Înconjurat de admiratoare, Laurențiu Duță e însurat cu iubita din liceu. Rolul lui Cătălin Crișan

DE Alex Darvari | Actualizat: 14.05.2023 - 20:49
Laurențiu Duță și soția sa - Foto: wowbiz.ro

Pare greu de crezut, dar Laurențiu Duță a împlinit 47 de ani. Idolul adolescenților timp de mulți ani, Laurențiu Duță dezvăluie faptul că este foarte statornic în iubire.

SHARE

Laurențiu Duță a mărturisit că a întâlnit-o pe actuala sa soție la școală, la o serbare, unde au cântat împreună. Peste câțiva ani, au devenit iubiți și, făcând o socoteală, sunt de 30 de ani împreună. Poate că nu s-ar fi ajuns aici dacă, elevă fiind, actuala soție nu i-ar fi cerut lui Laurențiu să o acompanieze cu chitara. Melodia celor doi a fost „Vorbește marea”, ce aparține lui Cătălin Crișan.

Iubire din liceu

Laurențiu a povestit pentru fanatik faptul că destinul i-a adus-o în cale pe actuala soție.

„Prima dată când am văzut-o pe soţia mea eram doi copii. Ne-am cunoscut la o serbare la şcoala unde învăţam amândoi. Mama ei m-a rugat să o acompaniez cu chitara, cânta cântecul lui Cătălin Crişan, “Vorbeşte marea”.

Citește și: Trezirea unui copil-minune: Veneam cu limuzina la ore. Azi, am familie, mașină de 1000€. Sunt bogat

Atunci am văzut-o pentru prima oară, eu eram clasa a şasea sau a şaptea, ea a patra sau a cincea. I-am reţinut chipul şi de fiecare dată când ne intersectam prin oraş, ne salutam. Nici prin cap nu-mi trecea că o să fim împreună. Ea mă admira în schimb, dar pentru că eram doi copii, nu mi-a spus atunci”, a spus artistul.

Iubit de admiratoare, Laurențiu Duță s-a însurat cu iubita din liceu


În clasa a opta a câștigat festivalul Cântarea României, iar cei de la școală au pus o fotografie cu el la panoul de onoare. Soția lui mergea, uneori, să se uite la imaginea lui.

Citește și: Al Bano a aflat ce s-a întâmplat cu fiica lui dispărută acum 30 de ani. „Am vrut să mă sinucid”

„Mai târziu, prin clasa a noua sau a zecea, amândoi fiind fani Michael Jackson, ne-am întâlnit la un fan club în Năvodari. Acolo am revăzut-o şi mi s-a părut cea mai timidă din gaşca de fete care erau acolo. Tocmai chestia asta m-a atras atunci, era foarte tăcută şi timidă. Evident şi chipul ei, are ochi foarte frumoşi.

Ţin minte că am întrebat-o atunci şi pe sora mea, care era destul de pretenţioasă în materie de fete. Când i-am zis de Ianula, culmea, se cunoşteau, mi-a zis că este cea mai frumoasă fată din Năvodari, iar asta mi-a dat curaj.

Şi uite aşa, i-am cerut prietenia pe 2 septembrie 1993, i-am semnat un disc mic de vinil pe care l-a păstrat până astăzi. Pe el scria „Cu simpatie, de la Laurenţiu Duţă pentru Ianula”. Şi de atunci am rămas împreună”, a spus artistul.

Sunt de 30 de ani împreună de când el avea 17 ani, iar ea avea aproape 15 ani.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te