Măruță se operează la genunchi. Andra a izbucnit în lacrimi: „Aș vrea să fiu în locul tău”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 12.01.2023 - 16:31
Andra și Măruță - Foto: playtech.ro

Cunoscutul prezentator Pro TV, Cătălin Măruță, a trecut astăzi printr-o operație importantă la genunchi, de ruptură de ligament încrucișat.

SHARE

Acesta nu s-a operat până acum, deoarece nu a crezut că se va agrava, însă durerile s-au accentuat. Aflat pe patul de spital, Măruță a purtat un dialog emoționant cu partenera sa de viață, cântăreața Andra, chiar înainte de a se opera, scrie redactia.ro.

„Cătălin Măruță: Ai emoții?

Andra: Da!

Cătălin Măruță: Nu cred, pe bune?

Andra: Am emoții că …stii cum simți tu când mă duc eu la operații că ai vrea tu să fii în locul meu? Așa simt si eu!

Cătălin Măruță: Ea este iubita mea”, a fost discuția dintre Cătălin Măruță și Andra, din salonul spitalului, dinainte de operație.

Pe contul său de Instagram, Cătălin Măruță a precizat că nu a dorit ca Andra să fie prezentă la spital, însă nu a reușit să o convingă să nu i se alăture. 

„Sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez”, a explicat Cătălin Măruță., a spus Cătălin Măruță în emisiunea sa de la Pro TV.

Fanii emisiunii „La Măruță” se vor putea bucura în continuare de emisie, însă în prezența Adelei Popescu, colega de breaslă a lui Cătălin Măruță.

Program aglomerat

Recent, Andra Măruță s-a arătat nemulțumită de programul soțului ei, care muncește „prea mult” și îi dă cariera „peste cap”. Declarațiile au fost făcute în podcastul Deliei. Cele două au vorbit despre carieră și familie, prilej cu care Andra și-a spus ”of-ul” în legătură cu emisiunea lui Cătălin Măruță, după cum a scris Newsweek.ro.

Citește și: Andra s-a plâns că soțul pune cariera pe locul 1, Măruță i-a oferit vacanța de vis: La „fir întins”

Andra i-a mărturisit Deliei cât de mult o admiră pentru faptul că îmbină atât de bine cariera cu viața personală. Delia călătorește foarte mult, iar în timp ce Andra admira momentele imortalizate din vacanțele colegei sale de breaslă… a dezvăluit faptul că ea nu își poate planifica oricând escapade peste hotare sau chiar în țara noastră. Asta pentru că programul lui Cătălin Măruță nu îi permite acest lucru.

”Mi se pare că ai reușit și din perspectiva soțului, pentru că al tău e mai liber, e mai lejer cu programul. Și eu aș fi făcut la fel. Dar faptul că el trebuie să fie prezent 5 zile din 7 la emisiune mi-a dat viața peste cap. Nu vreau sa spun ceva de rău despre emisiunea lui Cătălin, Doamne Ferește!

Citește și: Amenzi de 2,6 milioane de lei și 604 permise reținute de poliție și jandarmi în ultimele 24 de ore

Dar pe mine m-a încurcat treaba asta, mi-a dat un pic cu virgulă. Nu e ca la tine că soțul tău poate pleca oricând pentru o vacanță. Eu cumva simt nevoia să îmi fac curaj sa plec. Și când a avut COVID, Cătălin a făcut emisiunea de acasă. Îi place foarte mult ce face, dar e și workaholic”, a spus Andra, potrivit cancan.ro.

După ce Andra s-a plâns că Măruță muncește prea mult și nu au timp de o vacanță, acesta a pus în aplicare operațiunea „fir întins”. I-a oferit vacanța mult visată artistei, la pescuit în Delta Siretului. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te