Trezirea unui copil-minune: Veneam cu limuzina la ore. Azi, am familie, mașină de 1000€. Sunt bogat

DE Alex Darvari | Actualizat: 10.01.2023 - 20:56
Șerban Copoț și soția - Foto: Facebook

Șerban Copoț afost unul dintre cei trei membri ai popularei trupe de băieți, Animal X. El a povestit, de curând, că succesul uriaș înregistrat de trupă i-a permis extravaganțe. pe care, azi, nu și le mai dorește.

SHARE

Proiectul Animal X s-a născut la Constanța, de unde Șerban cei trei băieți făcând parte dintr-o trupă de dans. Copoț a declarat în podcastul lui Gojira că lansarea în muzică a celor trei membri a fost posibilă datorită lui Laurențiu Duță.

„Am început să căpătăm anvergură, în primul rând în Constanța. Devenisem o trupă fenomen, cu dansul. Era o emisiune la TV Neptun și acolo am dat autografe, moșule, așa de tare am prins la oameni...

A venit Laurențiu Duță la noi: bă, nu vreți să cântați? Am mers la Laurențiu, la Năvodari… După aia s-a făcut acea metamorfoză către zona de comercial cu tot ce se știe.

Mă doare când văd o nostalgie împrumutată la generațiile noi vizavi de comunism. Nici nu își dau seama ce mizerie a fost pentru România comunismul. Familia mea era urmărită de securiști. Noi am dus-o foarte greu.

Fratele meu nu a avut voie să dea la Academia de Marină, pentru că ai mei nu au fost înscriși în partid. Plus statul la coadă, foamete.. A fost sinistru. Atunci românul a învățat să fure. Românul hoț a fost inventat în comunism ”, a povestit Șerban Copoț în podcastul lui Gojira.

„Eu m-am dus cu limuzina la liceu, brother! Cine s-a mai dus la costum și cu limuzina la liceu? Am dat niște claxoane, stai puțin să întârziem când se strâng băieții la țigară. Filmam clip. Zeu. Filmezi videoclip? Ce, mă? Acum ai telefon, e mai ușor.

S-a întors la bucuriile simple

Newsweek  a relatat modul în care Șerban a fost jignit după ce a fost șicanat în trafic de cineva cu o mașină mai tare ca a lui.

„Asta e maşina mea de umblat prin oraş. Este un Citroen C1 din 2006. Acum câteva zile, cineva in trafic a râs de mine că sunt un "sărak" că nu mă dau cu ceva bengos, care să mă "scoată la valoare".

Băbăieți, sunt sărac, urât, am şi chelit... sunt ultimul terminat. Voi sunteți cei mai tari, cu valoare, frumoşi, pensaţi, epilați şi cu succes la femei. Liniştiți-vă! Eu nu mă pot ridica la valoarea voastra deci va rog să mă ignorați că nu sunt pe jmecherie ca voi. Ați câştigat! E bine? Nu avem absolut nimic în comun şi este foarte bine aşa. Este loc şi pentru săraci ca mine sub soare”, a scris Șerban

Despre trupă


Animal X a fost o trupă românească de muzică pop/dance, înființată în anul 1999, și desființată în 2015. A fost prima trupă din țară care a fost premiată la MTV Europe Music Awards. Trupa a lansat 8 albume de studio și mai multe hit-uri printre care: „N-am crezut”, „Iubirea mea”, „Pentru ea”, „Fără tine”, „Să pot ierta”, „Mai mult ca oricând”, „Băieți derbedei”, „Balada”, „Nisip purtat de vânt”.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te