„Telenovela” divorțului Reghecampf: Reghe ar fi plănuit. Anamaria: „Am cel mai șmecher bărbat”

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 18.06.2021 - 20:48
Divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan are toate șansele să se transforme în subiect de telenovelă. / Foto: digisport.ro
Divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan are toate șansele să se transforme în subiect de telenovelă. / Foto: digisport.ro

Divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan are toate șansele să se transforme în subiect de telenovelă. Reghe a anunțat, acum câteva zile, că divorțează. Dar, în prima sa reacție după răspândirea veștii, Anamaria a afirmat că „am cel mai șmecher bărbat din Europa”.

SHARE

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează dar, se pare, antrenorul ar fi plănuit despărțirea cu două luni înainte. Cancan.ro scrie că Reghe s-ar fi săturat de scandalurile în care era implicată soția lui, Anamaria, așa că a decis să renunțe la căsnicia veche de aproape 15 ani și în care era alintat ”Soarele meu” de sexy-impresară.

Citește și: FOTO „Păpușa Barbie”, bulgăroaica de 23 de ani cu cele mai mari buze din lume, s-a operat din nou

Iar Fanatik.ro informează că cei doi nu-și mai vorbesc, iar momentul separării ar fi fost ales de Reghe încă din primăvară, pe când era antrenor principal al echipei saudite de fotbal Al Ahli SFC din Jeddah. S-a săturat, se pare, de toate scandalurile cu jucători, impresari, Gigi Becali și multe, multe altele.

Punctul culminant, transferul lui Man la Parma care a generat un scandal cu Gigi Becali

Punctul culminant ar fi fost transferul lui Man la Parma, potrivit, Cancan.ro, când impresara a fost sărită din schemă de Gigi Becali și nu și-a luat comisionul. A urmat un schimb de replici scandaloase între Gigi Becali și familia Reghecampf și, în timp ce latifundiarul din Pipera a avut un derapaj sexist la adresa Anei, spunând că nu va mai face niciodată afaceri cu ea, nici sexy impresara nu s-a lăsat mai prejos.

Citește și: Vacanța fără restricții - 5 destinații de plajă de top din Albania

“Eu nu sunt o țărancă, să stau să întind mâna la Gigi Becali!”, a replicat Anamaria Prodan. Ar fi câștigat nu mai puțin de 850.000 de euro dacă ea ar fi rezolvat transferul fotbalistului.

Reghecampf avea să intervină în acel scandal, cerându-i finanțatorului de la FCSB să nu mai pronunțe numele familiei lui. Dar tensiunile au continuat în familia celebrului antrenor care a trecut și pe la FCSB, așa că acum s-a ajuns în fața divorțului.

Prima reacție a Aneimariei Prodan: „Eu am cel mai șmecher bărbat din Europa”

Agenta FIFA susține că-l iubește mai mult ca niciodată pe fostul antrenor de la FCSB și că familia lor este mai unită ca niciodată, potrivit digisport.ro.

”Ți se pare că am un bărbat de lăsat? Eu am cel mai șmecher bărbat din Europa, din lume chiar. Eu am vrut să-i organizez o petrecere surpriză, cu ocazia nunții de cristal, dar cineva, care nu era pe listă, dar s-a strecurat cumva, a stricat totul. Iar Reghe a aflat. Ca să vezi cum sunt oamenii.

Noi suntem un cuplu unic în lume. manager și antrenor, amândoi la nivel intenațional, mai ales într-o țară în care familiile noastre sunt puternice”, a spus Anamaria Prodan, relatează digisport.ro.

Chestionată, de ce totuși au apărut aceste informații, legate de divorț, Prodan a replicat: ”Noi am creat un brand și e normal că am deranjat zi și noapte în ultimii 15 ani. Poate că a zis el așa, ca să scape de persoana cu care vorbea 'da, mă, da, divortez! Dar, eu nu vorbesc cu Laurențiu așa ceva. Laur poate să facă ce vrea, să vorbească orice.”.

Totuși, subiectul legat de divorț a apărut ca urmare a unei declarații pe care Laurențiu Reghecampf a făcut-o pentru Fanatik și care nu a fost mai apoi negată.

”Nu m-a deranjat ce a spus el. La noi, în familie, toată lumea se iubește ca pe Dumnezeu. Soțul meu e nr 1, familia mea e nr. 1. Nu mă interesează ce se scrie.

Eu nu exclud niciodata nimic, dar în momentul ăsta, familia Prodan Reghecampf e prea puternică ca să facă jocurile altora”, a mai spus Anamaria.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te