Loredana plânge că lumea nu cumpără bilete la concerte. Show de mii de € la „Zilele comunei Gogoșu”

DE Bianca Iosef | Actualizat: 01.10.2022 - 13:30
Loredana Groza- Foto: FACEBOOK

Cântăreaţa Loredana Groza afirmă că muzica a fost universul ei dintotdeauna şi, de asemenea, înseamnă viaţă, încercând să o privească aşa cum face un copil, dar subliniază că în România investiţiile artiştilor nu sunt întotdeauna răsplătite așa cum trebuie.

SHARE

"Am ajuns să fac muzică natural. Pentru muzică nu am făcut sacrificii. Muzica sunt eu. Eu sunt muzica. Simplu şi firesc", a spus artista.

Loredana spune că publicul este şi rege, şi regină şi merită întotdeauna tot ce e mai bun.

Citește și: 530 de soldați ruși, uciși în 24 de ore. „Suntem încercuiți. Am sunat să ne luăm la revedere”

"Publicul e rege, şi regină. Publicul 'is the Master'. Publicul ştie întotdeauna. Publicul nu s-a schimbat, merită întotdeauna ce e mai bun. De la Bach, Beethoven până la Elvis, Michael Jackson, Queen, Madonna, Beatles, Pink Floyd şi tot aşa. 'Show must go on, classic never dies!". Iar un show e show chiar dacă era acum 1.000 de ani sau ieri, muzica adevărată nu depinde de timp şi mode", este de părere artista.

Citește și: Un psiholog explică efectele benefice ale muzicii. Reduce dependența de anumite medicamente

Ea apreciază că piaţa muzicală este, în continuare, "în faşă", iar publicul român nu mai este educat pentru a plăti bilete sau a cumpăra albume.

"E greu să te adaptezi ţărilor avansate, în care muzica şi artiştii sunt respectaţi, iar muzica este răsplătită. În România, după '90, muzica este piratată, e gratis, nimeni nu mai plăteşte pentru albume. Majoritatea concertelor sunt sponsorizate, iar streaming-ul nu are legătură cu vânzarea fizică a unor albume. Publicul român nu mai e educat pentru a plăti bilete sau a cumpăra albume, din păcate, chiar dacă artiştii investesc mai mult decât câştigă în a produce muzică, clipuri, concerte. Pentru a susţine un artist să scrie, să producă mai departe, trebuie să cumperi bilete, albume”, a precizat Loredana, amintind că pandemia a afectat 'enorm' piaţa muzicală, potrivit Agerpres.

Loredana e abonată la publici ea cântând la numeroase concerte sponsorizate de primării sau Consilii Județene din bani publici. Doar anul acesta a particpat la Zilele orașului Găești sau la Zilele orașului Vaslui.

Loredana a fost prezentă la Zilele comunei Gogoșu.

Unii dintre cei mai îndrăgiți artiști din România vin să facă show în Mehedinți în perioada 1-3 iulie, atunci când se organizează zilele comunei Gogoșu. Showul de muzică ușoară, populară, dar și de petrecere va fi prezentat de unii dintre cei mai îndrăgiți artiști români- Liviu Vârciu și Roxana Vașniuc. Vineri este seara dedicata muzicii populare, iar printre artiștii care vor urca pe scenă pentru a susține concerte se numără Emilia Dorobanțu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Marcela Fota și Constantin Măgureanu. Roxana Vașniuc va fi prezentatorul evenimentelor organizate vineri. Sâmbătă seara, evenimentele se vor încheia cu două concerte extraordinare susținute de două dintre cele mai îndrăgite artiste ale României- Antonia și Loredana Groza.

Prezentator al evenimentului va fi Roxana Vașniuc, iar duminică Liviu Vârciu va prezenta artiștii care vor concerta în ultima seară a evenimentelor dedicate marcării zilelor comunei Gogoșu. Seara se va încheia cu concertul susținut de Theo Rose.

Detalii AICI

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te