HOROSCOP 8 AUGUST Taurii reaprind flacăra cu un fost iubit. Scorpionii, poveste de dragoste secretă

DE Florentina Enache | Actualizat: 07.08.2024 - 13:05
HOROSCOP 8 AUGUST Taurii reaprind flacăra cu un fost iubit. Scorpionii, poveste de dragoste secretă - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP 8 AUGUST Taurii reaprind flacăra cu un fost iubit. Scorpionii, poveste de dragoste secretă - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 8 AUGUST Taurii reaprind flacăra cu un fost iubit. Scorpionii, poveste de dragoste secretă.

SHARE

Alertă lunară: Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna se află în Fecioară.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

O zi puternică! Este momentul perfect pentru o vacanță sau o șansă de a vă distra și de a vă bucura de filme, spectacole muzicale, evenimente sportive, ieșiri și de activități jucăușe cu copiii. Este o zi excelentă pentru întâlniri. 

Citește și: HOROSCOP 7 AUGUST Luna anunță certuri. Capricornii trebuie să evite subiectele controversate

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Aceasta este o zi minunată pentru întâlniri. Acceptați invitațiile la petreceri. S-ar putea să vă distrați și acasă. Evenimentele sportive, activitățile distractive cu copiii și artele vă vor atrage. S-ar putea să aveți șansa de a reaprinde o flacără cu un fost partener.

Citește și: HOROSCOP dragoste, august 2024: Venus, Luna și Mercur retrograd schimbă modul în care privim iubirea

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Invitați familia și prietenii la o cafea. Discuțiile vor fi calde și optimiste. Este o zi excelentă pentru a rezolva neînțelegerile cu membrii familiei. De asemenea, s-ar putea să aveți idei minunate în legătură cu redecorarea casei. Fețele noi, locurile noi și ideile noi vor fi atrăgătoare! (Explorați posibilitățile imobiliare).

Rac (21 iunie-22 iulie)

Aceasta este o zi plăcută pentru dumneavoastră deoarece sunteți într-o stare de spirit pozitivă. Vă face plăcere să discutați cu rudele, cu apropiații și cu frații. De asemenea, îți vei aprecia anturajul de zi cu zi, ceea ce va da un impuls emoțional zilei tale.

Citește și: O profeție veche de 4.000 ani, descifrată: „Regele moare. Iranul va fi distrus”. Legată de o eclipsă

Leu (23 iulie-22 august)

Aceasta este o zi minunată, deoarece Soarele se află în semnul tău dansând cu norocosul Jupiter, ceea ce te face să vrei să ieși și să te bucuri de compania celorlalți. Nu numai că puteți petrece împreună, dar puteți lucra împreună. Ai putea fi interesat să cumperi obiecte de artă, bijuterii sau haine.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Te vei bucura de interacțiunile cu ceilalți pentru că, la rândul lor, oamenii vor să fie în prezența ta. Acest lucru se datorează faptului că Mercur este aliniat în semnul tău, cu Venus, de asemenea, în semnul tău, ceea ce te face să te simți cald la suflet față de toată lumea. Veți vedea conexiuni și influențe care vă atrag atenția. De asemenea, vei aprecia frumusețea.

Citește și: TEST DE INTELIGENȚĂ Corectează ecuația 1+6=8, mutând un singur chibrit. Ai doar 7 secunde să rezolvi

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Îți place să discuti cu ceilalți, în special cu oamenii din alte țări sau din medii diferite. Dacă puteți să călătoriți sau să faceți ceva pentru a vă lărgi orizonturile, acest lucru vă va face foarte fericiți. Sau ați putea face planuri de călătorie pentru viitor cu cineva. De asemenea, ați putea explora oportunități în domeniul editorial, al dreptului și al medicinei.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Arătați bine în ochii celorlalți, motiv pentru care sunteți în centrul atenției astăzi. Foarte probabil, cineva vă va face o favoare, vă va oferi un cadou sau vă va ajuta în vreun fel. Între timp, unii dintre voi sunt implicați într-o poveste de dragoste secretă, posibil cu o flacără veche sau cu cineva din trecutul vostru.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Astăzi ai o dorință puternică de a fi inclus într-un proiect important, motiv pentru care este posibil să participi la activități de grup. Cu siguranță veți lucra armonios cu ceilalți. Relațiile dumneavoastră cu figurile de autoritate sunt bune. Planurile de călătorie vă vor atrage.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Aceasta este ziua perfectă pentru a cere un împrumut, deoarece ușile se vor deschide pentru dumneavoastră. Oamenii ar putea să vă facă favoruri sau să vă ofere un cadou. S-ar putea să obțineți un buget mărit sau un echipament pe care vi-l doriți pentru muncă. Între timp, ai parte de momente romantice cu cineva „diferit"!

Citește și: Cum te hidratezi sănătos cu bere după ce faci sport? Câtă ar trebui să bei?

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Relațiile cu partenerii și prietenii apropiați sunt calde și prietenoase. Ieșiți și bucurați-vă de compania celorlalți. De asemenea, vă veți bucura de lumea divertismentului, showbiz, evenimente sportive și socializare. Discuțiile financiare vă vor favoriza. 

Pești (19 feb. - 20 martie)

Lucrurile vor merge bine la serviciu astăzi, în parte pentru că vă simțiți sănătoși și în formă. Călătoriile legate de muncă sunt probabile pentru mulți dintre voi. Afacerile care au legătură cu alte țări sau culturi vor fi, de asemenea, de succes. Un fost partener vă va contacta, dar nu-l veți băga în seamă (cel puțin, nu în acest moment).

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te