Simona Halep,interviu de suflet despre tripleta de groază din viața ei: divorț, dopaj și accidentări

DE Elena Petrescu | Actualizat: 25.07.2024 - 19:19
Simona Halep,interviu de suflet despre tripleta de groază din viața ei: divorț, dopaj și accidentări - Foto: Instagram(imagine cu rol ilustrativ)

Simona Halep,interviu de suflet despre tripleta de groază din viața ei: divorț, dopaj și accidentări. Sportiva a acordat recent un interviu celor de la Wearetennis. După cum au rezumat aceștia, cicatricile nedreptății se vindecă, iar Simona Halep nu poartă ranchiună.

SHARE

Simona Halep, interviu de suflet despre tripleta de groază din viața ei: divorț, dopaj și accidentări. Sportiva a acordat recent un interviu celor de la Wearetennis. După cum au rezumat aceștia, cicatricile nedreptății se vindecă, iar Simona Halep nu poartă ranchiună.

Simona Halep,interviu de suflet despre tripleta de groază din viața ei: divorț, dopaj și accidentări

Întrebată de intervievator dacă i-ar da un pahar plin pe jumătate cu apă, ea l-ar vedea pe jumătate plin sau pe jumătate gol, Simona a răspuns sincer și detaliat:

”Aș spune că aș vedea ambele părți, pentru că partea plină, să spunem partea pozitivă, a fost că totul s-a clarificat, iar eu am câștigat în cele din urmă pentru a arăta adevărul că nu am făcut niciodată ceva rău când vine vorba de tenis.

Partea goală este pauza pe care am avut-o timp de doi ani.  A venit cu multe lucruri negative: mental, epuizare, probleme cu corpul pentru că am stat atât de mult.  Acum este foarte greu să recuperez timpul pe care l-am pierdut.

Dar cea mai importantă este partea emoțională, pentru că toți avem nevoie de ea pentru a fi echilibrați și pentru a fi pe o cale pozitivă.  Dar prin ce am trecut eu, a fost foarte dificil. A fost foarte dificil să rămân pozitivă tot timpul.

M-am luptat emoțional, m-am luptat mental și încă mă lupt. Nu mă așteptam să fie atât de dificilă revenirea, și chiar dacă am câștigat, a fost totul clarificat, încă mă bântuie.”

Cât despre ce a ajutat-o să depășească acele clipe grele din viața ei, Simona a oferit un răspuns la care cei care o cunosc se așteptau:

Citește și: Motivul pentru care Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc? De ce regretă separarea de fostul soț?

”Ei bine, am avut familia aproape. Știu că poate sună ca un clișeu, dar pentru mine a fost la fel ca atunci când auzeam că atunci când ți-e greu, oamenii pleacă de lângă tine, iar tu rămâi doar familia și oamenii foarte apropiați. Deci, s-a întâmplat la fel.

M-am izolat un pic. Mă simțeam în siguranță doar cu persoanele foarte apropiate, familia și câțiva prieteni, și probabil că și ei m-au ajutat.

Am știut că nu am greșit cu nimic. Cred că asta m-a ajutat cel mai mult să rămân acolo și să lupt pentru asta.”

Cum era de așteptat, a fost întrebată și despre căsătoria ei eșuată cu Toni Iuruc: ”A fost suspendarea, căsnicia ta s-a destrămat, totul părea să se întâmple cam în același timp. Te-ai gândit vreodată, de ce eu? Ce am făcut eu să merit asta?” 
”Nu, nu mă gândesc niciodată de ce eu, și nu întreb niciodată universul de ce îmi dă această greutate și aceste probleme. Da, a fost despărțirea, a fost dopajul, iar acum accidentările.

Deci, sunt una după alta. Le iau ca și cum ar trebui să se întâmple. Cred că acum am ajuns la un punct în care trebuia să se întâmple asta.

Citesc tot timpul tot felul de citate motivaționale, iar unul dintre ele spune că nu contează ce ți se întâmplă, ci cum reacționezi la asta.

Citește și: Cine este românca care a câștigat de două ori Roland Garros? Halep a dat-o afară din staff-ul ei

Încerc să fac tot posibilul să reacționez în cel mai bun mod și să învăț lecția, să devin mai puternică, pentru că sunt sigură că viața are mai mult pentru mine (zâmbește).

Pentru că întotdeauna am crezut în bine. Nu am crezut că oamenii pot fi răi sau că o situație poate fi falsă în felul acesta, iar tu să treci prin asta. Acum văd totul un pic prea negativ. Mă cam aștept la negativ în viața mea.”

Concluzia Simonei? ”Trebuie să învăț din nou să trăiesc în bine și să mă aștept la lucruri pozitive și bune. Sunt în proces. Încă nu am terminat nimic, dar sunt în proces”.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te