Test de inteligență. Avem ecuația 4+5=42 din bețe de chibrit. Găsește forma corectă din două mutări

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 12.01.2024 - 08:30
Test de inteligență Foto: Foto: jagranjosh /Newsweek România

Test de inteligență. Avem ecuația 4+5=42 din bețe de chibrit. Găsește forma corectă din două mutări. Tu ai reușit să faci testul? Dacă îl faci în doar 30 de secunde înseamnă că ai o minte de geniu.

SHARE

Test de inteligență. Avem ecuația 4+5=42 din bețe de chibrit. Găsește forma corectă din două mutări. Tu ai reușit să faci testul? Dacă îl faci în doar 30 de secunde înseamnă că ai o minte de geniu.

Citește și: Test de inteligență. Avem 8+3=3 din bețe de chibrit. Găsește forma corectă cu o singură mutare

Găsește forma corectă din două mutări

Puteți muta doar 2 bețe de chibrit pentru a remedia această ecuație în 3 secunde în acest puzzle de chibrituri? Acest puzzle uluitor i-a lăsat pe oameni să se scarpină în cap încercând să găsească răspunsul. Aici, avem un puzzle de chibrituri pentru a vă verifica puterea creierului, raționamentul logic, concentrarea, concentrarea, atenția la detalii și orientarea spațială.

FOTO: jagranjosh.com

Puzzle-ul Matchstick este unul dintre cele mai interesante puzzle-uri logice care vă provoacă abilitățile logice și de rezolvare a problemelor. Puzzle-urile cu chibrituri au devenit populare în secolul al XIX-lea. 

Puzzle-urile cu chibrituri sunt bune pentru întărirea imaginației, a capacității de luare a deciziilor, a gândirii, a abilităților motorii și a abilităților IQ.

Citește și: Test de inteligență. Avem ecuația: 7+1=9 din bețe de chibrit. Găsește forma corectă din două mutări

În acest puzzle de chibrituri, provocarea ta este să muți doar 2 bețe de chibrit pentru a remedia această ecuație în 3 secunde. Am oferit soluția pentru acest puzzle. 

Dacă sunteți în căutarea unui mod distractiv și provocator de a vă testa IQ-ul și abilitățile vizuale, derulați în jos pentru a rezolva acest puzzle de chibrit.

Puzzle-urile cu chibrituri necesită să priviți cu atenție ecuația pentru a vedea ce este greșit în ecuație. Puzzle-ul va indica câte bețe de chibrit trebuie să mutați, să adăugați sau să eliminați pentru a remedia ecuația. Acest puzzle vă cere să mutați doar 2 bețe de chibrit pentru a face ecuația corectă, deoarece în mod clar, 4 + 5 nu este egal cu 42.

Care este răspunsul corect?

Ai reușit! Ai un IQ puternic și abilități logice. Ai o putere puternică de concentrare și abilități de creativitate. Puteți interpreta cu ușurință ecuațiile matematice. Inteligența dumneavoastră logică și vizuală este ridicată. De asemenea, aveți bune abilități de gândire critică.

Cu toate acestea, dacă încă aflați răspunsul pentru acest puzzle de chibrituri, atunci am dezvăluit răspunsul mai jos.

Dacă v-a plăcut, reveniți și zilele următoare pentru noi provocări interesante.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te