Scandal, între maneliști. Salam, către Dani Mocanu și Tzancă Uraganul: „Vă bat când vreți voi!”

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 23.07.2021 - 11:16
Salam, către Dani Mocanu și Tzancă Uraganul: „Vă bat când vreți voi!” / Foto: Facebook, Florin Salam Fan's

„Regele manelelor”, Florin Salam a lansat un atac dur la adresa maneliștilor care postează imagini pe conturile de socializare în care își arată bogăția sau teancurile de bani. Principalii vizați sunt Dani Mocanu și Tzancă Uraganul.

SHARE

”Vă salută al vostru șef la lăutari. Nu la șmecheri, nu la ăștia care ne-au crescut copiii, nu... Sunt prea simțit să vorbesc de cineva... Dar la ăștia de vă postați bani, vă dați voi așa, am și eu o vorbă pentru voi să vă intre bine în cap. M-am jurat pe voi, care v-am crescut...

Citește și: VIDEO Cum îl protejează interlopul Vali Nebunu pe Fulgy: Să-i trageți frâna de mână!

Mi-e milă de voi... mă jur cu foc. Vă arăt 50 de lei... Dacă faceți în 50 de vieți cu copiii voștri și cu nepoții voștri cât fac eu în 3 zile... Vă pup!... Stați cuminți cu banii ăia, că nu aveți nici talent, falsați. Dacă nu vă spun eu, cine să vă spună? Vă pup! Vă și bat când vreți voi. Sper că măcar copiii voștri să nu fie nesimțiți ca voi”, a spus Florin Salam, într-un „Live” pe o rețea de socializare.

Citește și: Brigitte şi Florin Pastramă, audiaţi într-un dosar privind vânzarea de măşti de lux contrafăcute

Fanii lui Salam și ai manelelor s-au împărțit în două tabere

O parte dintre fanii cântărețului s-au grăbit să arate cu degetul către cei la care ar face referire Florin Salam.

Principalii vizați ar fi, se pare, Dani Mocanu și Tzancă Uraganul, pentru că cei doi maneliști obișnuiesc să apară în ipostaze opulente, cu teancuri de bani sau mașini scumpe. Totuși, Tzancă este într-o relație bună cu Salam, relatează wowbiz.ro.

Alți fani, însă, au reacționat dur la mesajul lui Florin Salam și, chiar, l-au înjurat pe rețelele de socializare. Iar Salam a mai făcut un „Live”, în care a explicat mai bine ce a vrut să spună.

”Voi v-ați supărat că am spus eu de ăștia care se postează cu bani? Că nu-i frumos? Oare am zis ceva greșit? Așa e frumos, să ne postăm cu bani, să ne lăudăm? Când sunt atâția oameni amărâți, necăjiți? Stăm noi cu teancuri de bani și jignim și lumea, pe deasupra?

Citește și: Dezvăluire: Aida Yespica, fosta iubită a lui Mutu, s-a culcat cu toți jucătorii de la Inter și Milan

Eu zic că n-am greșit ce am zis, dar când mă voi îmbăta din nou, o să zic ce trebuie și ăstora care s-au supărat. Le zic eu altfel... Cui postați voi, cine să vadă banii? Să posteze miliardarii ăia bani nu noi ăștia, mici... Câtă lume a intrat acolo și a înjurat... Mă așteptam să apreciați că am spus vorba aia”, a spus Florin Salam, în cea de-a doua intervenție „Live”. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te