Ilie Năstase anunță că soția sa a dispărut cu 2 milioane $. Ce i-a răspuns Ioana din „ascunzătoare”

DE Alex Darvari | 11.11.2022 - 19:48
Ilie și Ioana Năstase - FOTO: FB

Ioana Năstase, fostă Simion, l-a părăsit, din nou, pe Ilie. Nu mai răspunde nici la telefonul pe care fostul tenismen îl ”înroșește”. Ioana a reacționat, însă, pe FB.

SHARE

Ioana Năstase, fostă Simion, l-a părăsit, din nou, pe Ilie. Nu mai răspunde nici la telefonul pe care fostul tenismen îl ”înroșește”. E de negăsit, iar Ilie suferă. Cel puțin, asta susțin surse apropiate cuplului care urmează rețeta ”tânăr și neliniștit”.

Aproximativ două milioane de euro ar pierde Ilie Năstase dacă Ioana lui dragă nu se întoarce acasă și se ajunge la divorț. Totul pleacă de la casa din București, pe care fostul mare tenismen a vândut-o cu respectiva sumă. Cum e posibil? Fostul număr 1 ATP a fost larg la mână cu soția lui. I-a cumpărat mamei ei o casă la Dunăre, ei, un ditamai Bentley. A mai luat și două apartamente. Atenție, imobilele și mașina au fost trecute, se pare, pe numele celor doi frați ai Ioanei.

Mai mult, le-a cumpărat celor două fete pe care le are cu Amalia, Alessia și Emma Alexandra, câte un apartament în Mamaia. Așa că, în cazul unui divorț, Ilie Năstase nu rămâne cu nimic de pe urma vilei din ”Primăverii” pe care a vândut-o acum mai bine de doi ani, arată cancan.ro

Soția contratacă

Ioana Năstase spune că Ilie Năstase este cel care a lansat informațiile menționate mai sus care nu ar fi adevărate.

În primul rând, țin să va anunț că sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu la adresa mea prin intermediul presei. Va relatez, că mă aflu în locuința mea din București, iar în urmă cu aproximativ 30 minute, mășinile și locuința mea mi-au fost filmate. Soțul meu a afirmat faptul că nu știe de mine, de mai bine de o săptămâna… lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prietenei mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanța împreună cu soțul meu”, a scris ea pe Facebook. Ioana Năstase susține că Ilie Năstase a fost cel care ar fi plecat, de fapt, de acasă, fără să anunțe. „În cursul zilei de marți, soțul meu și-a luat un rucsac cu lucruri personale și a plecat fără să-mi spună unde, iar eu am rămas în locuința din Constanța.

În ocotmbrie 2021, cei doi anunțau că se despart în cuvinte dure

Ioana Năstase a postat, în miez de noapte, un mesaj șocant în care anunță că a încheiat un capitol din viață! Ioana spune că a ajuns la capătul răbdării, însă nu precizează clar dacă a decis să divorțeze din nou de Ilie Năstase.

Ilie și Ioana Năstase s-au împăcat în iunie 2021, la trei luni după ce Ioana i-a cerut fostului tenismen divorțul. La 8 ianuarie 2021, Ioana Simion apela disperată numărul de urgențe 112 pentru a reclama că a fost agresată de Ilie Năstase. Ioana a declarat atunci că este foarte speriată de comportamentul fostului tenismen care ar avea niște probleme, însă nu a depus plângere la Poliție.

Citește și: Ilie Năstase, părăsit din nou de soție? A bătut-o, s-au împăcat, dar răbdarea Ioanei a luat sfârșit

 
 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te