HOROSCOP 23 IUNIE Viitorul se decide azi pentru Rac, Scorpionii dau testul vieții. Luna e în casa ta

DE Alex Darvari | Actualizat: 22.06.2024 - 14:27
HOROSCOP 23 IUNIE Viitorul se decide azi pentru Rac, Scorpionii dau testul vieții. Luna e în casa ta - Foto: Freepik

HOROSCOP 23 IUNIE Viitorul se decide azi pentru Rac, Scorpionii dau testul vieții. Luna e în casa ta

SHARE

HOROSCOP 23 IUNIE Viitorul se decide azi pentru Rac, Scorpionii dau testul vieții. Luna e în casa ta

Citește și: HOROSCOP În 2024 toate zodiile vor trece prin schimbări importante pe planul financiar și amoros | Newsweek Romania

Cine e născut azi

Ideile noastre ne pot ridica în noi stratosfere! Luna Nouă în Gemeni culminează la ora 8:38 am, declanșând un val de interacțiuni și conexiuni care sunt practic obligate să ducă la ceva sclipitor. Luna se va conjuga apoi cu Venus, iubitoare de plăcere, înainte de a se cuadratura cu popa Saturn, așa că s-ar putea să trebuiască să depunem eforturi suplimentare pentru a găsi timp pentru muncă și distracție. Sextilul final al Lunii cu Chiron ne va inspira să discutăm modalități de vindecare și să avansăm împreună spre ceva mai dezirabil.

Citește și: HOROSCOP Care va fi cea mai fericită zi a ta în 2024 după zodia ta? Astrologii anunță noroscoșii

HOROSCOP 23 IUNIE Viitorul se decide azi pentru Rac, Scorpionii dau testul vieții. Luna e în casa ta

Berbec 21 martie - 19 aprilie

Ai ceva de spus, Berbec! Cerul vibrează cu energie proaspătă, pe măsură ce Luna Nouă apasă butonul de resetare în sectorul tău de comunicare, oferind spațiu pentru a te exprima pe tine și ideile tale cu o libertate palpabilă. Nu este vorba doar despre a-ți exprima gândurile - este vorba și despre a-i asculta pe ceilalți pentru a colabora și a construi ceva impresionant împreună. Nu trebuie să fii rigid, așa că nu te gândi că trebuie să urmezi un program solitar. Lucrul împreună ar trebui să permită tuturor să se distreze mai mult și să facă mai multe lucruri.

Taur 20 aprilie - 20 mai

Acesta este momentul de a planta semințe productive care vor produce fructe frumoase. Se pune accentul pe sporirea bogăției tale, deoarece a 2-a Casă a bogăției materiale găzduiește o Lună Nouă specială, oferindu-ți șanse noi de a-ți umfla portofelul - și încă ceva. Acest lucru v-ar putea oferi oportunități moderne de a investi în voi înșivă. Poate că veți decide că este timpul pentru niște investiții înțelepte sau chiar pentru o achiziție mare. Căutați lucruri care ar trebui să se amortizeze pe termen lung.

Gemeni 21 mai - 20 iunie

Viața ta de vis te cheamă pe nume! Rareori a existat un moment mai bun pentru a curăța punțile de tot ceea ce nu contează pentru tine, pe măsură ce Luna Nouă aterizează în prima ta Casă a Expresiei de sine. Acest moment este ca și cum ar fi noul tău an personal, așa că ai permisiunea cosmică de a da la o parte tot ce nu este urgent. Concentrează-te pe ceea ce vrei să manifești și pe lucrurile pe care ai vrea să le aduci în viața ta. Folosește ziua de astăzi pentru a-ți clarifica obiectivele, apoi începe să le urmărești.

Rac 21 iunie - 22 iulie

Trecutul este trecut, dar viitorul încă nu a fost scris. Totuși, înainte de a-l atinge, Luna Nouă de astăzi în a 12-a Casă a sfârșiturilor îți cere să închizi ușa unor obiceiuri vechi. Lunile noi semnifică faze de inițiere, ceea ce poate părea în contradicție cu temele de încheiere ale acestui sector, dar este o oportunitate pentru tine de a începe să îți îmbunătățești calitatea existenței. Până la Luna Plină corespunzătoare, ai putea fi într-un loc mult mai bun.

Leu 23 iulie - 22 august

A avea un anumit simț al comunității este mai important decât îți dai seama. Chiar dacă te poți descurca în viață ca o aventură solo, nu ar trebui să fii nevoit să o faci! Luna Nouă în a 11-a ta Casă a rețelelor globale este aici pentru a evidenția beneficiile conectării cu fețe noi. Dacă te-ai gândit să te alături unei organizații sau unui club, acesta este catalizatorul tău pentru a merge să completezi acea cerere de aderare. Acceptarea ta este practic garantată - și dacă nu îți apreciază darurile, altcineva o va face.

Fecioară 23 august - 22 septembrie

Există un birou de colț care te așteaptă cu numele tău pe el, Fecioară. Dacă nu un birou de colț, atunci cu siguranță altceva la fel de impresionant, mulțumită Lunii Noi convingătoare din Casa a 10-a a succesului tău profesional. Acesta marchează momentul perfect pentru a dezvălui orice proiect major la care ai lucrat în spatele scenei. În contrast, dacă sunteți în căutarea a ceva proaspăt în care să vă înfigeți cu dinții, atunci puteți paria că se va face cunoscut pentru dvs. destul de curând. Îmbracă-te pentru succes!

Balanță 23 septembrie - 22 octombrie

Indiferent cât de multe știi, există întotdeauna loc să crești și să înveți mai mult. Acesta este momentul perfect pentru a porni pe un curs de iluminare și evoluție, deoarece o Lună Nouă sosește în casa ta nemărginită 9, pregătind terenul pentru a experimenta un nou tip de libertate. Recunoașteți limitările percepute în jurul vostru și realizați că ele sunt doar atât: percepute și nu neapărat reale. Aruncați-le pe fereastră și mergeți să căutați ceva mai iluminator!

Scorpion 23 octombrie - 21 noiembrie

Felul în care te dezvolți în tandem cu ceilalți este în prezent un bun indicator al creșterii tale personale. Această temă devine mai clară pe măsură ce Casa a 8-a a resurselor partajate găzduiește o Lună Nouă puternică pe cerul de sus, inițiind legături mai profunde cu persoanele importante din viața ta. Aceste legături sunt rareori simple - ele necesită ca toți cei implicați să acționeze cu demnitate și hotărâre. O transformare fericită poate fi găsită de cealaltă parte a acestor încurcături complicate. Creșterea ta rezultată va fi infinită.

Săgetător 22 noiembrie - 21 decembrie

Cineva îți dorește atenția! Această persoană se poate încadra în categoria de prieten apropiat, conexiune profesională sau chiar interes amoros. Oricine ar fi, se va face potențial cunoscut sub Luna Nouă de astăzi în Casa a 7-a a relațiilor tale. Această lunare îți amintește să oficializezi o anumită conexiune într-un mod care să te avantajeze pe tine și pe colegul tău. Nu este vorba despre găsirea imaginii tale în oglindă, ci mai degrabă despre cineva care te completează pe tine și abilitățile tale. Atunci când faci același lucru în schimb, puteți călători amândoi mai departe.

Capricorn 22 decembrie - 19 ianuarie

Viața este mult mai ușor de cucerit atunci când ai o strategie pusă la punct. Poți veni cu un plan de atac decent - sau cu ceva mai relaxat - pe măsură ce Luna Nouă din Casa a 6-a a bunăstării te încurajează să te pui pe picioare. Examinează-ți viața și rutinele cu lupa. Dacă întâlnești ceva care îți dă de gândit, începe să te gândești cum să îmbunătățești acest lucru. Nu este nevoie să îți întorci viața cu susul în jos pentru a face acest lucru.

Vărsător 20 ianuarie - 18 februarie

Scena este pregătită pentru ca tu să îți faci plecăciunea. Mulțumită minunatei Luni Noi care se desfășoară în casa ta teatrală 5, ai parte de o audiență cât se poate de mare! Nu te sfii să te expui în fața colegilor tăi. Fie că joci un rol la propriu, fie că te exprimi în moduri mai figurative, nu este momentul să îți minimalizezi contribuțiile sau să faci pe nebunul. Nu este nimic rău în a-ți îmbrățișa diva interioară din când în când!

Pești 19 februarie - 20 martie

Fericirea domestică este mai ușor de atins decât ai putea crede. Împărtășirea ideilor cu ceilalți poate promulga o schimbare autentică, pe măsură ce Luna Nouă în casa ta fundamentală 4 dă startul unui nou ciclu de creștere și pozitivitate sub acoperișul tău. Poți pune în aplicare schimbările pe care vrei să le vezi, fie că sunt pe linia unor actualizări estetice plăcute sau a unor relații mai bune cu oricine locuiește cu tine. Dacă te-ai săturat de locul în care locuiești, ia în considerare să cauți un nou loc unde să-ți agăți pălăria.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te