HOROSCOP 9 AUGUST Orele cruciale la care să NU iei decizii. Luna dezvăluie secretele unei zodii

DE Florentina Enache | Actualizat: 08.08.2024 - 12:58
HOROSCOP 9 AUGUST Orele cruciale la care să nu iei decizii. Luna dezvăluie secretele unei zodii - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP 9 AUGUST Orele cruciale la care să nu iei decizii. Luna dezvăluie secretele unei zodii - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 9 AUGUST Orele cruciale la care să NU iei decizii. Luna dezvăluie secretele unei zodii.

SHARE

Alertă lunară: evitați cumpărăturile și deciziile importante de la 11:00 la 13:00. După aceea, Luna se mută din Fecioară în Balanță.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Întârzierile și greșelile prostești, plus defecțiunile echipamentelor, problemele informatice și comunicațiile confuze vor fi frustrante la locul de muncă. Aceste provocări ar putea avea un impact chiar și asupra sănătății dumneavoastră. Fiți răbdător cu partenerii și prietenii apropiați. 

Citește și: HOROSCOP 8 AUGUST Taurii reaprind flacăra cu un fost iubit. Scorpionii, poveste de dragoste secretă

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Casa și familia sunt în centrul atenției dumneavoastră. Evenimentele sociale sunt promițătoare; cu toate acestea, foștii parteneri ar putea să reapară în peisaj. În încercarea de a aduce îmbunătățiri sănătății sau de a introduce modalități mai bune de a face lucrurile la locul de muncă, trebuie să dați dovadă de răbdare. 

Citește și: HOROSCOP 7 AUGUST Luna anunță certuri. Capricornii trebuie să evite subiectele controversate

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Sunteți preocupat de călătoriile scurte, de problemele zilnice și de timpul petrecut cu frații și rudele. În parte, acest lucru este din cauza confruntării cu membrii familiei și cu situații din trecut care vă solicită atenția. Din fericire, cu Marte în semnul tău, le poți face pe toate. Ai răbdare cu copiii tăi.

Citește și: HOROSCOP dragoste, august 2024: Venus, Luna și Mercur retrograd schimbă modul în care privim iubirea

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Întârzierile și comunicările confuze sunt frustrante, motiv pentru care s-ar putea să fii emotiv atunci când ești cu membrii familiei.

Descurcă-te cum poți mai bine pentru că Mercur retrograd afectează pe toată lumea. Între timp, fiți atenți la cei din jur pentru că cineva s-ar putea să nu vă dorească binele.

Leu (23 iulie-22 august)

Aceasta este o perioadă puternică pentru tine, care este unul dintre motivele pentru care ai opinii ferme. Rezistă impulsului de a fi autoritar, deși este tentant. Concentrează-te pe chestiuni financiare care trebuie rezolvate. S-ar putea să aveți șansa de a reface ceva din casă sau de a cumpăra ceva nou.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Mercur retrograd în semnul tău atrage persoane din trecut înapoi în lumea ta și, în același timp, creează probleme precum obiecte rătăcite, întâlniri întârziate, comunicări confuze, pentru a numi câteva. Cu toate acestea, puteți rezolva anumite probleme în această perioadă.

Citește și: O profeție veche de 4.000 ani, descifrată: „Regele moare. Iranul va fi distrus”. Legată de o eclipsă

Balanță (23 sept.-22 oct.)

Astăzi Luna se află în semnul tău, ceea ce te-ar putea face să fii puțin mai emotiv decât de obicei. Cu toate acestea, atunci când luna este în semnul tău, ceea ce se întâmplă timp de 2 zile și jumătate în fiecare lună, ești mai norocos! De ce să nu cereți universului o favoare?

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Vechi prieteni și persoane pe care le-ați cunoscut în organizații sau cluburi revin în lumea voastră. Acest lucru te-ar putea ajuta într-un fel.

Deși ești în centrul atenției în această săptămână, astăzi vrei să te bucuri de discreție. 

Citește și: Are sau nu mierea termen de valabilitate? Cât timp este sigură pentru a fi consumată?

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Ai opinii puternice în acest moment cu privire la chestiuni legate de călătorii sau ceva care are legătură cu medicina, legea sau învățământul superior. Din această cauză, ai putea avea o discuție aprinsă cu un prieten sau cu un membru al unui grup. Fii sincer și păstrează-ți calmul.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Astăzi, Luna îți va dezvălui secretele și cei din jur vor cunoaște detalii despre viața ta privată. Ești în centrul atenției. Puteți finaliza un proiect care are legătură cu scrierea unei lucrări.

Citește și: Cum influențează culoarea farfuriei cât mănânci? Ce culoare trebuie să aibă farfuria, ca să slăbești

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Faceți ceva diferit astăzi pentru a schimba puțin lucrurile, pentru că sunteți dornic de aventură.

Trebuie să ieșiți din rutina zilnică! Fii un turist în propriul tău oraș. Evident, dacă poți călători, fă-o! 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Poți realiza multe pentru că ești motivat să lucrezi eficient acum. În plus, ești inspirat să faci îmbunătățiri în locuința ta, în parte pentru că haosul de acasă va cere acest lucru. Foști parteneri și vechi prieteni reapar în lumea ta.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te