HOROSCOP 19 AUGUST Vechi prieteni revin în viețile Gemenilor. Vărsătorii, zi bună pentru afaceri

DE Florentina Enache | Actualizat: 18.08.2024 - 11:58
HOROSCOP 19 AUGUST Vechi prieteni revin în viețile Gemenilor. Vărsătorii, zi bună pentru afaceri - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP 19 AUGUST Vechi prieteni revin în viețile Gemenilor. Vărsătorii, zi bună pentru afaceri - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 19 AUGUST Vechi prieteni revin în viețile Gemenilor. Vărsătorii, zi bună pentru afaceri.

SHARE

Alertă lunară: Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna se află în Vărsător.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Aceasta este o zi minunată pentru a discuta cu ceilalți. Vă simțiți pozitiv și dornic să vă extindeți orizonturile. Bucurați-vă de cluburi, organizații, convenții și conferințe. Împărtășiți cuiva speranțele și visurile dumneavoastră pentru viitor pentru că feedback-ul lor v-ar putea ajuta.

Citește și: HOROSCOP 18 AUGUST O relație platonică devine romantică pentru Pești. Berbecii, grijă la cuvinte

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Sunteți în centrul atenției, ceea ce este un lucru bun pentru că oamenii vă vor admira. Păreți a fi de succes și înstărit. Din acest motiv, ați putea atrage pe cineva care să vă ajute să vă măriți veniturile sau averea.

Citește și: HOROSCOP 17 AUGUST Berbecii au discuții tensionate. Balanțele să evite subiectele controversate

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Vă veți bucura dacă faceți ceva diferit astăzi, pentru că vă doriți aventură! Prin orice mijloc, călătoriți dacă puteți. Fiți cel puțin un turist în propriul dumneavoastră oraș. Vechi prieteni sau cunoștințe ar putea reveni în viața dumneavoastră. 

Citește și: HOROSCOP 16 AUGUST Marte aduce provocări Gemenilor. Săgetătorii, grijă la discuțiile cu partenerii

Rac (21 iunie-22 iulie)

Vă simțiți cald, fermecător și prietenos cu toată lumea pe care o întâlniți. De fapt, pentru că aveți o atitudine atât de pozitivă, veți aprecia anturajul de zi cu zi mai mult decât de obicei. Fii deschis la sugestii utile din partea celorlalți, deoarece acest lucru te-ar putea ajuta cu o anumită problemă.

Leu (23 iulie-22 august)

Aceasta este luna zilei tale de naștere, iar astăzi este o zi excelentă pentru a discuta cu ceilalți. Cu toate acestea, fii pregătit să dai de la tine atunci când ai de-a face cu oamenii, pentru că Luna este opusă semnului tău, ceea ce înseamnă că trebuie să fii tolerant. S-ar putea să cumpărați ceva drăguț astăzi.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Vă simțiți puternic și revigorat astăzi! Acesta este unul dintre motivele pentru care vei fi productiv, mai ales dacă lucrezi la un anumit proiect. Orice ai face ți-ar putea promova reputația în ochii colegilor tăi. Între timp, acesta este un moment excelent pentru a cumpăra articole noi de îmbrăcăminte.

Balanță (23 sept.-22 oct.)

Aceasta este o zi minunată pentru socializare! Bucurați-vă de ieșiri distractive, evenimente sportive, activități jucăușe cu copiii și întâlniri romantice. Luați-vă o vacanță dacă puteți. Explorați locuri în care nu ați mai fost și fiți deschis la idei noi.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Sunteți în centrul atenției și faceți o impresie grozavă asupra celorlalți, pentru că Soarele este în partea de sus în harta voastră astrală. Cu toate acestea, astăzi s-ar putea să doriți să vă relaxați acasă. O prietenie ar putea deveni romantică.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Astăzi sunteți un exemplu viu al puterii gândirii pozitive pentru că vă simțiți optimist și plin de viață! De aceea te vei bucura de călătorii scurte, de vizite la frați și rude și de șansa de a cunoaște oameni noi și de a învăța lucruri noi. Relațiile cu figurile de autoritate sunt pozitive (posibil romantice).

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Aceasta este o zi excelentă pentru afaceri financiare, deoarece vei avea noroc. S-ar putea să vedeți modalități de a vă mări veniturile sau chiar de a obține un loc de muncă mai bine plătit. Călătoriile legate de muncă sunt probabile pentru mulți dintre voi, ceea ce este oportun pentru că toți vă doriți să călătoriți.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Luna se află în semnul vostru dansând cu norocosul Jupiter, care încurajează pacea și fericirea acasă. Vă veți bucura de discuții cu cei dragi. Cu toate acestea, aceasta este și o zi excelentă pentru afaceri. Le puteți avea pe toate.

Pești (19 feb. - 20 martie)

Astăzi preferați să fiți mai discret; cu toate acestea, sunteți fericit. Bucură-te de relaxare singur sau undeva unde poți savura puțină liniște și pace. Relațiile cu prietenii și partenerii sunt excelente. De asemenea, s-ar putea să finalizați afaceri vechi.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te