Al Bano a aflat ce s-a întâmplat cu fiica lui dispărută acum 30 de ani. „Am vrut să mă sinucid”

DE Alex Darvari | Actualizat: 09.05.2023 - 21:00
Al Bano, Romina și fiica lor - Foto: Arhiva

De la numele său, ales de tatăl care a supraviețuit unei grenade care i-a lovit pe doi dintre camarazii săi pe frontul albanez, a căsătoria cu Romina Power, Al Bano, într-un lung interviu acordat Corriere della Sera, reface etapele vieții sale, care se împletesc inevitabil cu cel

SHARE

El dezvăluie: "Știu ce s-a întâmplat cu fiica mea Ylenia Carrisi, arată leggo.it

O veste cumplită

Albano și Romina Power au fost căsătoriți între anii 1970 – 1999 și au patru copii – Ylenia Carrisi, Yari, Cristel și Romnina jr. După despărțirea de Romina, Al Bano și-a găsit fericirea în brațele altei femei, pe nume Loredana Lecciso, care i-a adus pe lume doi copii – Jasmine și Albano jr.

Al Bano a aflat ce s-a întâmplat cu fiica lui dispărută acum 30 de ani

La sfârșitul anului 1993, Al Bano și Romina au trecut prin cel mai dureros moment al vieții când fiica lor cea mare, Ylenia Carrisi, a dispărut subit în orașul american din statul Louisiana. Ylenia a fost declarată dispărută pe 18 ianuarie 1994 și după căutări îndelungate, ce au durat pe parcursul multor ani, Al Bano a decis să-și declare fiica decedată.

Citește și: Al Bano și Romina și-au înmormântat fiica deși nu au găsit trupul. „Aparțin apei”, ultimele cuvinte

Ce spune Al Bano, azi, despre dispariția fetei


Ylenia Carrisi a fost văzută ultima dată la hotelul din New Orleans pe 6 ianuarie 1994: proprietarul hotelului a declarat că fata plecase în jurul prânzului și nu se mai întorsese.

„Era o fată extraordinară.

A studiat la King's College din Londra. Vorbea engleza, spaniola, franceza și portugheza. Ne-a însoțit în SUA, pentru a filma un docufilm, The Lost America. Am mers din Los Angeles până la New Orleans. Și acolo a avut loc întâlnirea fatală. Cu cei fără adăpost. Artiștii de stradă.

Îmi amintesc de un tip de culoare, îl chema Masakela. Într-o seară, compania s-a dus la film, dar eu am rămas cu Ylenia pentru că am observat ceva ciudat. Dintr-o dată a început să alerge, iar eu eram în spate, ea striga "oprește-te, omul ăla vrea să-mi facă rău", iar omul ăla eram eu, eu strigam "e o problemă cu drogurile". M-a pierdut, am găsit-o dimineața la ora 8. I-a spus mamei sale că și-a riscat viața pe apele Mississippi-ului".

Apoi, Ylenia a povestit că s-a hotărât să scrie o carte, iar pentru a face acest lucru a trebuit să meargă în Belize, patria celor fără adăpost. "I-am spus: "Bine, dar mai întâi trebuie să absolvi, e aproape...". În schimb, s-a dus în Belize, a locuit într-o colibă, un bărbat a amenințat-o, s-a salvat ținând în brațe un copil. Așa că s-a întors în New Orleans”, a povestit Al Bano.

Martorii

"Am reconstituit acea noapte oră cu oră. Am vorbit cu martorii. M-am întâlnit cu Masakela, care fusese și el în închisoare, dar care a negat că ar fi fost vinovat. Am intervievat ultima persoană care a văzut-o, paznicul portului. Ea stătea lângă râu, el a avertizat-o că nu ai voie să fii aici. Dar Ylenia nu a vrut să plece. Paznicul a insistat, așa că ea i-a spus "Eu aparțin apelor" și a sărit în râu, înotând ca un fluture. Dar Mississippi este neiertător. Romina nu a vrut niciodată să accepte. Dar așa a fost să fie".

Sinuciderea

"După dispariția Yleniei și despărțirea de Romina, am fost singur timp de nouă ani. Durerea a fost cumplită. Am crezut că Dumnezeu m-a abandonat. Și odată cu durerea a crescut și o voce care spunea: "Al Bano scapă de ea". Al Bano termină cu asta. M-am gândit la sinucidere. Dar apoi mi-am dat seama că era vocea diavolului. Și am simțit și prezența lui Dumnezeu. Am simțit o pace profundă.

Dispariția fiicei a devenit motiv de ceartă între ea și Al Bano. În final, cei doi s-au separat.
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te