TOP 5 cele mai eficiente măști pentru păr

DE Newsweek România | Actualizat: 09.09.2022 - 12:45
TOP 5 cele mai eficiente măști pentru păr

Indiferent de anotimpul de afară, buclele noastre necesită o îngrijire de calitate. Iar un bun ajutor în procedurile de tratament pentru păr este o mască potrivită tipului individual a șuvițelor.

SHARE

Formulele nutritive și regeneratoare a produselor de îngrijire, restabilesc echilibrul de apă în structura firelor oferindu-le, de asemenea, și o protecție termică și împotriva razelor UV. Cosmeticele de îngrijire previn căderea părului și chiar stimulează creșterea acestuia.

Beneficiile măștilor de păr

Utilizarea măștilor poate rezolva o mulțime de probleme apărute la nivelul șuvițelor. Acestea pot avea următoarele efecte:

●     Nutriție. O concentrație ridicată de ingrediente terapeutice saturează firele cu substanțe utile, restabilindu-le în profunzime.

●     Întărire. Utilizarea regulată a remediilor de îngrijire previne uscăciunea și fragilitatea, elimină vârfurile despicate, iar șuvițele devin mai rezistente la factorii nocivi ale mediului.

●     Strălucire și o culoare mai intensă. Măștile pot rezolva problemele de pierdere a culorii după vopsire oferind buclelor o strălucire naturală. Acest lucru se datorează ingredientelor nutritive prezente în compozițiile măștilor.

Piața mondială, astăzi, oferă spre comercializare o gamă largă de remedii pentru îngrijirea buclelor cu diferite proprietăți și de la diferiți producători. Totuși este extrem de important să faci o alegere corectă. Pentru a te ajuta să selectezi un remediu eficient, am format un top - cele mai eficiente măști pentru păr, pe care le poți găsi în magazinul online Makeup.

Mască de păr "Restaurare și strălucire" - Dr. Sante Coconut Hair

Specialiștii brandului ucrainean Dr. Sante au dezvoltat o mască unică Coconut Hair, concepută pentru a ajuta fetele să facă față problemei firelor uscate și fragile. La baza formulei remediului se găsește uleiul de nucă de cocos, care oferă un tratament eficient pentru părul deteriorat.

Produsul cosmetic hrănește părul cu aminoacizi utili care ajută la întărirea și îmbunătățirea elasticității șuvițelor. Masca are, de asemenea, grijă și de scalp, oferindu-i o nutriție profundă. La utilizarea regulată, se elimină uscăciunea și se reduce ruperea firelor, ca urmare, pieptănarea și coafarea buclelor devine mai ușoară.

Kallos Cosmetics Biotin Beautifying Mask

Buclele bogate și strălucitoare pot fi un punct esențial în formarea unui look luxos. Iar pentru a obține un astfel de aspect, specialiștii din industria frumuseții recomandă utilizarea masca profesională Biotin Beautifying Hair Mask de la brandul maghiar Kallos Cosmetics.

Acest produs are capacitatea unică de a îmbunătăți instantaneu aspectul șuvițelor și de a le face mai puternice și mai voluminoase. Formula sa, care conține biotină, alimentează intensiv părul cu nutrienți esențiali, regenerează firele deteriorate, stimulează creșterea părului și previne ruperea acestuia.

Kallos Cosmetics Pro-Tox Hair Mask

Părul are nevoie de o îngrijire atentă și delicată, deoarece este expus zilnic diferitor produse și instrumente de styling care pot afecta structura firelor. De aceea, utilizarea doar a șamponului și a unui balsam, nu este suficient pentru îngrijirea complexă a buclelor. Pentru a vedea rezultate cu adevărat spectaculoase a fost elaborată masca Hair Pro-Tox Mask ale cărei efecte le puteți vedea accesând acest link https://makeup.ro/categorys/22812/

Produsul a fost conceput special pentru regenerarea părului deteriorat. La baza formulei sale stau ingrediente active care hrănesc și hidratează în profunzime șuvițele, oferindu-le un aspect moale și neted și eliminând fragilitatea și vârfurile despicate.

DermoFuture Hair Growth Mask

Brandul DermoFuture a dezvoltat o formulă inovatoare care nu numai că îmbunătățește aspectul buclelor, dar și oferă un tratament pentru creșterea părului. Dermo Future Hair Growth Mask conține un complex activ de trei ingrediente naturale valoroase. O combinație de germeni de grâu și de soia, extract de scoici cu frunze largi și arginină asigură un efect regenerator eficient asupra structurii șuvițelor și a scalpului.

Produsul stopează căderea părului, îngroașă firele și le protejează de efectele negative ale mediului înconjurător.

 

Philip Martin's Canapa Rinse Mask

Renumitul brand italian a elaborat o mască, compoziția căreia include o combinație inovatoare de extract de cânepă, ceramide și prolină. Produsul conferă șuvițelor deteriorate - regenerare intensă și strălucire incredibilă. De asemenea, remediul stimulează creșterea rapidă a părului, oferindu-vă un aspect frumos și bucle atrăgătoare.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te