Pițurcă Jr, „Casanova” de ocazie, părăsit definitiv de modelul Cristina Ich: „Nu m-a găsit în gunoi”

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 02.10.2022 - 08:43
Pițurcă Jr, „Casanova” de ocazie, părăsit definitiv de modelul Cristina Ich. / Foto: stiridecluj.ro

Fostul fotbalist Alexandru Pițurcă, fiul fostului mare fotbalist și selecționer Victor Pițurcă, a fost părăsit definitiv de Cristina Ich, model și influencer, cu care are un băiețel. Cristina spune că Pițurcă Jr e un „Casanova” de ocazie, „nu e ușă de biserică”.

SHARE

Deși au mai avut tentative de despărțire, Cristina Ich și Alexandru Pițurcă, fiul fostului selecționer Victor Pițurcă, au încercat să treacă peste probleme, însă nu au reușit, iar modelul a făcut anunțul pe contul său de Instagram.

”Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit, sunt fericită”, a scris Cristina Ich, un influencer urmărit de peste 820.000 de persoane.

”Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

Citește și: VIDEO Accident - „tutorial”, în București: De ce să nu traversezi printre tramvaie

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!

Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat!

Citește și: 1.300 euro, prețul minim de Revelion în Poiana Brașov. Mai scump ca o vacanță în Bali sau Dubai

Îi dau libertate, dar și eu vreau libertate! Alex e un bărbat căruia îi plac viața și distracțiile. L-am lăsat să facă ce și-a dorit. Dar sunt unele lipsuri care vezi că nu sunt OK. El e un om dificil, eu sunt om dificil. Alex nu m-a găsit în gunoi. Nu-mi lipsește nimic! Am banii mei, am casa mea!

Mă întrețineam singură și nu-mi lipsește nimic. Omul nu m-a găsit în gunoi. Nu stau în relații unde sunt chinuită, eu stau undeva că-mi doresc să stau”, a declarat, cu ceva timp în urmă, Cristina Ich, relatează digisport.ro.

De-a lungul carierei de fotbalist, Alexandru Pițurcă a jucat la echipe precum FCSB, Regensburg, FC Caracal, Universitatea Craiova, CSKA Sofia, Pandurii, FC Brașov și Khazar Lankaran.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.