă, mai simandicoase sau mai dificile. Într-un final bine că și-a găsit bobițele care-i plac.

Citește și: Andreea Marin: Nu m-am măritat a treia oară ca să mă răzbun pe Ștefan Bănică. Am făcut o greșeală

Am realizat cu Babs (n.r. Claudia Iosif, iubita lui Dorian) că dacă-i punem și puțin ulei de somon, care este foarte bun pentru blăniță lui, bobițele îi plac și mai mult, îi lucește și blănița, el fiind, de asemenea, un câine bolnăvior, căci atunci când l-am luat avea trei tipuri de dermatite pe el. Avea foarte mare nevoie să i se refacă blana. Avea o blană îmbâcsită și când puneai mâna pe el și îl mângâiai, mâna ți se încărca cu sebum.

Ce alte probleme de sănătate mai avea?

Avea și nițel sânge, când l-am adoptat eu, pentru că din cauza mâncării variate, evident că organismul a făcut reacții adverse, ficatul era mărit, dar le mulțumesc din suflet celor de la Clinica facultății de medicină veterinară, care au fost niște drăguți, doctorii și rezidenții care activează acolo, pentru că a stat o lună jumătate acolo după ce l-am adoptat anul trecut, în iunie. Și după o lună și jumătate și o cheltuială destul de serioasă, nu o să o menționăm acum asta, s-a făcut bine băiatul meu, după care a mai stat puțin la părinții Claudiei, întrucât nu aveam casa gata, promițându-mi că de îndată ce va fi casa gata va veni și Cheluțu imediat, a spus Dorian Popa la click.ro.

Dorian Hâtz Popa (n. 7 august 1988, Constanța) un este vlogger, compozitor, dansator și cântăreț român A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel,[6] serial care a primit premiul pentru „cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP,  potrivit wikipedia.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te