HOROSCOP 17 AUGUST Berbecii au discuții tensionate. Balanțele să evite subiectele controversate

DE Florentina Enache | Actualizat: 16.08.2024 - 12:29
HOROSCOP 17 AUGUST Berbecii au discuții tensionate. Balanțele să evite subiectele controversate - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP 17 AUGUST Berbecii au discuții tensionate. Balanțele să evite subiectele controversate - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 17 AUGUST Berbecii au discuții tensionate. Balanțele să evite subiectele controversate.

SHARE

Alertă lunară: Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna se află în Capricorn.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Deși conversațiile cu alții ar putea fi tensionate sau dificile astăzi, aceasta este o zi bună pentru a vorbi cu părinții, șefii și figurile de autoritate despre chestiuni practice. Faceți sugestii care vor avea impact. S-ar putea să aveți idei de economisire a banilor? Nu vă fie teamă să vă expuneți ideile.

Citește și: HOROSCOP 16 AUGUST Marte aduce provocări Gemenilor. Săgetătorii, grijă la discuțiile cu partenerii

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Aceasta este o zi bună pentru a stabili detaliile unei călătorii viitoare. Este, de asemenea, o zi excelentă pentru a termina lucrări sau manuscrise importante. Discuțiile juridice, precum și discuțiile despre procedurile medicale vor fi logice și realizabile.

Citește și: ILUZIE OPTICĂ Ce vezi prima dată în imagine? Află dacă ești precaut sau aventuros

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Deși s-ar putea să vă simțiți blocați de figurile de autoritate, aceasta este o zi bună pentru a discuta despre venituri comune, proprietăți comune, impozite, datorii și probleme de asigurare, precum și despre moșteniri. Aveți idei practice și nu veți trece cu vederea detaliile. 

Citește și: HOROSCOP săptamâna 12 - 18 august: nativii au parte de bucurii extreme, grație astrelor

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Este posibil să aibă loc unele tensiuni. Cu toate acestea, este, de asemenea, posibil să aveți o discuție importantă cu un partener sau un prieten apropiat, în special despre planuri de călătorie, sau despre a învăța ceva, sau despre continuarea studiilor. Veți reuși să faceți ce vă propuneți.

Leu (23 iulie-22 august)

Deși veți fi în dezacord astăzi cu cineva (poate această persoană este membră a unui grup), puteți realiza multe la locul de muncă, deoarece sunteți într-o stare de spirit bună și sunteți pus pe treabă. Nu veți trece nimic cu vederea.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Discuțiile despre vacanțe sau planuri sociale vor merge bine astăzi, chiar dacă relațiile cu părinții și figurile de autoritate sunt tensionate. Aceasta este, de asemenea, o zi bună pentru a-i învăța pe copii ceva, deoarece oamenii sunt dispuși să asculte și să acorde atenție astăzi.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Aceasta este o zi excelentă pentru discuții în familie, în special despre chestiuni practice. Acestea s-ar putea referi la aspecte care vă vor ajuta să vă asigurați casa sau să faceți reparații și ajustări. Feriți-vă de subiectele controversate, deoarece acestea vor duce doar la certuri.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Aceasta este ziua perfectă pentru a studia sau a învăța ceva nou, deoarece puterile tale de concentrare sunt excelente. Nu vei trece cu vederea detaliile. Vei fi capabil să te ții de ceea ce vrei să realizezi pentru că vei persista în a învăța ceea ce vrei să pricepi sau să înțelegi.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Dacă faceți cumpărături astăzi, veți dori să cumpărați articole practice, de lungă durată, pentru că sunteți prudent. Este o zi bună să întocmești un buget și să te gândești la situația ta financiară în general. Ești într-o stare de spirit realistă și nu vei neglija detaliile.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Astăzi Luna se află în semnul tău dansând cu Saturn, ceea ce înseamnă că ești dispus să îți accepți îndatoririle. Vreți să fiți răsplătit abia după ce treaba este gata. Îți va face plăcere să fii ordonat și practic. Vei înțelege de ce zilele următoare.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Contemplarea liniștită și șansa de a reflecta asupra problemelor financiare vă vor avantaja astăzi. Fă rost de timp pentru tine. Concentrează-te pe situația ta financiară. Cât de mult datorezi, cât de mult deții și cât de mult câștigi? Nu lăsa ca acestea să fie detalii neclare în creierul tău.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Cineva mai în vârstă sau mai experimentat ar putea avea un sfat excelent pentru tine astăzi. (Poate un prieten sau un membru al unui grup.) Oricare ar fi cazul, va fi în beneficiul tău să asculți cu mintea deschisă. Orice ai afla te-ar putea influența.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te