HOROSCOP august 2024: Mercur retrograd îndeamnă la odihnă, astrele la aventuri romantice fierbinți

DE Elena Petrescu | Actualizat: 31.07.2024 - 15:28
HOROSCOP august 2024: Mercur retrograd îndeamnă la odihnă, astrele la aventuri romantice fierbinți - Foto: Pixabay(imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP august 2024: Mercur retrograd îndeamnă la odihnă, astrele la aventuri romantice fierbinți - Foto: Pixabay(imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP august 2024: Mercur retrograd îndeamnă la odihnă, astrele la aventuri romantice fierbinți. August este o lună dinamică, cu 4 planete retrograde, inclusiv Mercur retrograd, care începe pe 5, așa că te poți aștepta ca luna ta să fie plină de acțiune.

SHARE

HOROSCOP august 2024: Mercur retrograd îndeamnă la odihnă, astrele la aventuri romantice fierbinți.

August este o lună dinamică, cu 4 planete retrograde, inclusiv Mercur retrograd, care începe pe 5, așa că te poți aștepta ca luna ta să fie plină de acțiune și de întorsături de situație. 

HOROSCOP august 2024: Mercur retrograd îndeamnă la odihnă, astrele la aventuri romantice fierbinți

Dacă te trezești revenind asupra deciziilor tale și reconsiderând ceea ce credeai că vrei, aceasta este luna în care să îți realiniezi obiectivele și să scapi de greutățile suplimentare pe care le-ai acumulat în prima jumătate a anului.

Berbec

Luna august îți oferă o oportunitate unică de a te reseta și de a elabora strategii.

Cu planeta ta guvernatoare, Marte, în Gemeni toată luna, mintea ta este încă activată, forțându-te să te concentrezi asupra micilor detalii care ajută la construirea imaginii de ansamblu.

Este normal să fii cu ”ochii pe premiu”, să dai bice în lucrurile care te entuziasmează - dar ce te va ajuta să te asiguri că premiul nu îți scapă printre degete odată ce te apropii de el?

Luna august îți reamintește de importanța planificării și de pericolele viziunii în tunel.

Vei fi provocat să nu evți munca mai puțin plăcută care trebuie făcută, dar este esențial să te asiguri că ai evaluat fiecare modalitate potențială de a ajunge acolo unde îți dorești.

Spre sfârșitul lunii, ai putea simți că relațiile tale încep să capete un ton mai jucăuș și mai incitant, așa că nu te îndepărta, chiar dacă te simți ușor stingher, blocat, în această lună.

Taur
Planeta care te guvernează, Venus, face câteva mișcări mari în această lună, ceea ce ar trebui să îți permită să pui plăcerea pe primul plan în august.

Ești cunoscut pentru abordarea ta rafinată asupra vieții, permițându-ți să te răsfeți doar cu cele mai bune lucruri din lume.

Cu toate acestea, vei fi provocat să te asigurați că nu exagerezi. În cea mai mare parte a lunii, Venus în Fecioară te va ajuta să discerni unde trebuie să fii mai intenționat în ceea ce privește bucuria și plăcerile tale și unde ar putea fi în exces.

S-ar putea să găsești noi oportunități de a te conecta cu familia și emoțiile, eliminând în același timp așteptările inutile de la locul de muncă.

Gemeni

Odată cu viitoarea retrogradare a lui Mercur și cu cuadratura Jupiter + Saturn, s-ar putea să te simți debusolat pe tot parcursul lunii august.

Din martie anul trecut, ai fost continuu provocat să evoluezi și să îți asumi responsabilitatea pentru viitorul tău. Luna care vine ar putea declanșa unele momente care să îți reamintească de ce ești în această călătorie, în primul rând.

Cu Mercur retrograd la orizont, poți reflecta asupra modului în care educația ta te-a influențat și cum poți fi mai încrezător în exprimarea ta.

August vrea să încetinești și să miroși trandafirii, mai degrabă decât să-ți faci griji pentru tot ceea ce ar putea merge prost. Reconectează-te cu ceea ce te aduce înapoi la esența ta și folosește asta ca punct de referință pentru luarea deciziilor tale în august.

Rac

Deoarece ești guvernat de Lună, este întotdeauna important să examinezi modul în care lunile noi și pline te vor afecta.

Luna august te invită să îți evaluezi încrederea în sine.

Cu luna nouă de la începutul lunii, s-ar putea să te simți mai conștient de puterea ta și mai dispus să îți prioritizezi dorințele și nevoile.

Valoarea ta va fi pusă la îndoială, dar și modul în care îți permiți să fii ferm cînd vine vorba de ceea ce știi că meriți.

Cu luna plină care va avea loc mai târziu în august, vei înțelege mai bine influențele celor apropiați.

Citește și: HOROSCOP 1 AUGUST Luna în Rac aduce noroc în dragoste Berbecilor. Săgetătorii, planuri de vacanță

Dar întreabă-te asta: oare ți-ai prioritizat atât de mult nevoile încât ai pierdut din vedere fix ceea ce te va ajuta să îți trăiești viața ideală?

Leu

August este întotdeauna momentul să strălucești, deoarece sezonul Leilor este în plină desfășurare.

Te poți pune în prim-planul propriei experiențe, fără să fii judecat de alții - ura!

Această lună se dovedește promițătoare pentru tine, deoarece vei avea șansa de a păși înainte cu și mai multă încredere decât până acum, odată cu luna nouă.

Așteaptă-te să te cureți de relațiile care nu te lasă să fii tu. Prin această lună, nu uita că și tu va trebui să faci sacrificii și compromisuri uneori.

Lumea nu se învârte în jurul tău atât de mult pe cât ți-ai dori. În august vei învăța să te asiguri că îți acorzi prioritate ție însuți, fără a-i deranja pe ceilalți pentru a face acest lucru posibil.

Fecioară

Cu atât de multă energie Fecioară în această lună, s-ar putea să te simți mai activ decât de obicei.

Retrogradarea lui Mercur, care îți guvernează harta, începe în semnul tău, ceea ce face ca atenția și grija de tine să fie un mare punct de interes pentru acest sezon retrograd care urmează. 

ine ești tu, care sunt visele tale și care sunt temerile și anxietățile care te împiedică să îți atingi cea mai bună versiune a ta? Cuadratura Jupiter + Saturn oferă o oportunitate interesantă de a-ți evalua calea vieții și cine este în prezent alături de tine.

S-ar putea să vrei să lucrezi mai mult cu alții sau relațiile ta actuale au nevoie de reîmprospătare. Indiferent de alegerea ta, luna august îți va reaminti cine ești, încotro te îndrepți și cine te susține în acest demers.

Balanță

August va fi o perioadă excelentă pentru tine să devii visător și creativ.

Cu Venus în Fecioară, îți va fi mai ușor să aduci acele vise și viziuni mai eterice în lumea materială.

Frumusețea prezenței lui Venus în Fecioară este că îți va reaminti cum să visezi mai îndrăzneț, păstrând în același timp și pragmatismul necesar pentru a pune în aplicare aceste vise.

Nu lăsa ca indecizia ta nativă să te împiedice să urmărești experiențele creative sau romantice către care te simți chemare în această lună; în loc să te întrebi ce-ar fi fost dacă, provoacă-te să găsești răspunsurile prin acțiune.

Scorpion

Luna august te va forța să te concentrezi asupra conexiunilor tale cele mai intime. Cuadratura Jupiter + Saturn te provoacă să te gândești la ceea ce îți aduce fericirea.

În august ți se va reaminti că, iubind pe altcineva, înveți să îmbrățișezi și experiența de viață a persoanei în cauză. Fii deschis la noi oportunități și învață să mai lași și pe altcineva să preia frâiele, din când în când.

Săgetător

Relațiile tale și dinamica familiei ar putea experimenta unele piedici în această lună. Ești guvernat de Jupiter, care face un aspect tensionat cu Saturn. Aceste planete îți influențează în prezent relațiile (Jupiter) și viața de acasă/familie (Saturn).

Jupiter te ajută să aduci mai mulți oameni în cercul tău intim, permițându-ți să înveți și să crești prin perspectivele lor unice de viață.

Saturn, însă, îți reamintește să analizezi relațiile mai vechi și felul în care noii oameni din viața ta îți pot schimba perspectiva.

Să ai în minte ideea de familie aleasă vs. familie dată, folosește asta ca punct de referință pentru modul în care îți gestionezi relațiile acum.

Păstrează-ți mintea și inima deschise și ascultă ceea ce spun și fac ceilalți oameni.

Capricorn

Pentru că ești guvernat de Saturn, următoarea cuadratură Jupiter + Saturn este esențial. Saturn te ajută să remodelezi modul în care procesezi informațiile și ții cont de lucrurile mărunte din viață.

Cu Jupiter în Gemeni, viața ta de zi cu zi, rutina și sănătatea au ocazia să fie prioritizate, vei deveni mai deschis în ceea ce privește primirea de sfaturi care să te ajute să îți îmbunătățești modul de viață.

Fii atent la ceea ce afli despre modul în care alții trăiesc și găsește un echilibru. S-ar putea să te simți uneori confuz pentru că judecata voastră te spune să rămâneți la status quo.

u toate acestea, ână la sfârșitul lunii august, veți ști cum să îți remodelați perspectiva și abordarea vieții de zi cu zi pentru a evolua sănătos.

Citește și: HOROSCOP 3 semne zodiacale dificile și greu de abordat, cu care e aproape imposibil să te conversezi

Vărsător

În fiecare an, în luna august, relațiile tale sunt în centrul atenției.

Luna nouă ar putea aduce noi bombe pasionale pe proverbiala ta insulă a iubirii, iar Luna plină te-ar putea ajuta să te debarasezi de acele gânduri și sentimente persistente care te împiedică să fii sincer cu tine însuți.

August va fi un moment bun pentru tine să ai vise mai mari pentru tine.

Energia Vărsătorului te face să iei în considerare în mod natural influențele societății, rămânând în același timp real Eu-lui tău.

În această lună ți se va reaminti că a avea pe cineva alături la drum este benefic, atâta timp acel cineva cât îți permite să crești în ritmul în care ai început, și nu îți pune piedici.

Pești

Una dintre planetele tale guvernatoare, Jupiter, îți schimbă perspectiva în această lună.

Jupiter te ajută să crești și să dai mai mare importanță vieții de familie - poate te-ai mutat recent, te-ai reconectat cu membrii familiei sau ați primit pe cineva nou în familie.

Cu toate acestea, pe măsură ce Saturn și Jupiter se conectează în această lună, ți se reamintește cine ești cu oamenii pe care îi lași să intre în cercul tău intim.

Gândește-te unde erai în 2020 și unde ești acum.

Date cheie pentru luna august:

8/4: Venus intră în Fecioară

8/4: Mercur staționează retrograd în Fecioară

8/4: Lună nouă în Leu

8/14: Mercur retrograd intră în Leu

8/19: Lună plină în Vărsător

8/19: Jupiter în Gemeni pătrat cu Saturn în Pești

8/22: Soarele intră în Fecioară

8/28: Mercur staționează direct în Leu

8/29: Venus intră în Balanță

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te