HOROSCOP 20 AUGUST Superluna aduce provocări Leilor. Berbecii vor să se elibereze de constrângeri

DE Florentina Enache | 19.08.2024 - 09:59
HOROSCOP 20 AUGUST Superluna aduce provocări Leilor. Berbecii vor să se elibereze de constrângeri  - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP 20 AUGUST Superluna aduce provocări Leilor. Berbecii vor să se elibereze de constrângeri - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 20 AUGUST Superluna aduce provocări Leilor. Berbecii vor să se elibereze de constrângeri.

SHARE

Alertă lunară: Superluna în Vărsător atinge apogeul la ora 21:26. Evitați cumpărăturile sau deciziile importante între orele 22:00 și 03:30. După aceea, Luna se mută în Pești.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ziua de astăzi are provocările ei. Părinții trebuie să știe că aceasta este o zi predispusă la accidente pentru copiii lor. Situațiile sociale ar putea fi tensionate. Doriți să vă eliberați de constrângeri. Cu toate acestea, va fi mai înțelept să nu acționați.

Citește și: HOROSCOP 19 AUGUST Vechi prieteni revin în viețile Gemenilor. Vărsătorii, zi bună pentru afaceri

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Aceasta este o zi de lună plină dificilă! Relațiile de familie, în special cu părinții, dar și cu șefii, vor fi puse la încercare. Oamenii se vor revolta împotriva autorității. Situațiile sociale sunt dificile. Prin urmare, tratați totul cu grijă. Nu stârniți certuri.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Aveți răbdare pentru a evita certurile cu ceilalți, în special cu prietenii, frații, rudele și vecinii. Fiți tolerant pentru că oamenii sunt pe muchie de cuțit, gata să clacheze sau să facă mare caz din ceva. Nu vă impuneți astăzi în fața celorlalți.

Citește și: HOROSCOP 18 AUGUST O relație platonică devine romantică pentru Pești. Berbecii, grijă la cuvinte

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Astăzi nu este ziua potrivită pentru a te consuma cu privire la aspectele financiare sau la orice are legătură cu posesiunile tale. Lăsați lucrurile să meargă de la sine. Peste un an, va mai conta ceva din toate acestea? Relațiile cu un prieten sau cu un membru al unui grup s-ar putea să vă supere sau să vă surprindă.

Citește și: HOROSCOP 17 AUGUST Berbecii au discuții tensionate. Balanțele să evite subiectele controversate

Leu (23 iulie-22 august)

Luna plină de astăzi este opusă semnului tău și aduce provocări. Problemele cu părinții, șefii și figurile de autoritate ar putea ajunge la un punct culminant. Îți dorești libertatea de a lua propriile decizii. Cu siguranță nu vrei să ți se dicteze, mai ales în ceea ce privește problemele financiare. (Un zâmbet poate disipa multe tensiuni).

Citește și: HOROSCOP 16 AUGUST Marte aduce provocări Gemenilor. Săgetătorii, grijă la discuțiile cu partenerii

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Nu forța lucrurile cu părinții, șefii și figurile de autoritate astăzi pentru că oamenii nu îți vor înțelege punctul de vedere. În schimb, fii tolerant și amână discuțiile pe cât posibil pentru altă zi, în special problemele în care ai nevoie de cooperare, permisiune sau aprobare.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Situațiile sociale, precum și problemele legate de copii, finanțe și bani reprezintă provocări astăzi. Asta pentru că luna plină și alte poziții planetare vin cu dificultăți pentru zodia ta. Știind acest lucru, faceți un pas înapoi și fiți tolerant. Cu toate acestea, dacă lucrurile sunt imposibile, fă-ți bagajele.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Nu cereți permisiunea sau aprobarea figurilor de autoritate, șefilor, părinților și poliției astăzi, deoarece oamenii sunt în conflict unii cu alții. Ceva vi s-ar putea întoarce împotriva dumneavoastră. Știind acest lucru dinainte, lăsați capul plecat astăzi.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Acordați atenție la tot ceea ce spuneți și faceți pentru că aceasta este o zi predispusă la accidente. Oamenii sunt emotivi în această perioadă. Problemele de la locul de muncă ar putea fi, de asemenea, o provocare. Ceea ce trebuie să faceți este să încercați să fiți parte din soluție și nu din problemă. Evitați deciziile pripite.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Nu vă consumați în legătură cu chestiuni financiare astăzi sau cu chestiuni legate de proprietatea comună sau de posesiunile dumneavoastră sau de orice lucru pe care îl dețineți în comun cu altcineva. De asemenea, s-ar putea să fii preocupat de responsabilitățile membrilor familiei. Oricare ar fi cazul, rămâi relaxat. Ai răbdare.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Astăzi are loc singura lună plină din tot anul în semnul tău. Este un moment deosebit de provocator pentru că și alți factori planetari sunt duri astăzi. Aveți grijă atunci când aveți de-a face cu copiii sau partenerii romantici. Majoritatea certurilor sunt doar o ciocnire de orgolii - dar orgoliul este destul de greu de ignorat!

Pești (19 feb. - 20 martie)

Ia-o ușor când vine vorba de probleme la locul de muncă, în special cu colegii de muncă, deoarece luna plină de astăzi este o provocare pentru toată lumea! De asemenea, membrii familiei și ceva de acasă ar putea, de asemenea, să vă pună în conflict cu cineva. Rămâi calm. Nu merită să te superi.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te