Soția lui Tzancă Uraganul, Mădălina Miu, bătută-măr de iubita manelistului, Alina Marymar

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 21.10.2021 - 12:28
Soția lui Tzancă Uraganul, Mădălina Miu, bătută-măr de iubita manelistului, Alina Marymar. / Foto: antenastars.ro

Manelistul Tzancă Uraganul trăiește într-un triunghi amoros, însă nimeni nu se aștepta ca lucrurile să degenereze atât. Mădălina Miu, soția în acte a lui Tzancă, a fost bătută cu bestialitate de iubita acestuia, Alina Marymar.

SHARE

După ce Mădălina Miu a publicat imagini indecente cu Alina Marymar, actuala logodnică a artistului, aceasta a fost bătută cu bestialitate acum câteva zile de tânără, precum și de alte persoane care se aflau în studio-ul unde înregistra o piesă.

Filmarea a fost publicată în mediul online chiar de către cei care au atacat-o pe artistă, iar acum Mădălina Miu speră ca vinovații să plătească pentru tot ceea ce i-au făcut, relatează spynews.ro.

Citește și: VIDEO Liviu Dragnea, făcut vedetă pe TikTok de manelistul Nikolas Constantin

Din cauza rănilor pe care le-a avut de suferit în urma altercației cu Alina Marymar, Mădălina Miu susține că a ajuns la Spitalul Municipal, după care a mers și la INML pentru a scoate un certificat medico-legal în urma agresiunii.

Alina Marymar recunoaște că bătut-o pe Mădălina Miu

În timp ce Mădălina Miu susține că totul a fost planificat și nu a fost bătută doar de logodnica lui Tzancă, ci inclusiv de el și alți prieteni de ai lui, Alina Marymar a declarat că totul s-a întâplat doar între ele și nimeni nu a mai luat parte la bătaie.

Alina a povestit că a sărit la bătaie, după ce încă soția manelistului a început să-i adrese foarte multe cuvinte jignitoare și amenințări, ceea ce făcut-o nevoită să îi ofere o lecție. Ba chiar, logodnica lui Tzancă își recunoaște vina și are în plan să meargă și ea la Poliție.

Citește și: Ilie Năstase, părăsit din nou de soție? A bătut-o, s-au împăcat, dar răbdarea Ioanei a luat sfârșit

"Eu niciodată nu am vrut sa ma cert cu ea. Nu am vrut sa am treaba cu ea. Eu cu Tzanca suntem fericiți, eu nu ma băgăm pe ea degeaba. Aseară când ne am întâlnit nu a fost nimic premeditat. Noi avem alte planuri, nu ne arde sa intram în jocul ei. După ce m a amenințat, am sărit la ea. Recunosc asta, dar după ce a zis ca ma bate. O sa merg și eu la Poliție pentru ca și ea m a amenințat. Am recunoscut, mergem înainte cu politie, cu tot. Am postat pe Facebook pentru ca ea ar fi vrut sa inventeze", a declarat Alina Marymar, relatează spynews.ro.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.