HOROSCOP 21 AUGUST Taurii sunt criticați de un apropiat. Fecioarele, înconjurate de energie negativă

DE Florentina Enache | Actualizat: 20.08.2024 - 09:59
HOROSCOP 21 AUGUST Taurii sunt criticați de un apropiat. Fecioarele, înconjurate de energie negativă - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP 21 AUGUST Taurii sunt criticați de un apropiat. Fecioarele, înconjurate de energie negativă - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 21 AUGUST Taurii sunt criticați de un apropiat. Fecioarele, înconjurate de energie negativă.

SHARE

Alertă lunară: Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante astăzi. Luna se află în Pești.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Astăzi s-ar putea să vreți să vă reveniți după problemele de ieri, motiv pentru care simțiți nevoia să vă retrageți și să căutați puțină intimitate. Aceasta este probabil o decizie înțeleaptă. Cu toate acestea, dacă invitațiile sociale vin în calea ta - spune da!

Citește și: HOROSCOP 20 AUGUST Superluna aduce provocări Leilor. Berbecii vor să se elibereze de constrângeri

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Un prieten sau poate cineva mai în vârstă sau chiar un membru al unui grup ar putea spune sau face ceva care vă face să vă simțiți desconsiderat. S-ar putea să vă critice sau să vă pună la îndoială sugestiile. Nu puneți acest lucru la suflet. Decideți în liniște ce vreți să faceți pe cont propriu, astfel încât să vă simțiți în control asupra lumii voastre.

Citește și: HOROSCOP 19 AUGUST Vechi prieteni revin în viețile Gemenilor. Vărsătorii, zi bună pentru afaceri

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

S-ar putea să fiți provocat atunci când aveți de-a face cu figuri de autoritate - părinți, șefi și poliție. Din acest motiv, aceasta este o zi proastă pentru a cere permisiune sau aprobare. De fapt, ar fi bine să vă distanțați de aceste persoane astăzi, pentru că vă vor descuraja.

Citește și: HOROSCOP 18 AUGUST O relație platonică devine romantică pentru Pești. Berbecii, grijă la cuvinte

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Astăzi s-ar putea să vă încurcați sau să întârziați din cauza regulilor, regulamentelor și problemelor juridice. Oamenii sunt mai preocupați de motivul pentru care nu poți face ceva decât de motivul pentru care poți. (Este o gândire conservatoare, ai grijă) Este în interesul tău să urmezi regulile astăzi.

Citește și: HOROSCOP 17 AUGUST Berbecii au discuții tensionate. Balanțele să evite subiectele controversate

Leu (23 iulie-22 august)

Când vă verificați datoriile astăzi sau aveți discuții cu alții despre proprietatea comună, s-ar putea să fiți descurajați. Nu lăsați acest lucru să vă doboare. Faceți pași mici. De exemplu, îmbunătățește-ți viața cu 1% în fiecare zi. 

Fecioară (23 aug.-22 sept.)

Relațiile cu partenerii și prietenii apropiați sunt dificile astăzi, deoarece veți fi înconjurat de energii negative, gândire pesimistă și descurajare. Nu așteptați prea multe de la ceilalți astăzi. Luați lucrurile așa cum sunt. Veți trece și peste asta.

Balanță (23 sept.-22 oct.)

S-ar putea să fie dificil să te înțelegi cu colegii de muncă astăzi; cu toate acestea, cea mai mare provocare va fi relaționarea cu șefii, deoarece oamenii sunt înclinați să fie critici. Fă ceea ce se așteaptă de la tine. Fă-ți treaba. Rămâi pozitiv în mica ta lume.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Copiii ar putea fi o responsabilitate sporită astăzi. Între timp, cuplurile ar putea fi descurajate pentru că partenerii par a fi răi, critici sau zgârciți. Mulți oameni sunt tensionați pentru că Luna este aliniată cu Saturn. Relaxați-vă.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Foarte probabil, un părinte sau un membru mai în vârstă al familiei vă va descuraja astăzi. S-ar putea să trebuiască să vă confruntați cu responsabilități sporite. Sau poate, cineva este critic și dificil. Cu toții avem zile bune și zile proaste. Descurcă-te cum poți mai bine.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Nu fiți critic cu ceilalți astăzi. De ce să faceți acest lucru? Desigur, dacă tu însuți te simți deprimat, este ușor să cazi în această capcană a gândirii negative. Nu fi îngrijorat astăzi. „Îngrijorarea este ca un scaun de balansoar. Îți dă ceva de făcut, dar nu te duce nicăieri.”

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Finanțele tale ar putea să te descurajeze astăzi. În mod ironic, luna aceasta, banii, favorurile și avantajele ar putea veni la tine. Așteptați-vă la un miracol. Totul este trecător.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Astăzi, Luna se află în semnul tău aliniată cu Saturn. Cel mai bun mod de a face față acestei situații este să munciți din greu. S-ar putea să te simți precaut, chiar inadecvat, dar acesta este doar un nor negru trecător la orizontul tău. Nu dați acestor sentimente negative importanță. Totul va fi bine.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te