HOROSCOP 1 AUGUST Luna în Rac aduce noroc în dragoste Berbecilor. Săgetătorii, planuri de vacanță

DE Florentina Enache | Actualizat: 31.07.2024 - 12:40
HOROSCOP 1 AUGUST Luna în Rac aduce momente romantice Berbecilor. Săgetătorii, planuri de călătorie - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP 1 AUGUST Luna în Rac aduce momente romantice Berbecilor. Săgetătorii, planuri de călătorie - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 1 AUGUST Luna în Rac aduce noroc în dragoste Berbecilor. Săgetătorii, planuri de vacanță.

SHARE

Alertă lunară: Evitați să faceți cumpărături sau să luați decizii importante între orele 21:00 și 22:45. După aceea, Luna trece din Gemeni în Rac.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Aceasta este o zi bună pentru a finaliza proiecte legate de scris, predat sau condus. În special, este o zi excelentă pentru a-i învăța pe copii. De asemenea, vă va face plăcere să-i faceți pe ceilalți să se simtă bine. Ai putea avea parte de momente romantice cu o persoană nouă. 

Citește și: HOROSCOP 30 IULIE Taurii iau o decizie radicală. Vărsătorii au parte de o vizită neașteptată

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Discuțiile de familie, în special discuțiile legate de achiziții pentru casă vor merge bine. Aceste discuții s-ar putea referi și la afaceri de familie sau posibilități imobiliare. O zi bună pentru a încheia afaceri.

Citește și: HOROSCOP 29 IULIE Fecioarele își fac planuri de călătorie. Racii primesc sfaturi importante

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Această lună este un moment excelent pentru a finaliza proiecte și a încheia afaceri, în special legate de vânzări, scris, predare și învățare. Acest lucru este valabil și pentru tot ceea ce este legat de condus. Ai încredere în capacitatea ta de a lua decizii.

Citește și: HOROSCOP 28 IULIE Secretele Peștilor vor fi dezvăluite. Leii se confruntă cu tensiuni în familie

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Astăzi s-ar putea să te lași condus de instinctul tău atunci când vine vorba de a lua decizii financiare cu privire la câștigarea de bani sau cheltuieli. Sunteți înțelept și practic atunci când vine vorba despre finanțele personale. Poate doriți să cumpărați ceva care vă atrage de ceva timp?

Citește și: HOROSCOP 27 IULIE Luna în Berbec aduce noroc în dragoste. Fecioarele și Scorpionii fac impresie

Leu (23 iulie-22 august)

Aceasta este o zi minunată pentru a discuta cu prietenii și grupurile. Cu toate acestea, este, de asemenea, o zi excelentă pentru a încheia afaceri. Aceasta ar putea fi o oportunitate pentru tine de a bifa ceva de pe lista ta de obiective.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Succesul dumneavoastră într-o anumită activitate și ambiția și eforturile dumneavoastră vă vor pune în centrul atenției astăzi. Ar putea fi vorba despre o poveste de dragoste secretă? Sau ar putea fi legat de un plan secret de-al tău, care se apropie de finalizare sau se termină în acest moment.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Fii deschis la idei noi, proaspete și neobișnuite astăzi, în special din partea prietenilor creativi. Aceste sugestii ar putea implica călătorii sau continuarea studiilor sau explorarea unor noi căi care, în cele din urmă, vă vor aduce noi oportunități. Aceasta este o zi bună pentru a încheia ceva.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Aceasta este ziua perfectă pentru discuții importante cu figuri de autoritate pentru a decide cum să încheiați un proiect financiar.

Veți purta poate discuții cu privire la testamente, succesiuni, moșteniri și bunuri comune. 

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Dacă aveți planuri de călătorie sau legate de studii și idei legate de scris, aceasta este ziua în care să le transformați în realitate. Terminați-vă acel manuscris. Terminați-vă acea lucrare. Terminați-vă itinerarul de călătorie. Astăzi este vorba despre a finaliza proiecte, nu despre a le începe. 

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Veți avea succes la locul de muncă dacă vă concentrați asupra încheierii bugetelor și a proiectelor.

Puteți face multe astăzi dacă vă concentrați pe finalizarea a ceva deja început.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Deși aceasta este o zi excelentă pentru a încheia chestiuni care au legătură cu munca sau chiar cu sănătatea, este, de asemenea, o zi minunată pentru a discuta cu prietenii și a vă bucura de compania celorlalți. Activitățile cu copiii, artele și evenimentele sportive vor fi toate alegeri excelente.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Acesta este un moment bun pentru a termina lucruri. Acestea ar putea fi legate de locul de muncă sau de casă sau de un eveniment de familie. S-ar putea referi la un proiect de lucru sau la o discuție importantă. Practic, încheiați lucrurile astfel încât să puteți trece la ceva nou. S-ar putea să vrei să te relaxezi acasă.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te