HOROSCOP complet 5-11 august: săptămână excelentă pentru colaborări personale și profesionale

DE Elena Petrescu | Actualizat: 05.08.2024 - 15:59
HOROSCOP complet 5-11 august: săptămână excelentă pentru colaborări personale și profesionale - Foto: Pixabay(imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP complet 5-11 august: săptămână excelentă pentru colaborări personale și profesionale - Foto: Pixabay(imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP complet 5-11 august: săptămână excelentă pentru colaborări personale și profesionale. Mercur e retrograd în Fecioară încă de luni, ajutându-ne să încetinim și să ne concentrăm asupra problemei celei mai importante de astăzi.

SHARE

HOROSCOP complet 5-11 august: săptămână excelentă pentru colaborări personale și profesionale.

Mercur e retrograd în Fecioară încă de luni, ajutându-ne să încetinim și să ne concentrăm asupra problemei celei mai importante de astăzi.

HOROSCOP complet 5-11 august: săptămână excelentă pentru colaborări personale și profesionale

Conjuncția Mercur-Venus de miercuri din Fecioară ne motivează să vedem mai atent și să dezvoltăm abilități fundamentale pentru viitoare relații de succes.

Luna intră în Scorpion sâmbătă, transformând weekend-ul într-o perioadă de analiză profundă, în care să ne simțim și să ne lăsăm libere emoțiile și să fim atenți la modul în care vorbim cu noi înșine.

Berbec

Este o săptămână excelentă pentru a intra în contact cu oamenii. Soarele înlesnește flirtul și, deoarece lucrează cu Jupiter în zona ta de comunicare, o nouă poveste de dragoste se poate arăta la orizont.
Este, de asemenea, un moment bun pentru a te organiza și pentru a-ți prioritiza grija de sine, din punct de vedere fizic și psihic.
Chiar dacă Mercur este retrograd când se întâlnește cu Venus în această săptămână, vei fi motivat să îți regândești obiectivele de muncă, să îți schimbi mentalitatea într-o direcție mai calmă, pentru a face lucrurile să meargă într-un mod care să te ajute să ai parte numai de beneficii.

Taur

Casa va reprezenta locul tău dătător de liniște și fericire acum, Jupiter aducând noroc și bucurie căminului tău și influențând pozitiv stilul tău de viață.
Săptămâna aceasta, Jupiter se conectează și cu Soarele, în zona sănătății și a rutinelor de lucru. Dacă oferi și primești ajutor și sprijin în egală măsură, vei avea parte de o atmosferă plăcută.
Acum, când Venus și Mercur se află în zona ta de parteneriat, relațiile apropiate ar trebui să fie mai mult decât pozitive, dar nu neapărat eficiente, deoarece Mercur este în prezent retrograd, astfel că ar putea apărea probleme și erori de comunicare.
Dacă îți dorești o relație pe termen lung, s-ar putea să ți se îndeplinească dorința, iar dacă tot ce îți dorești cu adevărat este dragoste, libertate, armonie și fericire fără prea multe hârtii și agitație, Universul ți-ar putea bifa această dorință, cât ai zice pește.

Gemeni

Jupiter te face să fii vedeta perioadei, fără doar și poate.
Din moment ce în prezent ai onoarea de a-l găzdui pe Jupiter în semnul tău, este posibil să fi fost mai amuzant și mai bun decât toți ceilalți în ultima vreme, poate chiar ai devenit celebru peste noapte, fără să faci minimum de efort.
Cum Jupiter se întâlnește cu Soarele în zona ta de comunicare în această săptămână, felul în care relaționezi cu cei din jur va fi extrem de benefic pentru ambele părți.

Universul te va putea pune în locul potrivit la momentul potrivit.

Citește și: HOROSCOP Luna Nouă din Leu, 4 august, aduce optimism și vibrații pozitive în viețile nativilor

Rac

Săptămâna aceasta ai noroc din punct de vedere financiar, cu Soarele în zona banilor aliniindu-se cu Jupiter, planeta norocului.
Jupiter te face să fii mai mult decât optimist. Ai o stare de spirit bună, așa că ascultă de intuiția ta pentru că ai putea avea parte de o doză de noroc neașteptată.
Ai încredere în instinctele tale, dar fii rezonabil în privința asumării unor riscuri majore.
S-ar putea să fie nevoie să fii mai direct și mai dur atunci când Mercur retrograd și Venus se aliniază.

Leu

Guvernatorul tău, Soarele, se află în prezent în semnul tău, așa că este posibil să fii chiar mai zgomotos și mai mândru decât ești tu de obicei.
Mercur retrograd și Venus aflată în zona finanțelor conspiră pentru a te feri de probleme financiare și de cheltuieli nebunești. O să ai parte numai de ce este mai bun, mai ales dacă vei dori să te răsfeți - pe tine sau pe alții.
Cauți să mulțumești pe toată lumea cu cuvintele tale fermecătoare și cu înțelepciunea ta, așa că mulțumește-i lui Juno din zona ta de comunicare pentru această abordare diplomatică îmbunătățită. În următoarele trei luni te-ar putea ajuta să îți câștigi prieteni și să influențezi oamenii, fie că este vorba de frați, vecini sau un iubit actual sau viitor.

Fecioară

Ideile strălucite nu ar trebui să rămână ascunse în această săptămână, deoarece Soarele aflat în zona ta de amintiri, emoții și gânduri se conectează cu norocosul Jupiter din zona ta de carieră.

Vorbește, fii văzut și auzit, pentru că vei câștiga laude și respect și, poate, o mărire de salariu sau o promovare sub această aliniere astrologică norocoasă.

Săptămâna aceasta, guvernatorul tău, inteligentul Mercur, se împrietenește cu fermecătoarea Venus în propriul tău semn.

Singura problemă ar fi că Mercur este în prezent retrograd, așa că asigură-te că știi mereu despre ce vorbești și apoi bazează-te pe Venus.

Exprimă-ți punctul de vedere în timp ce emani farmec, astfel încât să ai toate șansele de a încheia o înțelegere, fie ea personală, romantică sau profesională.

Cu asteroidul Juno care se mută în zona ta financiară la sfârșitul acestei săptămâni, vei urmări - și cel mai probabil vei obține - un echilibru financiar mai sănătos pentru următoarele trei luni.

Balanță

Inspectează posibilitățile existente în afara grupului pe care îț frecventezi. Găsește oameni care gândesc la fel acum, deoarece Soarele evidențiază prieteniile, colaborările și obiectivele grupului tău sau scopurile personale.

Sub influența Soarelui, care se conectează cu norocosul Jupiter, aii putea să realizezi un vis cu un efort minim.

Venus, guvernatorul tău, se conectează cu Mercur retrograd în zona ta de idei, emoții și intuiție. s-ar putea ca tu să manifești ceea ce ai nevoie sau de cine ai nevoie în viață chiar acum, fără să-ți dai seama.

Mai târziu în cursul săptămânii, pe măsură ce asteroidul Juno se mută în semnul tău pentru o ședere de trei luni, echilibrul, fericirea și armonia sunt obiectivele tale cu oricine și oricine intri în contact în această fază.

Deoarece Juno reprezintă căsătoria, acest tip de uniune sau ceva similar ar putea fi, de asemenea, în stele pentru tine, dacă asta este ceea ce cauți.

Scorpion

Zona carierei este extrem de stimulată acum, Soarele scoțând la iveală șeful din tine, așa că arată lumii ce poți face, în timp ce Soarele se conectează și cu Jupiter, planeta norocului și a faimei, aflată în prezent în zona ta de putere și bani.

Venus și Mercur retrograde se întâlnesc pentru a influența prieteniile, speranțele și visele tale Te paște o combinație câștigătoare care te ajută să lucezi mai bine cu alții sau să mergi înqinte cu ambițiile tale mari.

Dacă ultimele săptămâni au fost tensionate, cu Universul dezgropând amintiri din situații trecute care parcă se întâmplă din nou, asteroidul Juno sosește la sfârșitul săptămânii pentru a menține pacea.

S-ar putea să găsești dragostea sub această influență cosmică, dar s-ar putea, de asemenea, să descoperi că a te iubi pe tine însuți este mai important și poate fi primul pas pentru a găsi un suflet pereche adevărat mai târziu.

Săgetător

Relațiile primesc o dublă explozie de bucurie cosmică în această săptămână, Soarele energizând o dorință de aventură și explorare în timp ce se conectează cu planeta care te guvernează, Jupiter, aflată în prezent în zona ta de parteneriat.

Acest lucru ar putea aduce o întâlnire norocoasă cu cineva care s-ar putea dovedi a fi extrem de important pentru tine, din punct de vedre personal sau profesional.

Venus în zona ta de carieră ți-ar putea oferi un indiciu cosmic cu privire la unde sau cu cine s-ar putea întâmpla acest lucru. Fii conștient de faptul că Venus este însoțită acum de planeta comunicării Mercur, în prezent retrogradă, astfel încât impresiile inițiale ar putea însemna că tu va trebui să te mai abții și să îți dai cu adevărat cu părerea abia atunci când se termină acest retrograd.

Capricon

În ultima vreme te-ai concentrat mai mult pe a da decât pe a lua, cu generosul Jupiter în zona ta de bunăstare, muncă și ajutorare a celorlalți.

Cu cât dăruiești mai mult, cu atât vei primi mai mult înapoi, aceasta este filozofia și, cel mai bine, asta nu te costă absolut deloc, deoarece bunătatea nu are preț.

Cu Jupiter conectat la Soare, karma e de partea ta, permițându-ți să primești laudeneașteptate.
Venus îți deschide lumea către aventuri și idei nebănuite, planeta iubirii fiind conectată la inteligentul Mercur.

Citește și: HOROSCOP dragoste, august 2024: Venus, Luna și Mercur retrograd schimbă modul în care privim iubirea

Verifică totul de două ori, la serviciu și în dragoste, înainte de a face un pas mare în orice direcție acum.

Vărsător

Parteneriatele sunt fierbinți, fierbinți, fierbinți, acum când Soarele generează energie bună și se aliniază cu Jupiter, planeta norocului, faimei și averii, în zona ta de romantism, creativitate și asumare a riscurilor.

Cei care au tupeul să încerce să schimve ceva rapical ar putea câștiga mult sub această influență cosmică. Există și o latură mai practică a acestei faze acum, cu Mercur și Venus care se întâlnesc în zona ta de angajamente, intimitate și putere.

Un contract sau o obligație ar putea fi aproape de finalizare, dar fii atent neapărat și la detaliile aparent neimportante.

Pești

Casa este probabil colțul tău de fericire și relaxare acum, cu Jupiter aducând noroc și bucurie locuinței tale și stilului tău de viață.
Săptămâna aceasta, Jupiter se aliniază și cu Soarele în zona sănătății și a rutinelor profesionale, iar dacă oferi și primești ajutor și sprijin în egală măsură, vei avea parte de o atmosferă plăcută.

Acum, când Venus și Mercur se află în zona ta de parteneriat, relațiile apropiate ar trebui să te ungă pe suflet, dar să nu fie neapărat eficiente, deoarece Mercur este în prezent retrograd, astfel că ar putea apărea probleme și erori de comunicare.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te