HOROSCOP Ce prieten adevărat are fiecare zodie. Există compatibilități ca și cum ar fi frați

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 05.11.2023 - 08:04
HOROSCOP Ce prieten adevărat are fiecare zodie. Există compatibilități ca și cum ar fi frați Foto: Profimedia Images (fotografie cu caracter ilustrativ)

Fie că te-ai întâlnit prima dată cu prietena ta cea mai bună în gimnaziu, când v-ați apropiat din cauza iubirii comune pentru Spice Girls, fără îndoială că astrologia a avut cel puțin o mică legătură cu acea scânteie platonică inițială.

SHARE

Fie că te-ai întâlnit prima dată cu prietena ta cea mai bună în gimnaziu, când v-ați apropiat din cauza iubirii comune pentru Spice Girls, fără îndoială că astrologia a avut cel puțin o mică legătură cu acea scânteie platonică inițială.

 La urma urmei, harta ta natală, sau de naștere - care notează semnul tău solar, precum și semnul lunii, răsăritul și o mulțime de alte plasamente și detalii planetare - vorbește despre personalitatea ta, interesele tale, ceea ce îți place, ceea ce nu îți place, stilul de comunicare etc.

Și, bineînțeles, toate aceste aspecte ale persoanei tale intră în joc atunci când interacționezi cu ceilalți.

De aceea, cunoscându-ți astrologia personală, îți poți face o idee precisă despre cu cine te-ai potrivi cel mai bine.

HOROSCOP Ce prieten adevărat are fiecare zodie. Există compatibilități ca și cum ar fi frați

Sfat: Deși vei dori cu siguranță să iei în considerare semnul tău solar, deoarece acesta reflectă identitatea ta de bază, imaginea de sine și încrederea în sine, ar trebui să iei în considerare și alte părți ale hărții tale natale.

Semnul tău de Lună (cum îți pasă și cum vrei să ți se poarte de grijă), zodia ascendentă (cum te prezinți lumii) și semnul lui Venus (cum experimentezi afecțiunea) sunt, de asemenea, jucători cheie în modul în care te conectezi cu prietenii actuali și potențiali.

Berbec

Guvernat de Marte, planeta acțiunii, a energiei și a sexului, Berbecul este semnul cardinal de foc - dinamic, energic, impulsiv, curios, direct și, uneori, inocent.

Gemeni: Semnul de aer mutabil formează un sextil prietenos cu Berbecul, ceea ce are foarte mult sens, pentru că, la fel ca tine, Gemenii sunt dispuși la orice, nesfârșit de tineri, curioși și trec rapid prin viață.

Citește și: HOROSCOP Zodiile care își vor găsi sufletele pereche până de Crăciun. Norocul le ia prin surprindere

Săgetător: Semnul de foc mutabil formează un trigon dulce - cel mai armonios unghi care poate exista între două semne - cu Berbecul.

La fel liber-spirit, independent și direct, tu și Săgetătorul sunteți într-o misiune perpetuă de a transforma viața într-o aventură.

Taur

Guvernat de Venus, planeta frumuseții, a dragostei și a banilor, Taurul este semnul de pământ fix, cunoscut pentru că este încăpățânat, cu picioarele pe pământ, tenace, de încredere, loial și senzual. 

Rac: Acest semn de apă cardinal sentimental formează un sextil vesel cu Taurul.

Împreună, sunteți o pereche confortabilă care știe că cea mai bună legătură implică mâncare minunată, cele mai confortabile haine și vizionarea unui film.

Fecioară: Semnul de pământ mutabil formează un trigon pozitiv - cel mai armonios unghi care poate exista între două semne - cu Taurul.

La fel de orientat spre obiective, cu picioarele pe pământ și grijuliu, găsiți o mare plăcere în abordarea rutinelor de zi cu zi, de la grădinărit la gătit împreună.

Gemeni

Guvernat de Mercur, planeta comunicării, a transportului și a tehnologiei, Gemenii este semnul de aer mutabil cunoscut pentru că este rapid, sociabil, curios, agil, fermecător și adaptabil.

Berbec: Semnul de aer cardinal formează un sextil prietenos cu Gemenii., vă place să trăiți la maximum de viață, sunteți curioși și mereu în mișcare.

Leu: Semnul fix de foc formează un sextil cu Gemenii, formând o dinamică prietenoasă și dezinvoltă. La fel de optimist, iubitor de distracție și sociabil, viața este o petrecere zbuciumată pentru tine și un Leu.

Rac

Guvernat de Luna strălucitoare, care ne supraveghează emoțiile, securitatea și intuiția, Racul, semnul cardinal de apă, este hrănitor, sensibil, plin de compasiune, autoprotector, în căutare de securitate și ofertant, iubitor și are un simț al umorului năucitor și simpatic.

Taur: Acest semn de pământ fix formează un sextil ușor de realizat cu Racul. Amândoi sunteți predispuși să fiți casnici, așa că nu vor eșua întâlnirile acasă, la o mâncare minunată, să bea tot vinul și să fie cât mai confortabil.

Pești: Semnul de apă mutabil este în trigon - cel mai armonios unghi posibil - cu Racul, ceea ce are sens, deoarece ambele semne sunt profund empatice și intuitive.

Leu

Guvernat de Soarele radiant, care supraveghează imaginea de sine, încrederea și identitatea de bază, Leul, semnul fix de foc, se simte confortabil să fie în centrul atenției, adoră dramele, este ambițios, loial, își protejează cu înverșunare apropiații, este generos, iubitor de lux, însorit și cu inima mare. 

Gemeni: Conexiune ușoară. Amândoi adorați să săriți de la un eveniment la altul, sunteți jucăuși, veseli și veșnic puși pe distracții.

Balanță: Semnul cardinal de aer este, de asemenea, sextil cu Leul. Împreună, veți fi gazdele supreme, organizând petreceri de invidiat. 

Fecioară

Guvernată de Mercur, planeta comunicării, Fecioara, semnul de pământ mutabil, este orientată spre detalii, perfecționistă, conștientă de sănătate, sensibilă, darnică, analitică și stăpână pe cercetare.

Taur: Semnul de pământ fix formează un trigon armonios cu Fecioara. Tu și prietenul tău Taur sunteți la fel de pragmatici, interesați să fiți în slujba celorlalți, organizați și la fel de interesați de experiențe relaxante, cu picioarele pe pământ, cum ar fi un picnic în parc sau o discuție întârziată la o masă de la fermă la masă.

Capricorn: Semnul cardinal de pământ formează un trigon ușor de suportat cu Fecioara.

La fel de harnică, tu și prietena ta nu vă puteți abține să nu vă stabiliți obiective ambițioase și să nu faceți pașii meticuloși pentru a trece linia de sosire.

Balanță

Guvernată de Venus, planeta iubirii, a frumuseții și a banilor, Balanța, semnul cardinal de aer, este gazda supremă a oricărei petreceri, iubitoare de artă, pricepută la a face planuri de joc de anvergură, ambițioasă și romantică.

Leu: Semnul fix de foc este, de asemenea, sextil cu Balanța. Amândoi iubiți să fiți în preajma oamenilor, preferați să evitați conflictele cu orice preț și nu vă puteți abține să nu faceți o impresie însorită și dulce asupra celorlalți.

Cu alte cuvinte, sunteți o pereche cu care oamenii s-ar pune la coadă pentru a sta cu voi.

Vărsător: Acest semn de aer fix formează un trigon confortabil și armonios cu Balanța.

Sunteți amândoi super-sociali, preferând să zburdați de la o întâlnire la alta, adunând prieteni.

Scorpion

Co-guvernat de Marte, cel care se dă peste cap, și de Pluton, cel transformator, Scorpionul, semnul de apă fix, este extrem de privat, condus, angajat în sistemul lor de credințe, în ton cu partea întunecată a vieții și extrem de magnetic.

Capricorn: Semnul de pământ cardinal formează un sextil natural amabil cu Scorpionul. Tu și prietenul tău cel mai bun sunteți la fel de motivați să vă atingeți obiectivele și să faceți impresie, așa că veți lansa împreună o afacere și, de acolo, veți stabili cum veți conduce practic lumea.

Pești: Semnul de apă mutabil este armonios în trigon cu Scorpionul.

Citește și: HOROSCOP Ce zodii vor pierde foarte mulți bani până în decembrie. Altora, norocul le surâde

Tu și preferatul tău Pești sunt la fel de emoționali și intuitivi, așa că, de obicei, vei avea un al șaselea simț al stării de spirit și al nevoilor lor - și viceversa.

În plus, amândoi vă bucurați de îndeletniciri spirituale și artistice, cum ar fi să vă uitați la un curs de meditație sau să vă luați bilete la balet.

Săgetător

Guvernat de Jupiter, Jupiter cel mare sau cel care se întoarce acasă, Săgetătorul, semnul de foc mutabil, este nefiltrat, jovial, nutrește o dorință insatiabilă de a călători și este în mod constant în căutare de știință și filosofie.

Berbec: Semnul cardinal de foc și tu ești în egală măsură în căutare de aventură, pasionat și cu ritm rapid.

Din momentul în care îți unești forțele cu un Berbec competitiv și iubitor de distracție, tu - și toți cei care stau cu tine - veți fi într-o călătorie sălbatică și niciodată plictisitoare.

Vărsător: Semnul de aer fix și tu sunteți amândoi cu spirit liber, individualist și profund umanitar. Împreună, puteți să vă conectați cu aproape oricine altcineva, să călătoriți în lume și să vă dedicați timpul și energia pentru a da înapoi celor din jur.

Capricorn

Guvernat de stăpânul sarcinilor Saturn, Capricornul, semnul cardinal de pământ, este implacabil să își atingă obiectivele profesionale, pragmatic, determinat, iubitor de tradiții.

Fecioară: Semnul de pământ mutabil formează un trigon armonios. Amândoi sunteți incredibil de muncitori, așa că vă va fi ușor să vă stabiliți obiective și să le atingeți împreună .

Scorpion: Semnul fix de apă formează un sextil organic și prietenos cu Capricornul. Atât tu, cât și prietenul tău din Scorpion țineți foarte mult să vă ridicați în vârful oricărui munte pe care v-ați propus să îl atingeți.

Vărsător

Guvernat de electrizantul Uranus, Vărsătorul, semnul de aer fix, este incredibil de cerebral, motivat să creeze schimbări dinamice.

Balanță: Acest semn cardinal de aer formează un trigon confortabil și armonios cu Vărsătorul.

Citește și: Horoscopul iubirii pentru toate cele 12 semne zodiacale. Vești bune pentru cei care sunt singuri

Prietenul tău Balanță poate iniția un proiect pe care tu ești adeptul finalizării și, pentru că amândoi sunteți atât de apreciați și de sociabili, rețeaua voastră comună de prieteni este cu adevărat de invidiat.

Săgetător: Semnul de foc mutabil, sunteți amândoi plini de dorință de călătorii și de dorință umanitară. 

Vreți să fiți conectați cu ceilalți într-un mod mare și semnificativ, așa că veți face deseori globetrot și vă veți implica împreună în activism sau în activități caritabile.

Pești

Guvernat de visătorul Neptun, Peștii, semnul de apă mutabil, este plin de compasiune, romantic, artistic, intens empatic și sensibil - creativii evidenți ai zodiacului.

Rac: Semnul cardinal de apă este în trigon - cel mai armonios unghi posibil - cu Peștii.

La fel de empatici și intuitivi, această pereche de apă sunt amândoi atrași de activități spirituale și satisfăcătoare din punct de vedere emoțional.

Scorpion: Semnul fix de apă este, de asemenea, în trigon cu Pești.

Ambii nu se tem să înoate în adâncul emoțiilor tale, prietenul tău Scorpion va ști întotdeauna când să-ți dea spațiu sau când ai nevoie de o îmbrățișare, fie că este vorba de a vedea o piesă de teatru sau de a te bucura de o zi de spa.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te