Victor Socaciu a organizat un festival la care s-a infectat cu COVID. Este în stare gravă la spital

DE Alex Darvari | 12.04.2021 - 12:28
Victor Socaciu a organizat un festival la care s-a infectat cu COVID. / FB

Folkistul Victor Socaciu a fost internat vineri în spital, fiind diagnosticat cu COVID-19, a declarat, pentru Agerpres, Ducu Bertzi.

SHARE

Victor Socaciu a ajuns, de-a lungul timpului de mai multe ori pe mâna medicilor pentru diferite intervenții. Cântărețul are și diabet și a avut nevoie de un transplant renal. 

Citește și: Angela Similea, traumatizată de soțul căzut în patima alcoolului: „Cine ești tu? Un nimeni”

Înainte de a fi testat pozitiv, artistul organizase la Breaza festivalul „Om Bun”. 

Victor Socaciu a organizat un festival la care s-a infectat cu COVID

“În sala în care vom performa, live, vom avea o mână de spectatori, pur şi simplu pentru atmosferă, crearea unei atmosfere, să nu cântăm la un perete, ci să cântăm la 20 – 30 de oameni şi atunci acel schimb energetic pe care îl presupune dialogul artistic să fie posibil”, transmitea Victor Socaciu, cu puțin timp înaintea desfășurării evenimentului.

„Nu am amănunte despre cum se simte. Ştiu că a avut febră, şi-ar fi făcut un test care ar fi ieşit negativ, şi practic a întârziat internarea în spital. Asta ştiu. Nu am alte amănunte", a afirmat Ducu Bertzi.

Informaţia a fost confirmată şi de artista Maria Gheorghiu, care a precizat că niciun alt coleg din cei cu care a participat la Festivalul Om Bun nu a avut probleme de sănătate. 

Citește și: Andreea Marin șterge cu buretele primele trei căsnicii. Vrea să devină mamă la 46 de ani

 
„S-a încheiat cea de-a 30-a ediție a Festivalului OM BUN ! Aproximativ 1500 de spectatori au urmărit online și de la fața locului o deosebită desfășurare de forțe artistice și organizatorice. Artistic, vorbim de efortul splendid a 30 de cantautori care și-au concentrat cele mai izbutite creații în recitaluri, absolut toate, performante calitativ și mai ales, emoțional! Efortul organizatoric a fost unul triplu față de situația normalității! Transmiterea online a necesitat angajări, pregătiri, simulări și crearea, în cazul nostru, a trei locații funcționale tehnic și artistic: Breaza, Cluj-Napoca și București!
Conform reglementărilor doar 30% din capacitatea sălii putea fi ocupată cu spectatori, dar logistica era aceeași ca și pentru 100%. Pandemia, ea însăși, a produs anevoioase condiționări pe care le intuiți cu toții! Se cuvine să mulțumesc din tot sufletul unor oameni buni și frumoși care s-au dedicat de-a lungul a trei luni de organizare, găsind cu generozitate timp din viața lor pentru reușita unui eveniment de suflet”, a scris pe FB Victor Socaciu.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.