Ilie Năstase, părăsit din nou de soție? A bătut-o, s-au împăcat, dar răbdarea Ioanei a luat sfârșit

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 21.10.2021 - 10:08
Ilie Năstase, părăsit din nou de soție? A bătut-o, s-au împăcat, dar răbdarea Ioanei a luat sfârșit. / Foto: digisport.ro

Ilie Năstase (75 de ani) și Ioana Simion (45 de ani) s-ar fi despărțit din nou. Se împăcaseră în iunie, iar în septembrie Ilie se lăuda că ar mai vrea o fetiță. Dar acum, Ioana a scris pe Facebook că „răbdarea mea a luat sfârșit”.

SHARE

Ilie și Ioana Năstase s-au împăcat în iunie 2021, la trei luni după ce Ioana i-a cerut fostului tenismen divorțul. La 8 ianuarie 2021, Ioana Simion apela disperată numărul de urgențe 112 pentru a reclama că a fost agresată de Ilie Năstase. Ioana a declarat atunci că este foarte speriată de comportamentul fostului tenismen care ar avea niște probleme, însă nu a depus plângere la Poliție.

Citește și: Cum și-a convins Ilie Năstase soția să îl ierte după bătaie: portofelul a rămas la ea

Ulterior, Ioana Năstase și-a amenințat soțul cu divorțul, ba chiar a bătut drumul până acasă la Medgidia ca să depună actele de divorț. Ca prin minune însă, la nici două luni de la marele scandal, Ioana revenea spășită în brațele lui Ilie Năstase, asta după ce fostul mare tenismen a bombardat-o cu cadouri scumpe, trandafiri și întâlniri romantice la ceas de seară. 

După incident, perechea a continuat să se vadă frecvent, fostul sportiv asigurând-o pe Ioana că se va schimba. Iar în iunie familia Năstase s-a reunit. „Am renunțat la divorț. Mi-am retras cererea săptămâna trecută. În aceste trei luni, Ilie mi-a demonstrat că nu trebuie să divorțez”, a declarat Ioana în iunie.

Citește și: După ce și-a bătut nevasta, Ilie Năstase a convins-o să facă Paștele împreună. Apele s-au liniștit

Recent, însă, în mediul online, Ioana a spus că „răbdarea mea a luat sfârșit”, relatează unica.ro.

„Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!!”, a scris Ioana Simion pe Facebook.

Citește și: Ilie Năstase, ambițios, mai vrea o fetiță la 75 de ani: „Vor zice ăștia că sunt Superman!”

„În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați, iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat greșit, alții mi-ați acordat înțelegere și mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară”, a continuat Ioana.

„Am continuat să lupt, crezând și sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să înțelegeți că în această perioadă voi avea nevoie de liniște și de puțină intimitate!!! Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA! ❤️🙏”, a încheiat soția lui Ilie Năstase, potrivit unica.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te