HOROSCOP 18 AUGUST O relație platonică devine romantică pentru Pești. Berbecii, grijă la cuvinte

DE Florentina Enache | Actualizat: 17.08.2024 - 11:12
HOROSCOP 18 AUGUST O relație platonică devine romantică pentru Pești. Berbecii, grijă la cuvinte - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP 18 AUGUST O relație platonică devine romantică pentru Pești. Berbecii, grijă la cuvinte - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 18 AUGUST O relație platonică devine romantică pentru Pești. Berbecii, grijă la cuvinte.

SHARE

Alertă lunară: Evitați cumpărăturile sau deciziile importante între orele 15.00 și 17.00. Luna e în Vărsător.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Astăzi este o zi pozitivă, ceea ce este o veste binevenită. Cu toate acestea, ar putea exista câteva surprize atunci când aveți de-a face cu părinții, șefii și figurile de autoritate, inclusiv poliția. Fiți atenți la ceea ce spuneți și faceți.

Citește și: HOROSCOP 17 AUGUST Berbecii au discuții tensionate. Balanțele să evite subiectele controversate

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Planurile de călătorie s-ar putea schimba brusc. Deși vacanța ta ar putea fi anulată, poți fi turist în propriul oraș. Fiindcă apreciezi frumosul, vizitează galerii, muzee și parcuri.

Citește și: HOROSCOP 16 AUGUST Marte aduce provocări Gemenilor. Săgetătorii, grijă la discuțiile cu partenerii

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Verifică de două ori detaliile cu băncile, proprietățile comune, moștenirile și tot ceea ce dețineți în comun, deoarece ceva neașteptat ar putea afecta aceste domenii. Este important pentru tine să fii la curent cu absolut tot. Între timp, relațiile cu șefii și părinții sunt pozitive.

Citește și: ILUZIE OPTICĂ Ce vezi prima dată în imagine? Află dacă ești precaut sau aventuros

Rac (21 iunie-22 iulie)

Un prieten apropiat sau partenerul ar putea spune sau face ceva care vă va surprinde. Ar putea fi o declarație de dragoste, pentru că oamenii se simt extra sensibili astăzi și foarte binevoitori unii cu alții. De asemenea, ați putea dori să ajutați pe cineva care e stabilit în altă țară.

Leu (23 iulie-22 august)

Ceva legat de sănătate și de locul dumneavoastră de muncă vă va surprinde. De asemenea, este posibil ca ceva legat de un animal de companie să vă ia prin surprindere. Prin urmare, fiți atenți. Între timp, o poveste de dragoste cu cineva de la muncă prinde contur. Cineva ar putea să vă ofere ceva care să vă ajute într-o anumită problemă.

Fecioară (23 aug.-22 sept.)

Aceasta este o zi romantică, distractivă și jucăușă! Cu toate acestea, va avea unele surprize, așa că fiți atenți. Oamenii se simt afectuoși unii față de alții, mai ales în situații romantice.

Fiți pe fază pentru a evita accidentele cu copiii.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Aprovizionează frigiderul pentru că acasă s-ar putea întâmpla ceva neașteptat. Ar putea fi o veste surprinzătoare. Totuși, ai grijă! Electrocasnicele mici s-ar putea defecta. Ar putea avea loc o reuniune spontană la tine acasă, care va fi distractivă.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

O zi plină de energie! Vă simțiți curioși și dornici să cunoașteți fețe noi și să vedeți locuri noi. S-ar putea să fiți surprins de vești sau bârfe? De asemenea, s-ar putea să cunoașteți pe cineva neobișnuit sau să faceți o scurtă călătorie spontană. Orice s-ar întâmpla, vă veți bucura de compania celorlalți și de anturajul dumneavoastră.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Fiți cu ochii pe banii și bunurile dumneavoastră pentru că ceva neașteptat le-ar putea afecta. Ai putea găsi bani, ai putea pierde bani. Protejați ceea ce dețineți împotriva pierderii, furtului sau deteriorării. Totuși, un cadou ar putea apărea în calea ta de la un membru al familiei.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Astăzi vă simțiți independent și spontan! S-ar putea să întâlniți pe cineva interesant. Cu siguranță îți vor merge toate bine, astăzi.

Conversațiile cu ceilalți vor fi calde și liniștitoare. Este genul de zi în care te relaxezi.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Aceasta este ziua perfectă pentru o ieșire distractivă - un eveniment sportiv, activități cu copiii, întâlniri cu prietenii. Vă simțiți apropiați față de prieteni și chiar față de cunoștințele dumneavoastră, motiv pentru care aceasta este o zi excelentă pentru a bea o cafea cu cei din viața ta.

Pești (19 feb. - 20 martie)

Astăzi, relația ta platonică cu cineva devine romantică. Acest lucru se datorează faptului că mulți oameni sunt afectuoși azi, și, în același timp, ziua de astăzi are și câteva surprize! Cele mai multe dintre aceste surprize vor fi binevenite.

Cu toate acestea, ar putea apărea câteva probleme neașteptate. Fiți pregătiți.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te